blondi727 09.10.09, 20:52 Czytaliście książki? Oglądacie serial? Osobiście to uwielbiam Kilka fotek aktorów serialu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
draco Re: The Vamipres Diares 10.10.09, 12:50 czytam te książki ;DD są naprawde zajebiste ;] serialu nie oglądam bo nie mam takiej możliwości a z neta nie będe narazie ściągać.mam nadzieje że serial niedługo ukarze się w polskiej telewizji ) a tak na marginesie: nie pisze się "Vamipres Diares" tylko "Vampire Diaries" Odpowiedz Link Zgłoś
blondi727 Re: The Vamipre Diares 10.10.09, 22:00 Jest możliwość oglądania online już jest 5 odcinków ojej pomyliło mi sie.. moja wina Odpowiedz Link Zgłoś
video_girl Re: The Vamipre Diares 11.10.09, 17:42 książki czytałam. osobiście wolę serial - jest bardziej ciekawy, ma ciekawsze postacie. no i cóż muszę przyznać, że paul wesley jest mega seksowny i trudno mi od niego wzrok oderwać. albo weźmy takiego jeremiego (dla tych którzy nie oglądali - brat eleny ). jest na czym zawiesić oko, nie ma co. xD bardzo podoba mi się, że jest takie duże odstępstwo od historii z książki. uwielbiam gdy tak jest. w końcu serial ma być tylko na podstawie książki a nie jego wierną kopią. polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
twilight vampire diares 11.10.09, 17:51 ja ten serial baardzo lubię. książek nie czytałamm ale mam zamiar, Odpowiedz Link Zgłoś
blondi727 Vampire Diares 11.10.09, 19:08 Zgadzam się fajnie, że jest trochę inaczej niż w książce Jak już sie obejrzy jeden odcinek to straaasznie wciąga ^^ tak samo jest z książką Odpowiedz Link Zgłoś
megami Re: The Vamipres Diares 11.10.09, 19:21 jak na razie przeczytałam tylko 1 część i obejrzałam wszystkie ( czyli 5 ) odcinków serialu. Nie mam jak przeczytać reszty, ale w filmie i tak wszystko jest inaczej. Mimo tego kocham to... jeeej Stefan i Damon są taaacy słodcy ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
blondi727 Re: The Vamipres Diares 12.10.09, 13:05 Zgadzam się.. Damon i Stefan są PRZEE słodcy ;D Odpowiedz Link Zgłoś
love_sick xd 12.10.09, 15:56 mogłabyś mi dać linka z odcinkami online? bo nigdzie nie mogę znaleźć, a ściągnie mi się dopiero wieczorem. obejżałam już pierwszy, całkiem fajneee. xd z góry dzięki xd Odpowiedz Link Zgłoś
roseline Re: xd 12.10.09, 16:05 ja oglądam online, wystarczy wpisac w wyszukiwarkę seriale i pierwsza strona jaka ci sie pokaze tam juz sama znajdziesz ;p Odpowiedz Link Zgłoś
love_sick Re: xd 12.10.09, 16:25 ale tam nie ma napisów xd a ja nie znam aż tak angielskiego żeby zrozumieć xd Odpowiedz Link Zgłoś
blondi727 :) 12.10.09, 20:19 www.ifilmy.net/film.php?cat_id=108 Tutaj są odcinki online.. Dodają z napisami i na bieżąco Miłego oglądania ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka Re: The Vamipres Diares 16.10.09, 17:49 Książki nie czytałam, ale w najbliższym czasie muszę przeczytać. Podobno są spore różnice więc wszystko jedno czy najpierw obejrzę serial czy przeczytam tą serię. Jestem wielką fanką tego serialu! Jest naprawdę świetny! Caly czas trzyma w napięciu. Tylko nie chcę żeby stal się tak popularny jak saga "Zmierzch". Uwielbiam ją, ale teraz wiele osób mówi, ze to badziewie lub inną część denerwuje zamieszanie wokół cyklu i też stają sie anty fanami. Nie chcę żeby to stało się z "Pamiętnikami Wampirów" i żeby fani w spokoju mogli funkcjonować i nie czytać co chwila komentarzy typu "to jest jakiś żal!" . Mam nadzieję, że tak nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
misiek_o123 Re: The Vamipres Diares 16.10.09, 17:56 Uwielbiam tę aktorę xD sa te ksiażki ? Musze sobie kupić ! Odpowiedz Link Zgłoś
robpattinson Re: The Vamipres Diares 16.10.09, 18:06 ten serial jest okropny...nie chodzi mi o aktorów i to ze źle w nim grają bo to mały szczegół, ale o to, że prawie wszystko ściągneli prawie z sagi "Zmierzch"...po prostu odgapili i nic poza tym...nic nie potrafią samemu wymyślic....i dlatego nei bede tego oglądac bo tez źle tam grają aktorzy...po prostu zal.pl Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka Re: The Vamipres Diares 16.10.09, 20:01 Oni nie mogli tego skopiować bo "Pamietniki wampirów" powstały w 1991 roku! No i serial jest zupełnie inny od Zmierzchu moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: The Vamipres Diares 16.10.09, 18:17 Niestety nie mam Takiej możliwości ; d Odpowiedz Link Zgłoś
blondi727 Re: The Vamipres Diares 16.10.09, 19:13 każdy ma możliwość oglądania odcinków online z napisami Tutaj http://www.ifilmy.net/film.php?cat_id=108 Moim zdaniem nie ściągneli od zmierzchu.. saga vampire diares powstała wcześniej i chodź nie cieszy sie jeszcze takim sukcesem to może będzie Poza tym wokół jest dużo produkcji o wampirach. Odpowiedz Link Zgłoś
wampirekxd Re: The Vamipres Diares 16.10.09, 20:20 Czytałm książki już jakiś czas temu i nie powiem, żeby jakoś specjalnie mnie zachwyciły... Wszyscy czepiają się "zmierzchowych" wampirów, a te z powieści L.J Smith wcale nie lepsze. No, ale mniejsza o to Serialu jeszcze nie oglądałam i chyba raczej już nie obejrzę... Nie ciągnie mnie do tego i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
colors Re: The Vamipres Diares 16.10.09, 22:35 ogląądam serial ; )) świetnyy ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
hardcorepsycho Re: The Vamipres Diares 16.10.09, 22:48 według mnie aktorzy są za starzy. pozatym fakty są poplątane, najbardziej wkurza mnie jednak, że główna bohaterka nie jest blondynką, a jej przyjaciółka zamiast być delikatną rudowłosą dziewczyną jest murzynką.... Książki podobają mi się od 3 części, pierwsza była najgorsza. ;] Odpowiedz Link Zgłoś