princesssska 10.10.09, 13:02 co sądzicie o Danielu zTHP (tokiohotelpoland) ? ja uważam że jest chamem,jest niemiły ,arogancki, nie odpisuje jak ktoś do niego napisze,a jak odpisze to wielką łaskę robi . mieliście już z nim doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuku_ Re: Daniel z THP 10.10.09, 18:23 sądzę, że ma fajny kolczyk : D nie miałam okazji z nim pisać i nie zamierzam, więc nie wiem jaki ma charakter. Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Daniel z THP 10.10.09, 19:32 nie wiem co o nim myslec...a czemu tak o nim myslisz.? Odpowiedz Link Zgłoś
princesssska Re: Daniel z THP 11.10.09, 19:10 bo z nim pisałam i słyszałam co inni o nim sądzą.. Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Daniel z THP 11.10.09, 19:20 no nie wiem...xd ale juz w poniedzialek bd tokiohotelpoland.com Odpowiedz Link Zgłoś
janet_kaulitz mhm , ? 31.12.09, 00:50 nie mam o nim jakiegokolwiek zdania . nie pisałam z nim i raczej nie będę . nie wiem jaki jest .. Odpowiedz Link Zgłoś
pauluskaaa Re: Daniel z THP 11.10.09, 19:24 Ja osobiście go nie znam,ale na pozór wydaję się miłym chłopakiem.Na listy,które pisałam w sprawie strony zawsze odpisywał. Princesssska pisze,że nie odpisuję.Może akurat nie miał czasu albo coś.Z taką stroną przecież jest dużo pracy. A w poniedziałek już otwarcie tokiohotelpoland.com! Niezmiernie się z tego cieszę. Pozdro dla wszystkich fanów Tokio Hotel Odpowiedz Link Zgłoś
madziusia94 ; 3 11.10.09, 19:43 Jest nie miły. Odpisuje jakby robił łaskę i jeszcze myśli, że jest najmądrzejszy, najfajniejszy i on wszystko ma i wszystko wie lepiej. Nic nie wytłumaczy tylko odpowiada tak jakby to było oczywiste.. masakra.. strasznie dziwny koleś.. nie rozumiem go.. chyba ma jakieś kompleksy życiowe. xD Odpowiedz Link Zgłoś
kammilla Re: ; 3 11.10.09, 19:56 madziusia94 zgadzam się z tobą. Co z nim nie zamieniłam słowa to odpisywał tak kpiącą, że masakra. W ogóle uważa się za nie wiadomo kogo. Na gg pisałam mu chyba milion razy, a nie odpisał ani razu. Jeżeli ktoś czegoś nie wie to wyśmiewa się w komentarzu, a jak się go prosi o jakiś link np. do sondy jakiejś to mówi żeby samemu sobie poszukać, bo to żaden problem. Straszny gbur z niego i myśli, że nam łaskę robi. Fakt jest taki, że gdyby nie my (osoby przesiadujące na thp) to jego strona byłaby niczym, a odnosi się do nas jak do śmieci. Kiedyś myślałam, że ma zły dzień po prostu, ale okazało się, że on tak codziennie Masakra jakaś z niego. Odpowiedz Link Zgłoś
madziusia94 Re: Daniel z THP 11.10.09, 20:33 kammilla no dokładnie. o to mi chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś