sweet.girl 23.09.09, 16:53 Mam pr0blem Chodzi o moją ksywkę a właściwie jej brak... Mam na imię Gabriela i mówią na mnie Gabi ale mam tego DOŚĆ!!! Chcę jakąś ksywe która nawiązuje do mojego imienia jakieś mpomysły?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolorowo Re: KsyWka :) HELP!!! 23.09.09, 16:58 Gibuśś ! tak mówia na moja koleżanke , która ma na imie tak jak ty ! Odpowiedz Link Zgłoś
megan_ Re: KsyWka :) HELP!!! 23.09.09, 16:58 Mam znajomą, która ma na imię Gabrysia, ale mówimy na nią tylko Gaba. Przepraszam, ale więcej pomysłów nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: KsyWka :) HELP!!! 23.09.09, 18:09 gaba, zdecydowanie. bo się z gabą kulką kojarzy, a ona jest jak najbardziej pozytywna. ;> Odpowiedz Link Zgłoś
truskawka007 Re: KsyWka :) HELP!!! 25.09.09, 21:56 na kolezanke Gabryske w mojej szkole mówimy gusia Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: KsyWka :) HELP!!! 25.09.09, 22:06 co jest złego w 'Gabi'.? po za tym. czy myślisz, że jak sobie wymyślisz ksywkę, to ona się przyjmie.? wątpię -.- Odpowiedz Link Zgłoś
punk_rock_girl tiaa 25.09.09, 22:10 rosalie ma rację... nie musi się przyjać ksywa wybrana przez ciebie. jak byłam w VI klasie, to na gabrysię mówili chłopaki(i jak się z nią pokłóciłam to ja również) grabie, grabara...osz kurczę jak ona się wkurzała o to ... wg. mnie "gabi" jest chyba najczęściej używanym zdrobnieniem,ale padają różne propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet.girl Re: tiaa 27.09.09, 16:31 Wiem ze ksywa moze sie nie przyjac, ale mi chodzi zeby uzywaly jej tylko moje przyjaciolki a one napewno beda jej uzywac Odpowiedz Link Zgłoś