akira Re: szkolne ... kible 01.01.10, 16:45 Ja spędzam tam połowę szkolnego życia. Kafelki, duże lustro, zawsze czysto... Szacun. Odpowiedz Link Zgłoś
pudel Re: szkolne ... kible 01.01.10, 16:52 u mnie jak siew drzwi kopnie to sie zamki otwierają Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: szkolne ... kible 01.01.10, 17:03 W jednej z łazienek jest pobite lustro . Szkolne toalety są okropne . Lubię przesiadywać w niej z koleżankami , bo tam można poprawić swój wygląd Czasem jest szary papier . Mydła nie ma . Śmierdzi jak cholera Kible brudne Aż brzydzę się załatwiać w tak brudnym miejscu . Ponadto toaleta chłopców ma różowy kolor 0_o a toaleta dziewczyn ma kolor niebieski . Całokształt toalety szkolnej 0/10 Odpowiedz Link Zgłoś
alice_cullen08 Re: szkolne ... kible 01.01.10, 17:06 U mnie w szkolnych toaletach nie ma tak źle, tylko nigdy nie ma ciepłej wody... Odpowiedz Link Zgłoś
sweetgirly Re: szkolne ... kible 01.01.10, 17:09 Luster nie ma (ale przeżyję),rzadko jest papier -.- Jeszcze z klasy 6 nas podglądają -.- Włażą na sedes i podglądają inne. Brak słów normalnie. Oceniam na 8,5/10 Odpowiedz Link Zgłoś
loveofpink Re: szkolne ... kible 01.01.10, 17:14 u nas w szkole stan kibli (toalet) sie poprawił ostatnio mamy nawet lustro a przy odrobinie szcześcia jest papier i mydło.. ale ciepłej wody i tak brak... brudne,smierdzące kible to w szkołach normalne niestety Odpowiedz Link Zgłoś
ada13e3 Re: szkolne ... kible 01.01.10, 18:17 nie no u nas są ok , jest lustro i papier toaletowy x D ale i tak tam nie chodze . Odpowiedz Link Zgłoś
xnamex Re: szkolne ... kible 01.01.10, 18:58 U mnie są okropne, ale nie aż tak jak u Ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
loveofpink Re: szkolne ... kible 01.01.10, 19:04 no wiadomo w domku kibelek najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
asula95 Re: szkolne ... kible 01.01.10, 19:09 Haaahaaaha ! Extra temat W mojej szkole jest nawet czysto tylko mamy małe kabiny.. więc trzeba się jakoś powyginać jak siedzi się na klopie.. bo jest za ciasno Odpowiedz Link Zgłoś
lamma los kiblos x-d 01.01.10, 19:14 u mnie w sql w damskiej jedzie jak cholera , a ciasno tam ... wchodzisz i już stoisz na środku ! x D u nas lusterko jest, na tyle od 15 lat podpisują się dziewczyny ; d ja tam siedzę całą przerwę. codziennie. ave. Odpowiedz Link Zgłoś
kimiko3 Re: szkolne ... kible 01.01.10, 19:14 U mnie jest tak: w szkole był remont (przy okazji bardzo fajnie teraz szkoła wygląda;D) no iw ogole wyremontowali też łazienki;P Są: ładniejsze zawsze ładnie pachną jakimiś kwaiatmi *brudne itp gdy idzie sie do niego po 8 godzinach lekcyjnych (wtedy nie do wytrzymania) mydło zawsze jest....w każdej damskiej łazience inne...tu miodowe...a tam np jakieś sosnowe:] papier zawsze jest:] i oczywiście lusta także w każdej łazience OGÓŁEM bardzo mi sie to podoba ;P Odpowiedz Link Zgłoś
hayley_williams Re: szkolne ... kible 01.01.10, 19:16 wy to macie problemy. dzieci a afryce głodują, a wy o kiblach dyskutujecie Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja3496 Re: szkolne ... kible 01.01.10, 19:19 U nas tak nie ma są 2 łazienki dla dziewczyn i w każdej jest zawsze czysto, są lusterka i nie śmierdzi Odpowiedz Link Zgłoś
jonaskowa Re: szkolne ... kible 01.01.10, 19:22 śmierdzi petami & co chwilę jakimiś środkami do kibla z biedy O___o . jeszcze dodam, że jest dozownik do mydła, na którym jest przyklejony karteczka, że należy po każdym wyjściu z toalety dezynfekować ręce . fajnie, że nie ma mydła ; x krótko mówiąc... szkoda gadać... Odpowiedz Link Zgłoś
jojo15 Re: szkolne ... kible 01.01.10, 19:26 nie, u mnie sa lustra wszystko ladnie pachnie, mamy powieszone plakaty na scianach roznych gwiazd i leci muzyczka Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte_ Re: szkolne ... kible 01.01.10, 19:30 U mnie jest lustro, ale tylko na pierwszym piętrze. Jest nawet dość czysto, ale nie lubię z niego korzystać. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdeczka11 Re: szkolne ... kible 01.01.10, 19:30 U mnie w szkole nie śmierdzi wogule jest lustro i itp. Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: szkolne ... kible 01.01.10, 19:40 Jest dość przyzwoicie jak na szkolną toaletę. Są dwa lustra, kilka kabin, papier, suszarka.. czasem jedzie, ale to głównie dlatego, że niektóre dziewczyny specjalnie zostawiają na środku zużyte podpaski ;/// Odpowiedz Link Zgłoś
drinni idealne xd 01.01.10, 19:42 zalezy w ktorej sql xd.. etraz chodze do innej sql i one sa moim zdaniem normalne, tylko czesto papieru nie ma. mamy duze lustra, przewaznie 6 umywalek w jednej alxience i 5 kibli. sprztaja tam codziennie (jak powiadaja xd) a w poprzedniej szkole to bylo wszystko idealne .. wszyskto na cacy.. idealne warunki i nie byle jakie. wszystko ladnie razem sie nawte komponuje i wszystko zadbane i niezniszczone Odpowiedz Link Zgłoś
kicia3 Re: szkolne ... kible 01.01.10, 21:38 my mamy straszne, one nie są czyszczone Odpowiedz Link Zgłoś
angela3545 Re: szkolne ... kible 01.01.10, 21:42 u nas jest lustro ale swiatła prawie wogule nie dzialaja jest ciemno jak w dupie u murzyna tez cześto smierdzi i papieru nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
delette_ Re: szkolne ... kible 02.01.10, 12:25 U mnie też nie ma lustra, papier toaletowy pojawia się raz na jakiś czas i bardzo śmierdzi. ;//Niektóre drzwi się nie domykają. Korzystam najżadziej jak tylko można. Odpowiedz Link Zgłoś
allexz Re: szkolne ... kible 02.01.10, 12:35 1 jest czysto, nie śmierdzi, ale nie pchnie xd i jest lustro, czysto w miarę, da się wytrzymać ; ) 2 jest lustro raczej też nie śmierdzi, rzadko tam wchodzę, bo wolę 1 łazienkę 3 było lustro ale już nie ma, małe kible, więc rzadko tam wchodzę, taka jakby najgorsza, no ale nie śmierdzi xd Odpowiedz Link Zgłoś
tiin55 Re: szkolne ... kible 02.01.10, 12:40 W mojej sQl kible są OK. I w każdym jest lustroo. Odpowiedz Link Zgłoś
emo_girl_ Re: szkolne ... kible 02.01.10, 12:46 sa lustra, papier, suszarka do rąk, i drzwi sa jako tako i nawet żadnej jeszcze nie popisali(łazienki)XD Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaa_ Re: szkolne ... kible 02.01.10, 19:47 U mnie jest fajny bo jest lustro ;d Odpowiedz Link Zgłoś
aitii Re: szkolne ... kible 02.01.10, 21:17 U nas są zadbane, pachnie mydłem, jest zawsze czysto i schludnie Nie ma luster, ale to dlatego, żeby dziewczyny się nie malowały (i tak się malują xD). Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: szkolne ... kible 02.01.10, 22:25 zawsze rano są zadbane , ale pod koniec lekcji wyglądają jakby tornado tamtędy przeszło Odpowiedz Link Zgłoś
maniaxx Re: szkolne ... kible 02.01.10, 22:50 u mnie w szkole co przerwe jest siwo jak nie wiem. wchodzac tam mozna sie udusic. a jak wali ;/;/;/ a to wszystko idzie potem na korytarze;./ nie ma luster, kible popsute.. ale MYDLO W PLYNIE JEST ;DDD no i reczniki papierowe Odpowiedz Link Zgłoś
loreline_ Re: szkolne ... kible 05.01.10, 20:04 A u mnie w gimnazjum kibel jest spoko. Jest czysty, nie śmierdzi. Ale to chyba dlatego, że moja szkoła jest nowa ;p. Odpowiedz Link Zgłoś
kasix_14 Re: szkolne ... kible 06.01.10, 21:54 u mnie są ładne czyste i pachnące i z lustrem i gitara xD Odpowiedz Link Zgłoś
twilightowa16 Re: szkolne ... kible 06.01.10, 22:00 u mnie elegancko bo w końcu to liceum ... ;D www.glitterz.de/empfehlen,KokOsOwa Odpowiedz Link Zgłoś
oleksandra_xd Re: szkolne ... kible 06.01.10, 21:59 tak są identyczne, czasem można nawet spotkać kupę, że tak się wyrażę obok kibla, a deska jest "osrana". XD Tak więc, ja tam nie zaglądam raczej... Tylko w takich przymusowych sprawach ... Odpowiedz Link Zgłoś