michaelmontana 16.09.09, 22:14 Co robicie z przyjaciółmi na przerwach ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mileylove. Re: Szkoła, przerwy 16.09.09, 22:27 to co zawsze . wygłupiamy się . gadamy , tańczymy i latamy po szkole . Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: Szkoła, przerwy 17.09.09, 07:51 wydurniamy się , bijemy z chłopakami , odrabiamy lekcje i chodzimy na taras . ; d nie ma to jak przerwa . x3 Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Szkoła, przerwy 17.09.09, 08:16 gadamy. plotkujemy. ;3 szukamy ciach! : D oglądamy ładnych chłopców, po znalezieniu ich. xd wychodzimy na boskio. stoimy w kolejce w sklepiku. ;d siedzimy pod salą. szukamy naszych przyjaciół z innej klasy. jemy śniadanie.. ? uczymy się.. wrr. i jeszcze to; mrugamy. myślimy. siedzimy. stoimy. przełykamy ślinę. xd poprawiamy włosy. i tak dalej. ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: Szkoła, przerwy 17.09.09, 08:24 nikt. napisał(a): > gadamy. > plotkujemy. ;3 > szukamy ciach! : D > oglądamy ładnych chłopców, po znalezieniu ich. xd > wychodzimy na boskio. > stoimy w kolejce w sklepiku. ;d > siedzimy pod salą. > szukamy naszych przyjaciół z innej klasy. > jemy śniadanie.. ? > uczymy się.. wrr. > > i jeszcze to; > > mrugamy. > myślimy. > siedzimy. > stoimy. > przełykamy ślinę. xd > poprawiamy włosy. > i tak dalej. ;3 to samo tylko chciałam dodać, że siadamy na ławce i jak przechodzi jakieś ciacho to wzdychamy ;dd i malujemy się. błyszczykiem lub szminką. xD Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Szkoła, przerwy 17.09.09, 15:22 spycham chłopaków z ławki pod klasą, bo się pchają. a jak nie, to siadam im na kolanach. gnoję dzieci w pierwszej klasy. idziemy na bloki, wiadomo na co. idziemy do sklepiku. albo przepisuję zadanie. ; d Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: Szkoła, przerwy 17.09.09, 15:29 - gadamy z przyjaciółkami . - wygłupiamy się . - śmiejemy się z naszej kolażank Bartka ( chłopak który zachowuje się jak dziewczyna ) - szukam przyjaciółek z innych klas - korzystam z automatu - piję i jem . ;d - czasami zdarza się odpisać zadanie. ;d - i masssssę innych. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
tinn Re: Szkoła, przerwy 17.09.09, 15:33 jak dzwoni dzwonek to zdejmujemy mundurki, idziemy na dwór i albo kładziemy się na ławkach i gadamy, śmiejemy się, obgadujemy i gadamy z naszym ulubionym nauczycielem xdd, albo idziemy na boisko i tam na trawe się kładziemy, albo gadamy z chłopakami siedząc na schodach. no a jak pada deszcz to zazwyczaj jest masakra, bo szkoła mała i większość ludzi siedzi po prostu w klasach i na korytarzach. A jak jest zima i śnieg to jest jazda. wszyscy walą drzwiami i oknami na dwór i wielka bitwa na śnieżki, a potem się siedzi na lekcji mokrym ;] Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Szkoła, przerwy 17.09.09, 20:55 plotkujeemyy ;d śmiejemy się ;d wydurniamy ;d spisujemy lekcjee ;d zakuwamy (gdy jest jakiś test lub kartkówa) ;d chodzimy za szkołe i siee wydurniamy (np. taniec na rurze.) ;pp itp. ehh. nie ma to jak przerwa Odpowiedz Link Zgłoś
devilish_ Re: Szkoła, przerwy 17.09.09, 21:05 plotki , spisywanie lekcji od kol . kłótnie z chłopakami . wychodzimy na boisko . czekanie w kolejce do sklepiku i takie różne . ! Odpowiedz Link Zgłoś
estrellita Re: Szkoła, przerwy 17.09.09, 21:20 Krótkie plotki z przyjaciółkami z innych klas Wieczna kolejka do sklepiku: Wyypatrywanie i popychanie się nawzajem na przystojniaków Objeżdżanie auczycieli I takie tam różne Odpowiedz Link Zgłoś
autre Re: Szkoła, przerwy 17.09.09, 21:49 Ja to ze swoją najlepszą przyjaciółką robimy kursy po korytarzu. W dziesieć minut potrafimy zrobić z dwadzieścia kółem wygłupiając się przy tym i gadając o ciachach niejadalnych (xD) i objeżdżajac belfrów. Na przykład wczoraj dopadła nas głupawka i głośno mówiłyśmy, że mamy facetów i w ogóle. Przechodząc koło wychowawczyni klasy, w której są trzy mega ciacha (w tym mój. !! xD) moja kumpela powiedziała - w zasadzie to wydarła się -, że chodzę z takim jednym gostkiem, tancerzem obcokrajowcem ( c - walk jeśli chodzi o ten taniec jeżeli was to interesuje). Ja zamiast zaprzeczyć i strzelać fochy czy coś, zaśmiałam się i potaknęłam głową żartując, że właśnie palujemy wypad do kina na jakiś horror, zebym mogła się z nim po przytulać. Akurat się wtedy odwróciłam w stronę okien, żeby się kapnąć, ze on tam stał i właśnie się na nas patrzył xDD Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Szkoła, przerwy 18.09.09, 15:10 Idziemy na dwor... albo gramy w butelke xd Odpowiedz Link Zgłoś
pati8989 Re: Szkoła, przerwy 19.09.09, 13:05 a co mamy robić ? albo dokuczamy chłopakom , albo oni nam albo nic bo sie nudzi albo idziemy za jakimś tłumem bo jest coś fajnego , albo uczymy się na jakiś przedmoit bo pni czasami muwi kogo przepyta . < 33333 Odpowiedz Link Zgłoś
ketrin Re: Szkoła, przerwy 19.09.09, 13:07 siedzimy w kiblu i gadamy xDD a jak nas wywalą, no to siedzimy pod klasą i gadamy xD albo w bibliotece . Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_annabet Szkoła, przerwy 19.09.09, 13:21 przepisuje zadania lub robię ściągi na klasówki, czasami gramy w karty (hazard w szkole ; o) najczęściej w Flirt tak dla jaj haha xD u nas na przerwach to wgl dzieje się dużo, jak przychodzą ludzie z innych klas to już w ogóle jest hardcore ; o xD Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina xD 19.09.09, 15:49 zwykle nam odwala xD robimy odjazd na cala szkole, ze na nas sie wsyzysc gapia i smieja xD ale to niezle ;] bo oni sie pozytywnie smieja ;] prawie wsyztskich dzikei temu znamy xD Odpowiedz Link Zgłoś
kills Re: Szkoła, przerwy 19.09.09, 21:16 rozmawiam (nie bawią mnie jakieś gonitwy i wydurnianie się), najczęściej czytam albo oglądam filmy na ipodzie Odpowiedz Link Zgłoś
agusiak01 Re: Szkoła, przerwy 19.09.09, 23:19 wszystko!! spisujemy od siebie często bywa tak że od trzech osób naraz i np w zadaniu z matmy każdej wyszedł inny wynik i różnie to bywa ;pp bijemy sie książkami z których sie zawzięcie uczymy chociaż jak dla mnie to jest tylko trzymanie książki w ręce i gadanie z innymi stoimy w kolejce do sklepiku uczymy sie jak jest kartkówka albo wiemy że będziemy pytani łazimy do kibla i przez przypadek już sie nie raz zatrzasnełam w kabinie! jeden kolega chodzi i żebra żeby dać mu 2 zł na picie bo go 'nie stać' a jest głodny a raczej spragniony oczywiście mówi tak dla jaj komętujemy to co działo sie na lekcji albo wypytujemy sie o co chodziło w rozmowai na migi bo nie dogadaliśmy sie do końca ;D ogólnie lubie przerwe u mnie w szkole ;p Odpowiedz Link Zgłoś