dakota_ 18.09.09, 20:09 zakochał się we mnie jeden chłopak , pisze , że mnie lubi , fajnie się ze mną pisze itp . znam go tylko z widzenia . i on chce się spotkać .. ale wiecie , o czym z nim gadać żeby nie było milczenia ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
th4ever Re: o czym gadać z chłopakiem 18.09.09, 20:14 o zainteresowaniach o zyciu badz natralna... Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: o czym gadać z chłopakiem 18.09.09, 20:16 Nie o milości. xD wiem jestem bardzo pomyslowa ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
nazybena1 Re: o czym gadać z chłopakiem 18.09.09, 20:17 ja z billusiem gadam o wszystkim najczesciej o naszej wspanialej milosci i ile chcielibysmy miec dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
eva98 Re: o czym gadać z chłopakiem 19.09.09, 11:47 nazybena1 napisał(a): > ja z billusiem gadam o wszystkim najczesciej o naszej wspanialej milosci i > ile chcielibysmy miec dzieci jestes posrana... Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_annabet Re: o czym gadać z chłopakiem 18.09.09, 20:17 ojej, masz problem. o wszystkim! tak jak gadasz z koleżanką na ogólne tematy, możesz pogadać z nim. muzyka, filmy, po prostu: wszyyyyyystko. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ Re: o czym gadać z chłopakiem 18.09.09, 20:21 wiem , wiem . tylko boję się , że się zawstydzę ; DD hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_annabet o czym gadać z chłopakiem 18.09.09, 20:24 wiem, o co Ci chodzi a raczej nie wiem, bo jak ostatnio gadałam z jakimś ziomkiem, to musiałam cały czas ja mówić, bo tak to była cisza. ; o ale na szczęście szliśmy do szkoły wtedy, więc posłużyłam się jakimiś głupimi tematami: jaką macie pierwszą lekcję, do której dzisiaj, czy macie jakiś sprawdzian, a jak odpowiadał i znowu była cisza, to mówiłam o swoich lekcjach totalny spontan ; o Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: o czym gadać z chłopakiem 22.09.09, 19:13 buhahahaha zanudzilabym sie na smierc z Tb. ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_annabet ...? 28.09.09, 15:57 hm, szkoła temat uniwersalny. wolę gadać o szkole, niż żeby była cisza ;] a z tym, że byś się zanudziła to bym dyskutowała. przynajmniej jak ktoś tak kiedyś powiedział, to moim znajomym szczęka opadła. no ale cóż, bywa. peace. Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina na pocztaku... 18.09.09, 20:54 ... radze Ci go najpierw poznac. chlopak sie nie mogl w Tobie zakochac jesli z Tobą nawet nie gadal (mniemam tak, iz powiedzialas, ze znacie sie z widzenia i pisania). to zwykle zauroczenie. wiec najpierw sie poznajcie: zainteresowania itp. Odpowiedz Link Zgłoś
supersong Re: 18.09.09, 23:13 Zainteresuj się jego hobby. Np. jeżeli lubi pływać to pytaj w jakim klubie, o wyniki itp. Jeżeli lubi książki to o ulubionych autorach itp. Odpowiedz Link Zgłoś
michal07 Re: o czym gadać z chłopakiem 19.09.09, 11:56 od razu napisz sobie scenariusz co kiedy powiedzieć temat do rozmowy poznasz jak już zaczniesz z nim rozmawiać , na forum kotka tego nie znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: o czym gadać z chłopakiem 19.09.09, 12:28 Tu się zaczyna roić od facetów!!! Gadaj z nim o wszystkim. Albo nie, nie o wszystkiem. Nie zwierzaj mu się na pierwszej randce ze swoich problemów np. kłótnia z rodzicami/przyjaciólka, pała z matmy... i.t.p Odpowiedz Link Zgłoś
pati8989 Re: o czym gadać z chłopakiem 19.09.09, 12:51 porozmawiaj o szkole , na lekcjach , czy dobrze się uczy , coś takiego , niech pierwsza randka będzie coś normalnego , na nastepnych o czymś jakis oproblemach , Odpowiedz Link Zgłoś
kills Re: o czym gadać z chłopakiem 19.09.09, 21:17 hmm randy się nigdy przenigdy nie planuje - uwierz mi. tematy same nawiną się podczas spotkania Odpowiedz Link Zgłoś
shila_115 Re: o czym gadać z chłopakiem 19.09.09, 22:53 To samo wychodzi w trakcie xd Odpowiedz Link Zgłoś
madziia Re: o czym gadać z chłopakiem 20.09.09, 14:11 nazybena1 < lol . > żal mi cie nie wiem to tak jakoś samo wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: o czym gadać z chłopakiem 22.09.09, 19:18 Dakota_ - ja nie wiem co ci powiedzieć. mówiłaś że on jest brzydki, i głupi. on ci się jednak podoba ? myślę że warto powiedzieć szczerze 'że trochę się denerwujesz, bo to pierwsza wasza narmalna rozmowa' itp. być może , on czuje to samo ? ; > Odpowiedz Link Zgłoś
lara12 Re: o czym gadać z chłopakiem 22.09.09, 19:33 w sumie o wszystkim.!! coś o sobie, potem niech on opowie coś o sobie... skoro mieliście o czym pisać, to będziecie mieli o czym gadać.!! powodzenia;p xdd Odpowiedz Link Zgłoś
sylwuncia97 Re: o czym gadać z chłopakiem 23.09.09, 19:54 Ja raz wyrwałam ciacho starsze odemnie o rok które mi się podobalo od ponad roku. Ale jak sie zaczynalam z nim spotykac o karalo sie ze starasznie przynudza! caly czas ja musialam opowiadac co robila i wogule. na GG to caly czas buziaki ale w rzeczywistosci to straszny z niego wstydzich! a w ten piatek musze jechac z nim na zawodychcialabym do niego zagadac ale od dawna sie do nhiego nie odzywam a teraz jest jeszcze ladniejszy jak mam go wyrwac? Odpowiedz Link Zgłoś
lena9 Re: o czym gadać z chłopakiem 28.09.09, 15:49 Do naszej szkoły przyszedł nowy chłopak.. podoba mi sie coraz bardziej znam jedo siostre i wogule. Znam go tylko zwidzenia ale on jeste taki piekny która dziewczyna w nim sie nie buja z naszej szkoły.nie wiem co mam robić.. chciała bym do niego zagadać ale sie wstydze i nie wiem o czym bedziemy rozmawiać i boje sie tego że ja mu sie nie zabardzo niepodobam.. no ale co ja zrobie .. Odpowiedz Link Zgłoś
obstreperous Re: o czym gadać z chłopakiem 29.09.09, 19:37 dziewczyny więcej wiary w siebie . gadajcie o wszystkim . i tyle ile wlezie . już po pierwszym spotkaniu będziecie wiedziały jaki jest : p Odpowiedz Link Zgłoś