majusia011 10.10.09, 09:59 opowiadajcie.. jak wam się podobał film? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majusia011 Re: JONAS !! 10.10.09, 10:00 aaaaaaaa... i mam jeszcze jedno pytanie. jak się nazywa ta piosenka która Nick napisał dla Penny ? Odpowiedz Link Zgłoś
demonek_ Re: JONAS !! 10.10.09, 10:09 To piosenka 'Give love a try' A serial zajebisty !!! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
majusia011 Re: JONAS !! 10.10.09, 10:18 I - szy odcinek wymiata.. nie mogę się doczekac następnegoo Odpowiedz Link Zgłoś
justbehappyxd Re: JONAS !! 10.10.09, 10:09 hm, myślałam, że będzie bardziej denny, ale się przemyślałam. Film super. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
jonasmynarkotyk Re: JONAS !! 10.10.09, 10:11 Zajefajny ! bo w wykonaniu Jonasów ! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
nimrod Re: JONAS !! 10.10.09, 10:19 Nie lubię Jonas"ów. Nie wiem po co nakręcili o nich film O.o Znając życie jest to kolejny film(jak to można tak nazwać...) o śpiewaniu i uaa... love bravo story! Zgadłam ? Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: JONAS !! 10.10.09, 11:20 Nie podobał mi się.. Wyłączyłam w połowie.. Takie, takie.. głupie... Odpowiedz Link Zgłoś
wanilka Re: JONAS !! 10.10.09, 11:20 Powiem że spodziewałam się czegoś więcej...ale ogółem SUPER! ; *** Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus12 Re: JONAS !! 10.10.09, 11:24 Dla mnie spoko !! szkoda że to tylko w soboty leci ~! braliście udział w konkursie ? Odpowiedz Link Zgłoś
pati8989 Re: powtórka kiedy ? 10.10.09, 11:27 zapomniałam , kiedy to jest ? żal nie oglądałam tego . zapomniałam . ! x-D Odpowiedz Link Zgłoś
an3cia Re: powtórka kiedy ? 10.10.09, 11:41 boshe !!!! tO bYłO ZaJeBiasHcZ3 !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
majusia011 Re: powtórka kiedy ? 10.10.09, 13:34 pati8989 napisał(a): > zapomniałam , kiedy to jest ? żal nie oglądałam tego . zapomniałam . ! x-D powtórka jest chyba jutro (11.10.09) o 9.15 i 13.40 ale nie jestem pewna a może to jest już następny odcinek? sama już nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: JONAS !! 10.10.09, 11:43 Był świetny, bardzo mi się podobał dużo humoru a może nawet trochę uczy w sprawach miłosnych hehe ;D Odpowiedz Link Zgłoś
missfunky Re: JONAS !! 10.10.09, 13:38 Obejrzałam pierwszy odcinek w wakacje i powiem, że w dubbingu w pewnych miejscach zmienili sens. Dziś tez oglądałam skupiałam się na szczegółach. Fajny serial. Odpowiedz Link Zgłoś
korni1996 Re: JONAS !! 10.10.09, 14:42 Serial jest bardzo fajny tylko szkoda że jest dubbing, ja już wcześniej większość odcinków obejrzałam na YouTube po angielsku z polskimi napisami i jak jest po angielsku to można się bardziej wczuć ale tak to serial jest fajny. A co do konkursu brałam udział Odpowiedz Link Zgłoś
bunnyusagi Re: JONAS !! 10.10.09, 14:54 Obejrzałam na YT. Dubbing nie jest zły (najbardziej podoba mi się głos Kevina- Jakuba Tolaka). trochę teksty różnią się od oryginalnych, ale czasem są nawet lepsze ! Poza tym, oglądałam wszystkie odcinki w oryginale i automatycznie porównuję polską wersję z angielską, troche mi to przeszkadza. Jednym słowem - JONAS jest śmieszne i poprostu najlepsze Odpowiedz Link Zgłoś
ania10zg Re: JONAS !! Super! 10.10.09, 14:55 Uwielbiam Jonasów, a serial jest SUPER!!!!! bardzo mi się podoba ; D z pewnością lepszy od "Słoneczna Sonny", bo ta Sonny to jakiś taki głupkowaty serial, a ten jest fajny ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: JONAS !! Super! 10.10.09, 15:02 haha, przez przypadek oglądałam, fajne. ;> Odpowiedz Link Zgłoś
sratytaty Re: JONAS !! 10.10.09, 16:07 ja zbytnio nie zrozumiałam o co chodzi w tym serialu xD znaczy odcinek całkiem w porządku tylko czemu ta Stella zna się z Jonasami i gada z nimi jak z normalnymi, pospolitymi osobami, a jej koleżanka piszczy jak oszalała? ;d mógłby mi ktoś wytłumaczyć jeśli wiecie o co chodzi? xd trochę ciemna jestem Odpowiedz Link Zgłoś
paula1253 re 10.10.09, 19:53 Dla srataty Stella rozmawia z chłopakami normalnie bo jest ich najlepszą przyjaciółką od kiedy byli mali (to wszystko wyjaśnione jest w późniejszych odcinkach) i na długo zanim zostali sławni a Macy jest jej najlepszą przyjaciółka ale na początku serialu nie kumpluje się jeszcze z zespołem tylko jest ich największą fanką ;p a JONAS oczywiście jest extra Odpowiedz Link Zgłoś
bylifeblasted SSSSuuuPPPPeeeRRR 10.10.09, 18:04 Jest Super !!! OD jego premiery to mój ulubiony film^^ Heh Jak dla mnie to moze przebije HM W Każdym razie jest Meggaaaa ^^ Już nie moge doczekać sie kolejnego odcinka Odpowiedz Link Zgłoś
alyson96 Re: JONAS !! 10.10.09, 19:56 Moja siostra oglądała to dziis i niestety też byłam na to skazana ; (( Zespół - Ok Serial - Beznadzeja . Odpowiedz Link Zgłoś
doskaxd Re: JONAS !! 10.10.09, 20:37 Mam pytanie, wiecie tyle było reklam konkursu JONAS "Wygraj bilety na koncert Jonas Brothers w Londynie " . Chodzi mi o ten Disney Channel. Więc wchodzę , odpowiadam na pytanie ,potem pisze następne.Pojawia się okienko by się zalogować , wykonuję tę czynność ,a potem wyskakuje komunikat ,że pojawił się jakiś błąd i ,że starają się usunąć go jak najszybciej i żeby spróbować później . Czy wy też tak macie? Odpowiedz Link Zgłoś
korni1996 Re: JONAS !! 10.10.09, 21:37 Ta koniec był najlepszy. Ale fajne też były nowe spełnione marzenia o tym jak Nick opowiadał jak to jest z tą jego cukrzycą aż się poryczałam Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: JONAS !! 11.10.09, 00:04 serial jest przeboski śmieszny , ciekawy , fajne piosenki ;p (pizza girl - rlz xDD) i jeszcze są ONI * , * groovy movies jest świetny też i chyba ten bd następny na DC ale dubbing tragiczny xD chociaż można sie przyzwyczaić , a najlepszy dubbing ma z nich trzech chyba Kevin ... ;p Odpowiedz Link Zgłoś
kostka Re: JONAS !! 11.10.09, 00:09 Przyznam sie że oglądałam i nie powiem ale był dość fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
demi2917 Re: JONAS !! 11.10.09, 08:35 Serial bosski.. Ale ja już wiedziałam kilka odcinków na yt z napisami i po angielku jest fajniejsze.. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_nic_jonas_ ; D 11.10.09, 20:10 Fil Jonas jest bOoskii kocham ich a szczególnie Nicka są boscy a wam jak się podobają Odpowiedz Link Zgłoś