xxsweetgirlxx 05.10.09, 16:07 Co sądzicie o dłuższych kurtkach na zimę?? jak dla mnie są spoko ale dla niektórych zdecydowanie na out jak dla was hit or kit? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seneka4 Re: Kurteczka na zimę. 05.10.09, 16:13 Ja wolę normalnej długości, dla mnie zdecydowanie na out są za krótkie kurtki ,które nie zakrywają całkowicie brzucha. Wkurzają mnie laski ,które takie noszą są to zazwyczaj takie plastiki. ;/ I jeszcze boki im wystają ,dżinsy rurki. Efekt nie jest za ciekawy. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
donkey Re: Kurteczka na zimę. 05.10.09, 16:56 zgadzam się z seneka4 : D ja chyba wole krótkie płaszczyki, kończące się na środku pupy ;> do tego oczywiście kolorowa czapa, szalik i rękawice Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Kurteczka na zimę. 05.10.09, 17:39 ja wole krotsze wiec dla mnie hitokit sa takie sobie xd Odpowiedz Link Zgłoś
samotnymotyl Re: Kurteczka na zimę. 05.10.09, 19:03 zależy jaka kurtka ja mam i płaszcz i kurtkę która która jest bardziej na jesień Odpowiedz Link Zgłoś
madziia ; ]]] . 05.10.09, 19:05 ja długich nie lubie . a teraz na zime ma ; - kurtke skórzaną . - czarna . - i .... różowa . < lol . > ale taka fajna jest . wszystkie sa krótkie . tz . do środka pupy . Odpowiedz Link Zgłoś
roseline Re: ; ]]] . 05.10.09, 19:07 zdecydowanie te dłuższe. choć wszystko zależy od samej kurtki. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_pauline Re: Kurteczka na zimę. 06.10.09, 14:41 Moim zdaniem HIT. Krótkie kurtki są fajne, ale nie na zimę. O tej porze roku z krótką kurtką nabawisz się przeziębienia nerek czy coś. Na zimę wole coś dłuższego... Odpowiedz Link Zgłoś
lady_paja Re: Kurteczka na zimę. 06.10.09, 14:50 Zgadzam się z seneke4 i miss_pauline. Według mnie to takie "barbie" noszą te krótkie kurtki.. Jeny, jak ja widzę zimą jak te dziewuchy prawie nic na sobie nie mają to poprostu mnie szlag trafia ich sprawa, one będą chorowały 2 tygodnie nie ja... Zdecydowanie HIT ! Prochowce mi się podobają. Lubię jak jest mi ciepło a nie pół d.py na wierzchu i zaś chora. Ja mam kurtkę średniej długości ;P Odpowiedz Link Zgłoś
fuerta kurtka xD 06.10.09, 15:28 Ja mam na sroga zimę taka porządną, grubą kurtkę reeboka, jest średniej długości, tyłek prawie cały zakryty, wyglądam w niej fajnie, nie rozumiem tak jak wy lasek które chodzą z brzuchami na wierzchu to okropnie wygląda! zazwyczaj są wymalowane, w cekinach i tandetnych kozaczkach na szpilce nie mój styl.. Ja lubię na sportowo, ale z klasą Odpowiedz Link Zgłoś
lolciax Re: Kurteczka na zimę. 24.10.09, 08:05 zimową mam dluga jeny jakbyscie mnie w niej zobaczyli normalnie szok wyglądam okropnie mam zamiar ja poplamić czymś niezmywalnym Odpowiedz Link Zgłoś