Dodaj do ulubionych

14-te urodziny.

11.10.09, 12:31
witajcie. założyłam ten wątek , bo mam problem. nie wiem co urządzić na swoje
14-te urodziny. chcę żeby było to coś naprawdę fajnego, bo to dla mojej nowej
klasy (w gimnazjum). co prawda moje urodziny są dopiero w styczniu, ale wolę
być pewna i zorganizowana, że wszystko będzie jak należy. a teraz jedynie
potrzebuję pomysłu. pomożecie? smile z góry dziękuję ;**
Obserwuj wątek
    • migonne Re: 14-te urodziny. 11.10.09, 12:45
      ja sama mam taki problem mam...
      haa. xdd którego się urodziłaś? ja też w styczniu. ;dd
      • tinn Re: 14-te urodziny. 11.10.09, 12:53
        też mam urodziny w styczniu, tylko teraz 15 ;D. Ja na moje 14 nic nie robiłam.
        Ale oczywiście przyjaciółki nie zapomniały. Nie będę opisywać co się działo w
        szkole, bo to i tak Ci nie pomoże. Hmm. wzorując się ma słit sixtin możesz
        zrobić imprezę. Dalej wzorując się na słit sixtin np. tematyczną. Podasz temat:
        Bajki disney'a i każdy przychodzi przebrany za jakaś postać z disneyowskiej
        bajki. Albo wakacje i wszyscy w srodku zimy przychodzą ubrani w letnie rzeczy!
        Temat należy do cb. No i zostaje miejsce, jeśłi masz duzy dom i spoko rodziców,
        no i klasę, która nie rozpieprzy ci domu to śmiało zapraszaj! Jeśli nie to
        musisz znaleźć jakaś salę lub coś. Jedzenie i picie. Zależy czy to ma być
        impreza na całą noc czy tylko na parę godzin. Jeśłi na długo to niech każdy
        przyniesie coś ze sobą, cistka, czipsy itd. Wyjdzie taniej. Myślę, że pare
        zgrzewek coli czy czegoś innego nie nadwyręży za bardzo budżetu twoich rodziców.
        Udekorowanie sali, domu zależy od cb i twojej wyobraźni! Zyczę powodzenia i
        miłej zabawy ;*

mam nadzieje że coś zrozumiałaś ; ))
    • ann_95 Re: 14-te urodziny. 11.10.09, 12:58
      Może użądź jakieś ognisko albo imprezę z karaoke ??smile
    • julka_18 Re: 14-te urodziny. 11.10.09, 16:44
      też mam w styczniu 14 urodziny. wink tak dokładnie to 13 stycznia. ;-* i nie mam
      pojęcia czy zorganizuję coś.. trochę dziwnie zapraszać do mojego domu ludzi.
      znaczy, nie to, że się wstydzę, bo nie... dość duży mam dom, ale pokój wspólny z
      bratem. jest dość duży, ale trochę rzeczy jest tam ponakładane... nie to, ze
      zabawki, albo się wstydzę brata. wink po prostu nowi ludzie w gimnazjum.. kogo bym
      mogła zaprosić....? trochę tak dziwnie.. ; ]
      • zozola13 Re: 14-te urodziny. 11.10.09, 18:29
        julka_18 napisał(a):

> też mam w styczniu 14 urodziny. wink tak dokładnie to 13 stycznia. ;-* i nie mam
        > pojęcia czy zorganizuję coś.. trochę dziwnie zapraszać do mojego domu ludzi.
        > znaczy, nie to, że się wstydzę, bo nie... dość duży mam dom, ale pokój wspólny
        > z
        > bratem. jest dość duży, ale trochę rzeczy jest tam ponakładane... nie to, ze
        > zabawki, albo się wstydzę brata. wink po prostu nowi ludzie w gimnazjum.. kogo by
        > m
        > mogła zaprosić....? trochę tak dziwnie.. ; ]

no to w takim razie jestem starsza od Cb o jeden dzień ;D
        • beniaxd Re: 14-te urodziny. 11.10.09, 18:38
          Ja bedę jedynym wyjątkiem i powiem że mam urodziny w lutym wink
          I też będę miała 14 urodzinki smile Ale nikogo nie zapraszam bo w tamtym roku zaprosiłam i robię sobie roczną przerwę smilewink
          • majullo Re: 14-te urodziny. 11.10.09, 20:35
            ja jutro koncze 14 lat i nie robie urodzin
    • th4ever Re: 14-te urodziny. 11.10.09, 18:52
      ja nie robie urodzin i tez bd miala w styczniu...xD...

no nie wiem xD..
      • jane_ Re: 14-te urodziny. 11.10.09, 18:59
        ostatnio doszłam do wniosku z koleżankami, że ten wiekk, 14-15 jest taki niefajny na imprezy w domu czy takie własnie blablabla. jak już, to czekac na 16 lub 18. ;d

btw, czuję się młodo, mam 14 za 14 dni, i jestem prawie jak Twój rocznik, autorko. ;c
    • collage Re: 14-te urodziny. 11.10.09, 20:38
      gdzieś do cukierni lub pizzeri tylko wiesz, koszty ..
    • eyesonfire Re: 14-te urodziny. 11.10.09, 20:39
      ja swoje 14 urodziny spędziłam w turcji .xD

hmm może wynajmij donalda czy park wodny jakiś ; )
      • rodzynek ......... 12.10.09, 17:32
        A ja będe miała urodziny w kwietniu też 14 i robie impreze tylko dla
        najbliższych przyjaciółek..taka babska impreza...smile
        • pinkpink Re: ......... 13.10.09, 14:06
          ja też mam w styczniu ;* hah big_grin
          dokładnie 3 styczeń. i też robię 14 urodziny.
          u mnie to jest ustalone już w mojej głowie xd przyjdzie chyba z 7 dziewczyn i 2
          chłopaków i będzie fajnie, bo jeden oczywiście będzie prowadził wszystkie 'zabawy'.
          dokładniej butelka itp. no i torcik musi być wink no i może jeszcze muzyke puść, nie wiem jak
          komuś się znudzi taka zabawa to jest zawsze komputet. można zrobić komuś jakiś kawał i
          będzie śmiesznie. no nie wiem... zaczniemy dzwonić do nieznajomych ludzi i jaja sobie z
          nich robić ;D albo dzwonić do jakiś znajomych z innych klas. wszystko dobrze pójdzie jak
          jest fajna paczka. xd big_grin
          ja zrobię o godzinie 16 do około 21. może 21.30. wink)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka