schocolamer Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 08.10.09, 16:20 najbardziej lubię "Przed Świtem" i "Zaćmienie". Bo... te książki wciągają, nie tak jak początek zmierzchu czy środek i końcówka księżyca w nowiu... Szkoda, że taka miłość jak Edwarda nie istnieje... Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 10.10.09, 14:53 ` skąd wiesz ? ;D może istnieje ? x d . Odpowiedz Link Zgłoś
inna.xd Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 10.10.09, 16:58 Ja wielbie pierszą gdyż tam Bells i Edward sie poznają piersze spotkania no i pocałunki oraz czwarta ahh ich pierszy raz albo kolejne tam to się działo hehe a nie przepadam za drugą gdyż nie potrafię znieś bólu Belli po odejściu Edwarda Odpowiedz Link Zgłoś
esti Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 10.10.09, 17:03 chyba ostatnią..jest taka dynamiczna i fajnie że jest podzielona na części wg jacoba i belli..kazda czesc zmierzchu jest swietna i wciąga..ja po prostu uwielbiam TWILIGHT caly Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 10.10.09, 17:37 ` ja także uważam że fajnie że meyer podzieliła na księgi , ale jeszcze lepiej by było gdyby jedna z ksiąg była wg edwarda . : > Odpowiedz Link Zgłoś
miley112 Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 10.10.09, 18:05 ` ja lubie tylko pierwszą część , bo jak powiedziała ' taylor_ ' od tego się zaczęło . Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 10.10.09, 18:22 ` mnie cytuje , mnie cytuje xdd {cyt. z whiskersa , tak wiem dziecinna jestem} ; -P Odpowiedz Link Zgłoś
patysia03 Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 10.10.09, 19:43 masz racje dwie pierwsze Twilight i New Moon najlepsze!! wszyscy mówią że najlepsza ostatnia... wlasnie ze nie bo w niej jest strasznie namieszane ja kocham Twilight poniewaz wszystko sie zaczelo. Spotkanie, wyznanie ze jest wampirem, pierwszy pocalunek i New Moon tam to sie dopiero dzieje i love Twilight Saga * Odpowiedz Link Zgłoś
gwanka_2009 Zaćmienie i Przed Świtem 11.10.09, 18:35 zaćmienie i przed świtem to moje ulubione potem zmierzch a na końcu księżyc w nowiu Odpowiedz Link Zgłoś
midnight_sun Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 11.10.09, 21:34 Najbardziej lubię of course pierwszą część jest po prostu super. Love <3 Druga też mi się bardzo podoba, ale trzecia nie zabardzo , bo Bellla się z deczka zachowuje jak chora umysłowo xD A czwarta część jest moją drugą najlepszą <3 Jest mistrzostem. Czekam na Słońce Północy ;*** Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 12.10.09, 16:48 `midnight_sun , mam rozumiec że ' słońce północy ' to dalsza część sagi zmierzchu ? ; -DD Odpowiedz Link Zgłoś
grafikowa_ Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 12.10.09, 22:21 ja najbardziej chyba księżyc w nowiu, był taki , nie umiem wyjaśnić. Po prostu się zakochałam w tej części. ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
smiley11 Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 13.10.09, 19:18 Większość osób mówi, ze "Księżyc w Nowiu" jest najsłabszą częścią, bo jest za mało Edwarda. Mnie jednak najbardziej podobała się właśnie ta książka. Mimo, że sto razy bardziej wolę Edwarda od Jacoba... Szczególnie świetna była końcówka z tym Volturi i w ogóle... Nie moge doczekać się premiery filmu, mam nadzieję, że będzie równie fajny jak książka. Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 14.10.09, 14:39 ` heh widze że dużo osób ma bardzo podobne poglądy do moich , jeżeli chodzi o sagę zmierzchu Odpowiedz Link Zgłoś
lara12 Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 13.10.09, 19:20 wszystkiee.!! ;D ale tak naprawdę to pierwszą najj;p bo wiadomo, pierwsza zawsze najlepszaa;] Odpowiedz Link Zgłoś
lamma Re: `Twilight xD' 13.10.09, 19:56 Ehm, pierwszą, bo oni mają <Ed + Bells> takie genialneteksty i dialogi... ;3 Druga - stanowczo nie, troche mnie nudził Jacob i deprecha Bells Trzecia - to była jazda. :] Ta walka z nowonarodzonymi, jeej trzymało mi dech w piersiach! XD Czwarta - najfajniejsza. ;3 Bardzo dużo różnych zdarzeń, no i dzięki niej a dokładniej księdze Jacoba, polubiła tego sierściucha. ;D Ale była troche zboczona... No, aleeee.... XD Pozdr ;**** Odpowiedz Link Zgłoś
grice Re: `Twilight xD' 22.10.09, 15:10 ja tak samo ! najmniej podobalo mi sie kwn [ ale tez jest fajne]. boska byla koncowka jak bella ratowala edwarda ;D zmierzch fajny bo wszystko sie zaczelo ;D zacmienie, boskie, tyle sie dzialo, te walki, zareczyny ;D boskie... ale i tak Przed switem wymiata ! Odpowiedz Link Zgłoś
demi92 Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 14.10.09, 16:32 Ja też wole pierwszą i drugą pierwsza była bardzo fajna i powoli się wszystkiego dowiadywaliśmy o wampirach i ten pościg James'a za Bellą był super w drugiej podobało mi się to że Bella musiła sobie ułoży życie bez Edwarda i że do akcji wkroczył Jacob i w końcu nie musiłam cały czas czytac o tym "jesteś moim życiem" bo to mój znienawidzony tekst z całej sagi zbyt sztuczny jak dla mnie bo niby ani ona ani on nie lubili opowiadac o uczuciach ale wszystko sie fajnie rozkręcało trójka była...ciekawa i tyle, zero emocji u mnie, zero tzw. wypieków na twarzy podaczas czyania, a czwórka...strasznie naciągana, jak dla mnie to autorce brakowało juz pomysłów i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.kimberly Ulubiona część sagi Zmierzch czyli Zaćmienie 14.10.09, 16:50 Moją ulubioną częścią sagi Zmierzch jest Zaćmienie. Bella znowu z Edwardem, Jacob próbuje "odbić" Bellę. Trochę zamieszania, a oprócz tego nowonarodzeni z Victorią na czele. Edward i Jake będą się lekko kłócić o Bellę i to mi się podoba. Poza tym jest też sporo tekstu na temat Jaspera i Alice, których lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudynkaa30 Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 16.10.09, 23:03 Osobiście b. lubię "Zaćmienie" a poza tym to oczywiście "Zmierzch" xd Odpowiedz Link Zgłoś
sheisemily Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 16.10.09, 23:33 Ja nie czytalam tej ksiazki ze wzgledu na jej klimat i fabule.Wogole nie dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dziagusiaa `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubicie? ^ 22.10.09, 15:23 Oczywiście pierwszą <33 Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 22.10.09, 15:54 pierwsza jest fascynująca . Odpowiedz Link Zgłoś
lamma Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 22.10.09, 16:14 Jeśli wszystkie wciągają, to znaczy że muszą mieć 'to coś' XD Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 24.10.09, 21:47 ` lamma . i mają . ; DD Odpowiedz Link Zgłoś
smykalka Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 22.10.09, 16:19 Ja najberdziej lubie 1 i 3 czesc ;D Odpowiedz Link Zgłoś
oleska940 Wszystkie 24.10.09, 21:56 lubię 1 bo oni się poznają i rozwija się ich związek....2 jest taka sobie bo zadużo jacoba i w ogóle on taki namolny....3 jest zajebiaszcza sama w sobie a 4 to totalny odpał (i wcale nie jest zboczona ja niewiem oco wam chodzi ) Odpowiedz Link Zgłoś
dominika100 Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 24.10.09, 22:05 Ja najbardziej lubie Zmierzch, nie wiem dlaczego. Księżyc w Nowiu tez mi sie bardzo podobal ale bylo tam za duzo Jacoba a za mało Edwarda. W Zaćmieniu tylko jakies walki i zabijanie byly i to bylo nudne.Przed Świtem ogólnie bylo troche bezsensu Odpowiedz Link Zgłoś
zakazany.owoc Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 24.10.09, 22:11 Ja kocham ' Przed Świtem ' A najbardziej księgę Jacoba Podoba mi się też " Midnight Sun " ta słynna 5 cześć sagi ; - ) Odpowiedz Link Zgłoś
rbd_dul Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 24.10.09, 22:12 Przed świtem Odpowiedz Link Zgłoś
puffateczek35 Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 27.10.09, 20:36 pół na pół Odpowiedz Link Zgłoś
muszelka Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 27.10.09, 20:40 I . rządzi ,od niej sie wszystko zaczeło ,była niesamowita ,chociaż trzecia III zaraz po pierwszej . xd Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia15 Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 27.10.09, 20:42 Ja lubie Zaćmienie Takie fajne jest można płakać i się śmiech Odpowiedz Link Zgłoś
paula144 Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 27.10.09, 20:53 Ja uwielbiam wszystkie książki sagi;] Jednak najlepszy jest "Księżyc W Nowiu" i "Przed Świtem" W "Księżycu.." jest dużo Jacoba. To taka ciekawa odmiana. No i Volturi . a w "PRzed Switem" dużo nowych postaci . Odpowiedz Link Zgłoś
miley112 Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 27.10.09, 21:18 ` twilight i new moon. Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 29.10.09, 18:55 ` piszciee . Odpowiedz Link Zgłoś
kaasia96 Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 29.10.09, 19:04 Ja wszystkie uwielbiam, ale taką najfajniejszą dla mnie jest PRZED ŚWITEM Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 29.10.09, 20:24 yauY zadna x.x Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 08.11.09, 14:48 ` fajnie . -,- Odpowiedz Link Zgłoś
deee_rf Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 08.11.09, 14:58 zacmienie jakoś mi się spodobało . xD Odpowiedz Link Zgłoś
agusiasweet Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 08.11.09, 15:02 nie jestem twojego zdania...ja właśnie nieznosze jakoba ;p więc mi sie podobała pierwsza część...bo to było takie wszystko magiczne: jak sie poznawają itd............ Odpowiedz Link Zgłoś
karoola06 Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 08.11.09, 15:03 trzecia a czwórka mnie rozczarowała myślałam ze beda walczyc na koncu a tu supa tylko gadali Odpowiedz Link Zgłoś
cyniczna Re: `Którą część sagi Zmierzchu najbardziej lubic 08.11.09, 15:05 wszystkie xDD Odpowiedz Link Zgłoś