pop_princess 15.09.09, 20:46 Moja nauczycielka od polskiego wymyśliła, że na przedstawieniu mamy być ubrani w stroje które wyglądają jak z II wojny światowej a ja kompletnie nie wiem co założyć. Plizz pomóżcie... Bardzo mi na tym zależy.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
princesssska Re: Pomocy !! 15.09.09, 20:48 ubierz się w garki i będziesz miała hełm Odpowiedz Link Zgłoś
princesssska Re: Pomocy !! 15.09.09, 20:54 madziusia94 napisał(a): > ale garnek tez jest trendy. ^^ no madzia wiadomo garnek to moje okrycie głowy xDD Odpowiedz Link Zgłoś
shila_115 Re: Pomocy !! 15.09.09, 20:58 madziusia94 napisał(a): > ale garnek tez jest trendy. ^^ Garnki nigdy nie wyjdą z mody! xD Odpowiedz Link Zgłoś
princesssska Re: Pomocy !! 16.09.09, 13:44 shila_115 napisał(a): > madziusia94 napisał(a): > > > ale garnek tez jest trendy. ^^ > > Garnki nigdy nie wyjdą z mody! xD hehe Odpowiedz Link Zgłoś
marffa Re: Pomocy !! 15.09.09, 21:35 Może oglądnij jakieś filmy, których akcja toczy się podczas wojny. Może to ci odsunie jakiś pomysł na kostium. Odpowiedz Link Zgłoś
rathbone Re: Pomocy !! 15.09.09, 21:53 Umaż sie cała sadza i powiec ze to stroj czlowieka po wybuchu jakieś bomby ( ubranie sie spalilo ;p) Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Pomocy !! 16.09.09, 14:29 yyy....moze jakas koszulka...po tacie xdd i do tego spodnice pozycz od babci... Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: Pomocy !! 16.09.09, 15:36 też mamy takie przedstawienie. coś tam o Powstańcach Warszawy. Ale stroje załatwia szkoła. I na szczęście. Ja nie występuje uhh. na szczęsnie mówie nie wyraźnie xD Odpowiedz Link Zgłoś
ladyy Re: Pomocy !! 16.09.09, 16:01 czarna albo granatowa spódnica za kolana, czarna albo granatowa marynarka, buty z czubkiem, może jeszczejakiś kapelusik jak znajdziesz my ostatnio na polskim ciągle klimaty wojenne mamy i lektury w tym roku też wojenne nie przeżyje tego Odpowiedz Link Zgłoś
nygus_95 Re: Pomocy !! 16.09.09, 16:06 idź do składnicy harcerskiej. będziesz tam miała w s z y s t k o , co związane z II wojną światową. Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: Pomocy !! 16.09.09, 17:42 bo twoja zdowniona klasa nei beirze udziału ;dd no nie mów, że nie pamiętasz.? w zeszył roku brały udział 'L' i jeszcze jakaś ale pamięć mnie zawodzi^^ btw. zdjecia są na stronie szkoły xD w tym roku bierze udział moja i analfabeci. tylko ci z 'charyzmą' bioara udział lol3 śmiechśmiechśmiech. xD w du*ie to mam. na szczesnie nei zostalam obdarzona charyzmą. a ten co sepleni, bierze udział. Hm. Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: Pomocy !! 16.09.09, 18:00 może jakieś sukienki w kwiaty, falbanki, koronki, itepe. Odpowiedz Link Zgłoś