martyna17 20.09.09, 21:23 Jestem fanka zespol Muse.Co sadzicie o tym zespole? Jaka jest wasz ulubiona piosenka bo moja to Hysteria,Micro Cuts i Stockholm Syndrome.Chcielibyscie zeby przyjechali znowu do Polski? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jane_ Re: Zespól Muse 20.09.09, 21:51 a fe, ble, fuj. nie lubię, wcale nie przez zmierzch, zaznaczam. Odpowiedz Link Zgłoś
lubiekotki Re: Zespól Muse 20.09.09, 21:57 bardzo, bardzo nie lubię. jedyne co dobre, to supermassive black hole, time is running out, ew. jeszcze histeria. a chcialam się przekonać. w pl będą na 80%, na open'erze. chociaż lepiej nie, opinie na temat plyty są bardzo różne, ale singiel to jakiś niesmieszny zart. nie lubię ich teatralności, patosu. Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: Zespól Muse 20.09.09, 21:59 uwielbiam *.* najbardziej lubię Muscle Museum, Time Is Running Out, Hysteria oraz piosenki z nowej płyty The Resistance ; Uprising i Resistance Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Zespól Muse 21.09.09, 15:12 Supermassive Black Hole, Starlight, Citizen Erased, Butterflies and Hurricanes uwielbiam. nowej płyty jeszcze nie przesłuchiwałam. ;d / i nie, wcale nie zaczęłam ich słuchać przez Twilight. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Zespól Muse 21.09.09, 15:20 nju cidi na pierwszym miejscu w jukej, btw. Odpowiedz Link Zgłoś
lubiekotki Re: Zespól Muse 21.09.09, 16:04 a ssący singiel straszy mnie kiedy tylko wlącze mtv2 ;< (doszlam do wniosku ze bellamy wygląda jak ten szczur petigrew czy jakos tak z harego potera, jestem geniuszem) Odpowiedz Link Zgłoś
nygus_95 Re: Zespól Muse 21.09.09, 20:44 nie przepadam jakoś, tzn. znam czarną dziurę i histerię, nie są w sumie jakieś najgorsze, ale tyle mi wystarczy. i uprising jeszcze znam. no, nie czuję jakiejś wielkiej chęci poznawania ich głębiej. a w ogóle to na esce rokk (łehehehe) tak beznadziejnie nie potrafią wymówić "uprising", które ciągle u nich leci, szlag trafia -.- Odpowiedz Link Zgłoś
audreey Re: Zespól Muse 21.09.09, 20:48 hahaha. xd a ja uważam, że są takim innym, dość oryginalnym zespołem. nie są w moich ulubionych, przesłuchałam kilka piosenek, są w porządku, chociaż mną nie zawojowały. a supermassive black hole jest OKROPNA, nienawidzę tej piosenki. Odpowiedz Link Zgłoś
silly_girl Re: Zespól Muse 21.09.09, 21:18 Ja też ich bardzo lubie ! Moje ulubione piosenki to : Uprising i Hysteria Oczywiście że bym chciała żeby przyjechali ! Odpowiedz Link Zgłoś
sandraaa000 Re: Zespól Muse 01.11.09, 21:18 O taaak ! Ostatnio na muzykę robiłam z przyjaciółką projekt o Muse. A moja ulubiona to Uprising i Supermassive Black Hole. Odpowiedz Link Zgłoś
wand Re: Zespól Muse 01.11.09, 21:20 Moja ulubiona piosenka to Running out the time^^ Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: Zespól Muse 23.11.09, 13:51 Ja uwielbiam i poznalam ich dzięki "Zmierzch" i najbardziej podobaja mi się wszystkie piosenki z płyty "The Resistance" Odpowiedz Link Zgłoś
madzia_92 Re: Zespól Muse 28.11.09, 20:40 Niesamowici MUSE musi przyjechać do Polski;D Odpowiedz Link Zgłoś