Dodaj do ulubionych

`Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubicie? ^

• schocolamer Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 08.10.09, 16:20
      najbardziej lubię "Przed Świtem" i "Zaćmienie".
      Bo... te książki wciągają, nie tak jak początek
      zmierzchu czy środek i końcówka księżyca w nowiu...
      Szkoda, że taka miłość jak Edwarda nie istnieje...
      • taylor_ Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 10.10.09, 14:53
        ` skąd wiesz ? ;D
        może istnieje ? x d .
    • inna.xd Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 10.10.09, 16:58
      Ja wielbie pierszą gdyż tam Bells i Edward sie poznają piersze spotkania no i
      pocałunki big_grin oraz czwarta ahh ich pierszy raz albo kolejne tam to się działo
      hehe big_grin a nie przepadam za drugą gdyż nie potrafię znieś bólu Belli po odejściu
      Edwarda sad
    • esti Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 10.10.09, 17:03
      chyba ostatnią..jest taka dynamiczna i fajnie że jest podzielona na części wg
      jacoba i belli..kazda czesc zmierzchu jest swietna i wciąga..ja po prostu
      uwielbiam TWILIGHT caly
      • taylor_ Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 10.10.09, 17:37
        ` ja także uważam że fajnie że meyer
        podzieliła na księgi , ale jeszcze lepiej
        by było gdyby jedna z ksiąg była
        wg edwarda . : >
    • miley112 Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 10.10.09, 18:05
      ` ja lubie tylko pierwszą część , bo jak powiedziała ' taylor_ ' od tego się zaczęło .
      • taylor_ Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 10.10.09, 18:22
        ` mnie cytuje , mnie cytuje xdd
        {cyt. z whiskersa , tak wiem dziecinna jestem}
        ; -P
    • patysia03 Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 10.10.09, 19:43
      masz racje dwie pierwsze Twilight i New Moon najlepsze!! wszyscy mówią że
      najlepsza ostatnia... wlasnie ze nie bo w niej jest strasznie namieszane big_grin
      ja kocham Twilight poniewaz wszystko sie zaczelo. Spotkanie, wyznanie ze jest
      wampirem, pierwszy pocalunek big_grin i New Moon tam to sie dopiero dzieje big_grin

i love Twilight Saga kiss*
    • gwanka_2009 Zaćmienie i Przed Świtem 11.10.09, 18:35
      zaćmienie i przed świtem to moje ulubione potem zmierzch a na końcu księżyc w nowiu
      • selcia17 Re: Zaćmienie i Przed Świtem 11.10.09, 20:57
        Nic ; OO
    • midnight_sun Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 11.10.09, 21:34
      Najbardziej lubię of course pierwszą część jest po prostu super. Love <3 Druga też mi się
      bardzo podoba, ale trzecia nie zabardzo , bo Bellla się z deczka zachowuje jak chora
      umysłowo xD A czwarta część jest moją drugą najlepszą <3 Jest mistrzostem. Czekam na
      Słońce Północy ;***
      • taylor_ Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 12.10.09, 16:48
        `midnight_sun , mam rozumiec
        że ' słońce północy ' to dalsza część
        sagi zmierzchu ? ; -DD
    • grafikowa_ Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 12.10.09, 22:21
      ja najbardziej chyba księżyc w nowiu, był taki , nie umiem wyjaśnić. Po prostu
      się zakochałam w tej części. ;DD
      • smiley11 Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 13.10.09, 19:18
        Większość osób mówi, ze "Księżyc w Nowiu" jest najsłabszą częścią, bo jest za mało Edwarda. Mnie jednak najbardziej podobała się właśnie ta książka. Mimo, że sto razy bardziej wolę Edwarda od Jacoba... Szczególnie świetna była końcówka z tym Volturi i w ogóle... Nie moge doczekać się premiery filmu, mam nadzieję, że będzie równie fajny jak książka. smile
        • taylor_ Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 14.10.09, 14:39
          ` heh widze że dużo
          osób ma bardzo
          podobne poglądy do moich ,
          jeżeli chodzi o sagę zmierzchu smile
    • lara12 Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 13.10.09, 19:20
      wszystkiee.!! ;D
      ale tak naprawdę to pierwszą najj;p
      bo wiadomo, pierwsza zawsze najlepszaa;]
      • lamma Re: `Twilight xD' 13.10.09, 19:56
        Ehm, pierwszą, bo oni mają <Ed + Bells> takie genialneteksty i dialogi... ;3
        Druga - stanowczo nie, troche mnie nudził Jacob i deprecha Bells
        Trzecia - to była jazda. :] Ta walka z nowonarodzonymi, jeej trzymało mi dech w
        piersiach! XD
        Czwarta - najfajniejsza. ;3 Bardzo dużo różnych zdarzeń, no i dzięki niej a dokładniej
        księdze Jacoba, polubiła tego sierściucha. ;D
        Ale była troche zboczona... No, aleeee.... XD
        Pozdr ;****
        • grice Re: `Twilight xD' 22.10.09, 15:10
          ja tak samo ! najmniej podobalo mi sie kwn [ ale tez jest fajne]. boska byla koncowka jak
          bella ratowala edwarda ;D
          zmierzch fajny bo wszystko sie zaczelo ;D
          zacmienie, boskie, tyle sie dzialo, te walki, zareczyny ;D boskie...
          ale i tak Przed switem wymiata ! sercebig_grinserce
    • demi92 Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 14.10.09, 16:32
      Ja też wole pierwszą i drugą smile
      pierwsza była bardzo fajna i powoli się wszystkiego dowiadywaliśmy o wampirach i ten pościg James'a za Bellą był super smirk
      w drugiej podobało mi się to że Bella musiła sobie ułoży życie bez Edwarda i że do akcji wkroczył Jacob i w końcu nie musiłam cały czas czytac o tym "jesteś moim życiem" bo to mój znienawidzony tekst z całej sagi uncertain zbyt sztuczny jak dla mnie bo niby ani ona ani on nie lubili opowiadac o uczuciach uncertain ale wszystko sie fajnie rozkręcało smile
      trójka była...ciekawa i tyle, zero emocji u mnie, zero tzw. wypieków na twarzy podaczas czyania,
      a czwórka...strasznie naciągana, jak dla mnie to autorce brakowało juz pomysłów i tyle wink
    • mrs.kimberly Ulubiona część sagi Zmierzch czyli Zaćmienie 14.10.09, 16:50
      Moją ulubioną częścią sagi Zmierzch jest Zaćmienie.
      Bella znowu z Edwardem, Jacob próbuje "odbić" Bellę. Trochę zamieszania, a
      oprócz tego nowonarodzeni z Victorią na czele. Edward i Jake będą się lekko
      kłócić o Bellę i to mi się podoba. Poza tym jest też sporo tekstu na temat
      Jaspera i Alice, których lubię.
    • klaudynkaa30 Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 16.10.09, 23:03
      Osobiście b. lubię "Zaćmienie" a poza tym to oczywiście "Zmierzch" wink xd
    • sheisemily Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 16.10.09, 23:33
      Ja nie czytalam tej ksiazki ze wzgledu na jej klimat i fabule.Wogole nie dla
      mnie.confused
    • dziagusiaa `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubicie? ^ 22.10.09, 15:23
      Oczywiście pierwszą <33kiss
    • collage Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 22.10.09, 15:54
      pierwsza jest fascynująca .
      • lamma Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 22.10.09, 16:14
        Jeśli wszystkie wciągają, to znaczy że muszą mieć 'to coś' XD
        • taylor_ Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 24.10.09, 21:47
          ` lamma .
          i mają . ; DD
    • smykalka Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 22.10.09, 16:19
      Ja najberdziej lubie 1 i 3 czesc ;D
      • oleska940 Wszystkie 24.10.09, 21:56
        lubię 1 bo oni się poznają i rozwija się ich związek....2 jest taka sobie bo zadużo jacoba i w
        ogóle on taki namolny....3 jest zajebiaszcza sama w sobie a 4 to totalny odpał (i wcale nie jest
        zboczona ja niewiem oco wam chodzi )
    • dominika100 Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 24.10.09, 22:05
      Ja najbardziej lubie Zmierzch, nie wiem dlaczego. Księżyc w Nowiu tez mi sie
      bardzo podobal ale bylo tam za duzo Jacoba a za mało Edwarda. W Zaćmieniu tylko
      jakies walki i zabijanie byly i to bylo nudne.Przed Świtem ogólnie bylo troche
      bezsensusmile
      • zakazany.owoc Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 24.10.09, 22:11
        Ja kocham ' Przed Świtem '
        A najbardziej księgę Jacoba serce

Podoba mi się też " Midnight Sun "
        ta słynna 5 cześć sagi ; - )
        • rbd_dul Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 24.10.09, 22:12
          Przed świtem
    • puffateczek35 Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 27.10.09, 20:36
      pół na półbig_grin
    • muszelka Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 27.10.09, 20:40
      I . rządzi ,od niej sie wszystko zaczeło ,była niesamowita ,chociaż trzecia III zaraz po
      pierwszej . xd
    • lolcia15 Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 27.10.09, 20:42
      Ja lubie Zaćmienie Takie fajne jest można płakać i się śmiech wink
    • paula144 Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 27.10.09, 20:53
      Ja uwielbiam wszystkie książki sagi;] Jednak najlepszy jest "Księżyc W Nowiu" i "Przed
      Świtem" smile W "Księżycu.." jest dużo Jacoba. To taka ciekawa odmiana. No i Volturi .
      a w "PRzed Switem" dużo nowych postaci . smirk
    • miley112 Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 27.10.09, 21:18
      ` twilight i new moon.
      • taylor_ Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 29.10.09, 18:55
        ` piszciee .
        • kaasia96 Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 29.10.09, 19:04
          Ja wszystkie uwielbiam, ale taką najfajniejszą dla mnie jest PRZED ŚWITEM smile
    • th4ever Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 29.10.09, 20:24
      yauY zadna x.x
      • taylor_ Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 08.11.09, 14:48
        ` fajnie . -,-
        • deee_rf Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 08.11.09, 14:58
          zacmienie jakoś mi się spodobało . xD
    • agusiasweet Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 08.11.09, 15:02
      nie jestem twojego zdania...ja właśnie nieznosze jakoba ;p

więc mi sie podobała pierwsza część...bo to było takie wszystko magiczne: jak
      sie poznawają itd............kiss
      • karoola06 Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 08.11.09, 15:03
        trzecia
        a czwórka mnie rozczarowała myślałam ze beda walczyc na koncu a tu supa tylko gadali
    • cyniczna Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 08.11.09, 15:05
      wszystkie xDD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka