ladyy 13.10.09, 18:58 Ja KFC moim zdaniem są tam "ciekawsze" potrawy A wy gdzie zawsze idziecie ??? I co polecacie w 1. KFC 2. Mc Donald Wiem że jedzenie tam jest niezdrowe, ale czasami można "zgrzeszyć" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pariska65 Re: KFC czy Mc Donalds? 13.10.09, 19:00 mmm w obydwu ale raz na rok tam jem może 2 więc wybrać nie mogę xd Odpowiedz Link Zgłoś
miliwili Re: KFC czy Mc Donalds? 13.10.09, 19:01 wole jednak mc 1. pocket menu 2. no prawie wszystko oprocz z boczkiem i rybami ale najbardziej zwykly cheeseburger ooo.O i mcchicken Odpowiedz Link Zgłoś
asiek25 Pan donald xD 13.10.09, 19:06 ja lubie mcdonald- szzegolnie : -cheeseburgery ^^ C niby ze jest zdrowiej niz w mcdonaldzie ale ja np. nie ubie kukurydzy czy jakis mieszanek sałatek do ms donalda zadko chodze (do kfc wogole) ale jak juz to zdecydowanie mcdonald ^^ kfc wedlug mnie slynie z wegetarianizmu xD bo same salatki (no mozer nie tylko) ale..... jedynie co tamliubie to frytki xP Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_sunshine Re: KFC czy Mc Donalds? 13.10.09, 19:05 ladyy napisał(a): > Ja KFC moim zdaniem są tam "ciekawsze" potrawy > > A wy gdzie zawsze idziecie ??? > > I co polecacie w > 1. KFC > 2. Mc Donald > [i] Wiem że jedzenie tam jest niezdrowe, ale czasami można "zgrzeszyć"[ > /i] > wole KFC mniam xD Odpowiedz Link Zgłoś
jonas_girl. Re: KFC czy Mc Donalds? 13.10.09, 19:06 wole KFC ;d a w KFC longer menu zawsze wybieram. Odpowiedz Link Zgłoś
honey__ Re: Mc Donalds!! 13.10.09, 19:13 w Donaldzie te zabawki są super ;dd. najlepsze są te, które są takie dziwne że zastanawiasz się co to jest xd. mam takiego ludzika na trzech nogach i mu się łeb świeci, konika pony na wrotkach, dinozaura niebieskiego i misia tego z tęczą na brzuchu(misie szczęścia czy tam tęczy, to była bajka taka xd)... haha ;d. co do jedzenia to w kfc zamawiałam tylko raz colę z lodem. szejki mają w mcdonalds dobre ^^. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_ hmm 13.10.09, 19:18 hihi lubie i to i to . wiem wiem -zarcie niezdrowe ale za to jakie smaczne heh . ; d macdonald : polecam kurczakburgery, te male kotleciki [happymeal] ; 33 i frytki, oraz dawne tortille ktorych juz nie ma . kfc : longer menu twister menu frytki haah . ; * Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: hmm 13.10.09, 19:35 kocham mcdonald's . ; d moje menu ; mcnuggets'y . duże frytki . sos słodko-kwaśny . cheeseburger. ;3 i colaa . i jak mam ochotę, to jeszcze lody śmietankowe w kubeczku, z polewą czekoladową. < 3 pysiapysiapysiapysiapysia. : D I'm realy lovin' it. xd Odpowiedz Link Zgłoś
szysza_xd KFC Rocks!! 13.10.09, 20:02 Ja kocham KFC, bo rzeczywiscie jest wiekszy wybor, pyszne zarcie i mniej tłuszczu we wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: KFC czy Mc Donalds? 13.10.09, 20:04 KFC. w Mc Donalds jest jakieś takie dziwne żarcie. Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusia. Re: KFC czy Mc Donalds? 13.10.09, 20:08 McDonalds. Ale i tak staram Się ograniczac Spożywane Mięso do minimum, Więc naprawdę Sporadycznie tam Coś zjem... Odpowiedz Link Zgłoś
grafikowa_ Re: KFC czy Mc Donalds? 13.10.09, 22:47 Ja równo, w KFC są dobre twistery, a w MCDONALDZIE są dobre pikantne kurczakburgery. ;p To zależy od mojej ochoty i iliości kasy, czasem idę tam, czasem tam. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_ niktuś < 3 14.10.09, 07:43 dokładnie te lody w kubeczku ; * ja jeszce czasmi biore posypke.. mmm ; d Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 Re: KFC czy Mc Donalds? 14.10.09, 10:28 ja szczerze mówiąc w McDonaldzie byłam 4 razy w życiu. jest to niezdrowe, ale jasne, taki mały grzeszek.. ;d mi smakuje jedzenie z McDonalda. czasami tylko są sztuczne te hamburgery... za to w KFC nigdy nie byłam, ale potrawy w reklamach wyglądają na ciekawe i pomysłowe. ^^ tak więc trudno mi ocenić.... Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 Re: KFC czy Mc Donalds? 14.10.09, 10:31 rzadko bywam w takich fastfood'ach, ale kfc i mcdonald to lubie po rowno - w mac'u jest dobra tortilla a w kfc ostre kanapki z kurczakiem <mniam>. ale nie mogę jeść za bardzo - zaraz po zjedzeniu takiego przysmaku wyskakuja mi pryszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
cocomaroko Re: KFC ... Mc D ... 14.10.09, 19:03 KFC zdecydowanie , moim zdaniem tam mniej dają tego tłuszczu i wgl . Do maka też chodzę , ale tylko po kurczakburgery . ; dd Odpowiedz Link Zgłoś
xxewelkaxx Po połowie xd 14.10.09, 19:33 Z KFC lubię wiele potraw, ale moim zdaniem nie ma zbyt urozmaiconego menu. Ciągle tylko kurczak w takim, anie innym sosie;/ Za to w Maku jest bardzo wiele zbyt tuczących hamburgerów itp. : | Ale i tak toritilla z McDonalda <czy jak to się pisze> zajmuje na moim prywatnym rankingu nr.1 ;D Odpowiedz Link Zgłoś
vanella Re: KFC czy Mc Donalds? 14.10.09, 19:59 Nie lubię ani tego ani tego. Nie chodzi o to że się odchudzam czy coś, ale jedzenie mi po prostu nie snakuje Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: KFC czy Mc Donalds? 14.10.09, 20:02 Mc Donalds, kurczaczki i tortilla <; Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: KFC czy Mc Donalds? 14.10.09, 20:26 czesciej bywam w KFC (uwielbiam) w podstawowce co kilka tygodni jezdzilismy do KFC, piekne czasy..... W Mc Donalds tez jest dobre jedzonko Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: KFC czy Mc Donalds? 14.10.09, 22:15 No skoro jedzenie jest dla Ciebie grzechem ... KFC. Odpowiedz Link Zgłoś
kitty Re: KFC czy Mc Donalds? 17.10.09, 15:34 nie jem mięsa, więc unikam i tego i tego. Odpowiedz Link Zgłoś
niesmaczna Re: KFC czy Mc Donalds? 17.10.09, 15:40 KFC lepsze żarcie, jednak do Mc Donalda chodzę tam na McFlurry lub shake xdd Odpowiedz Link Zgłoś
country_music Re: KFC czy Mc Donalds? 17.10.09, 15:47 oczywiście że lepsze jest KFC . ale akualnie o wiele bliżej mam do MC. do MC chodzę czasem z kumplami jak wracam z treningu siatkówki. przeważnie wybieram : shaka i cheesburgera . mmm.. smaka mi tylko zrobiliście ) Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: KFC czy Mc Donalds? 17.10.09, 20:24 Mc Donalds!!...; )) a w KFC byłam raz w życiu...; PP Odpowiedz Link Zgłoś
death Re: KFC czy Mc Donalds? 17.10.09, 20:27 kiedyś jak byłem mały uwielbiałem Mc Donalda bo dawali zabawki teraz wolę KFC lepsze jedzenie i smaczniejsze i jeszcze ani razu się nie wyrzygałem po KFC Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_cerk Re: KFC czy Mc Donalds? 17.10.09, 20:29 McDonalds bo w rzeszowie nie ma KFC Odpowiedz Link Zgłoś