julik Re: Buty Emu . 26.09.09, 11:35 jeżeli jest zima to super , ale śmiać mi się chce z ludzi , którzy w takich butach zaczynają chodzić pod koniec sierpnia xd Odpowiedz Link Zgłoś
loove_miley Re: Buty Emu . 26.09.09, 11:46 mi się nie zbyt podobają xd. takie dziwne troszkę, raczej bym nie kupiła xD Odpowiedz Link Zgłoś
pati8989 Re: Buty Emu . 26.09.09, 12:15 zawsze jak je gwiazdy zakładają , ja wymiotuje , one są okropne . co tutaj jest takiego ładnego ? mój dziadek do gnoju chodzi w ładniejszych najgorszy to przód ./ Odpowiedz Link Zgłoś
moniak20 Re: Buty Emu . 27.09.09, 15:01 aFuja bleKupasiku bleee,są według mnie okropne ! ! ! Nie dziwię się,żźe się z niej śmiali,no ale cóż,każdy ma swój gust...o.O Odpowiedz Link Zgłoś
allexz Re: Buty Emu . 24.10.09, 15:53 a mnie się podobają i to bardzo. teraz zastanawiam się nad kupnem. ale wolę krótsze, bo długie to mi się nie podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
ochioyebna. buty emu. 24.10.09, 15:59 Te buty są w y j e b a n e ! <3 Sama mam takie i jestem z nich zadowolona. Są bardzo wygodne, ciepłe i fajnie się w nich ślizga za szkolnych korytarzach, haha ;dd. Owszem, kilku osobom nie spodobały się one ale szczerze to sram na ich komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś
zabax3 Re: Buty Emu . 24.10.09, 16:07 mam podobne tylko że trochę dłuższe . Są bardzo ciepłe i fajne .polecam. jedna para kosztuje ok.140 zł w dobrych sklepach! ja swje kupiłam za sto 139.99 zł :] Odpowiedz Link Zgłoś