fabiankowa 20.09.09, 21:23 co robicie gdy zasypiacie? poprostu marzycie o niebieskich migdałach czy może poprostu patrzycie sie w sciane i zasypiacie xD ja oficialnie zamykam oczy i marze że jestem superstar i wgl xdd ...^^ dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pariska65 Re: spać :D 20.09.09, 21:28 ja hm...nie mogę od razu zasnąć chwilę gapię się w różne kąty potem usypiam i śnie o moim koledze xd albo że jestem piosenkarką no i kumpluje się ze sławnymi gwiazdami i wgl takie tam albo że gram w filmie z moim kolegą no i takim Justinem no i takimi 2 dziewczynami z show biznesu i ja kocham obydwu no i potem srelele tratratrata a potem telefon od mamy i trzeba do szkoły wstawać xd Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: spać :D 20.09.09, 21:33 ja czytam ksiazke...albo gabie sie na plakaty na drzwiach xP Odpowiedz Link Zgłoś
michal07 spaĆ 20.09.09, 21:34 ja zawsze myślę o jakiejś fajnej dziewczynie (sławnej abo ze szkoły) czasami też wkraczam do światu marzeń i myślę że jestem jakąś gwiazdą (sportową , z branży muzycznej lub znany z tego że jest znany ) Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: spać :D 20.09.09, 21:45 nasłuchuję, czy czasem ktoś się nie włamuje. myślę ogólnie, albo staram się nie, kiedyś, za dawnych czasów, to pisałam esemesy do drugiej na dobranoc, eh. ;c Odpowiedz Link Zgłoś
colors Re: spać :D 20.09.09, 21:56 bardzo często zasypiam ze słuchawkami w uszach słuchając ulubionych piosenek xd. Często też myślęę o różnych sprawach ;d a jak jestem zmęczona to nie mam siły nic robić i odrazu padam i śpię ;' D Odpowiedz Link Zgłoś
eska Re: spać :D 20.09.09, 22:18 Myślę, wymyślam, marzę... Przeważnie o jakich rzeczach które nie mają sensu Odpowiedz Link Zgłoś
panna_efron_x33 Re: spać :D 05.10.09, 22:13 ja to zazwyczaj myślę właśnie że jestem jakąś gwiazdą xd Odpowiedz Link Zgłoś
heuhue__najt. Re: spać :D 20.09.09, 22:13 o niczym ;p poprostu kłade się, zamykam oczy i zasypiam Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: spać :D 20.09.09, 22:26 A ja zawsze przed snem myślę o tym co dzisiaj zrobiłam i o tym co zrobię jutro. No a potem to już myślę o wszystkim, o chłopakach etc. No i często mi wychodzi, że mam sny o tym, o czym myślałam przed zaśnięciem... Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: spać :D 21.09.09, 12:51 temat głupii ale cóż xdd ja zamykam oczy myślę co się jutro w sql wydarzy że jestem mega gwiazda itp Odpowiedz Link Zgłoś
ardnaskela Re: spać :D 03.10.09, 15:09 Od poniedziałku do piątku tak jestem zmęczona, że nie myślę o niczym szczególnym, myśli same przechodzą mi przez głowę. Czasami jest to wnerwiające, bo nie mogę tego powstrzymać. Dawno w mojej głowie nie zapanowała totalna cisza. Kiedy mam wolne lub wydarzy się coś ciekawego, przed snem rozpamiętuję to, czasami śni mi się ciąg dalszy, który się w rzeczywistości nie wydarzył... Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mimi094 Re: spać :D 04.10.09, 13:24 hehe ja jak zasypiam to myśle o takim jednym moim kochanym chłopakczu ale tez czasem jak zasypiam to powtarzam matme wrr nienawidze jej Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: spać :D 04.10.09, 13:24 różnie mam raz tak raz tak a czasem przez 3 godziny usnąć nie mogę... Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: spać :D 04.10.09, 14:33 Indepentet_ o czym ty myślisz Ja sobie myśle o wszystkim co mi się przydażyło i w ogl o ludziach jacy są. Ewentualnie słucham sobie cicho muzyczki a potem idę spać Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: spać :D 04.10.09, 14:40 Hmmm zanim zasne minie jakas godzina ... xd co ja robie ? Wspominam se ze chlopacy są debilami I pogapie sie troche w ściane .... w kąty .... wymyslam plany na nastepny dzien i zasypiam xD Odpowiedz Link Zgłoś
beniaxd Re: spać :D 04.10.09, 14:41 Najczęściej to zamykam oczy lub dapie się w sufit albo w okna albo w meble i na to co jest w moim pokoju Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: spać :D 04.10.09, 14:41 gapię się na plakat JB xD jak już mi się oczy zaczynają zamykać, to przez to patrzenie na okrągło ciągle ich widzę. a potem mi się jeszcze śnią < 33 ;d Odpowiedz Link Zgłoś
balletoevs Re: spać :D 04.10.09, 16:48 ja sobie myślę o takim chłopaku, który mi się podoba i potem się nie wysypiam <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
honey__ Re: spać :D 04.10.09, 17:35 piszę smsy do sary, bo tylko ona mi odpisuje ;d. albo myślę o panie a., ł., a2., b. albo k. i jakoś tak ;d. Odpowiedz Link Zgłoś
vanella Re: spać :D 04.10.09, 17:43 Ja nigdy od razu nie zasypiam-nie potrafię. Dlatego wymyślam różne historie o sobie, swojej rodzinie i zanim się obejrzę dzwoni mój budzik, a czasem nawet w ciągu dnia jak nie mam co do roboty to przymykam oczy lub patrzę się w nieruchomy punkt i kontynuuję historię To już mój zwyczaj Odpowiedz Link Zgłoś
zuzoa Re: spać :D 04.10.09, 18:45 Wymyślam różne historie z soba w roli głównejTakie które bym chciała żeby były prawdą xD I tak usypiam Odpowiedz Link Zgłoś
ketrin Re: spać :D 04.10.09, 19:15 zamykam oczy i myślę . o czymkolwiek zazwyczaj coś co się działo dzisiaj, potem o czymś innym, albo sobie wymyślam jakąś historię, aż w końcu śpię Odpowiedz Link Zgłoś
samotnymotyl Re: spać :D 05.10.09, 19:07 wyobrażam sobie coś super albo myślę o różnych rzeczach Odpowiedz Link Zgłoś
lola234 Re: spać :D 05.10.09, 19:27 Hm. a ja zwykle przed snem coś czytam, potem się kładę, posyłam smska chłopakowi, zamykam oczy i... nagle dzwoni budzik xDD Odpowiedz Link Zgłoś
spier.dalaj666 Re: spać :D 05.10.09, 21:59 a ja... ja... xD najpierw trochę potrwa zanim 'przygotuję' się do snu xD najpierw zaklejam telewizor gazetą potem rozsypuję sól w różnych kątach w pokoju później kładę się, biorę mp3 i zasypiam ... ;] Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: spać :D 05.10.09, 22:09 a ja odprawiam rytuał . żeby podczas snu moja dusza nie wyszła z ciała, bo jak wyjdzie i nie zdąrzy wrócić przed zadzwonieniem budzika to wtedy stane się 'pusta', bez duszy jest się jak zombie ;x trzeba później wiele zachodów żeby odnaleść duszę i ją przywrócić ... i jeszczę wyklaskuję piosenke Rubika . wtedy dopiero mogę zasnąć Odpowiedz Link Zgłoś
elnett Re: spać :D 05.10.09, 22:27 a ja nie wiem co robię. xd. ale chyba słucham Eminema a potem bawie się braznoletką. ^^ i kimam. xd Odpowiedz Link Zgłoś
lolli_pop Re: spać :D 06.10.09, 18:49 Ja najczęściej kładę się i oczy same mi się zamykają. Szczególnie kiedy jest 1, czy 12 w nocy, a ja wiem, że następnego dnia, a raczej tego samego, będę musiała wstać wpół do 7. Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: spać :D 06.10.09, 19:48 ostatnio zaczełam słuchac muzyki MP3 ii usypiam po proostu Odpowiedz Link Zgłoś