zbuntowanaxdd 14.10.09, 19:22 Ktoś wie kiedy będzie następna edyCja You can dance .? jeśli wogóle bedzie ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cytrusia. Re: You can dance 14.10.09, 19:29 Teraz nie dadzą na pewno, bo Mam Talent jest. A nie puszczą przecież na tym samym kanale dwóch `konkurencyjnych` programów... Odpowiedz Link Zgłoś
blondi727 Re: You can dance 17.10.09, 23:26 mam nadzieje ze bedzie.. uwielbiam YCD ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: You can dance 14.10.09, 19:29 Raczej nie. Wycofali podobno dlatego, że nie stać ich na utrzymywanie kilku programów. Ale chciałabym jeszcze pooglądać. Na razie musi nam starczyć Mam Talent Zamiast wyrzucić durny Taniec z Gwiazdami którego oglądalność wynosi zero, wyrzucili program na który z wielkim zniecierpliwieniem czekała niemalże cała moja klasa <foch> Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: You can dance 15.10.09, 17:03 Ech...Pierwsze dwie edycje mogłam zniesc...xD Oby nie zrobili z tego takiego szajsu jak taniec z gwiazdami A w pierwszej edycji była dziewczyna z mojego osiedla...; PP Victoria...; PP - taka murzynka Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: You can dance 15.10.09, 22:27 zamiast puszczać tego debilnego syfu - tańca z gwiazdami mogłoby być YcD. a tego niedo.jebanego programu ma być jeszcze dwie edycje.! ludzie kto ty wgl ogląda. moja babcia.. i tylko ona. Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: You can dance 18.10.09, 00:39 pauliska1212 napisał(a): > zamiast puszczać tego debilnego syfu - tańca z gwiazdami mogłoby być > YcD. a tego niedo.jebanego programu ma być jeszcze dwie edycje > .! ludzie > kto ty wgl ogląda. > > moja babcia.. > > i tylko ona. Racja A moja babcia nie oglada Tego bo mówi ,że to tandeta Masz bardzo wytrzymałą babcie ,że z tym szajsem wytrzymuje!! Odpowiedz Link Zgłoś
truflowa Re: You can dance 16.10.09, 13:49 Mam nadzieję, że będzie ;D !!! Oby, oby ... Odpowiedz Link Zgłoś
billie_jeanxd M.J !. xd 17.10.09, 23:45 Ja na ogol nie ogladam TZG ale jutro beda tanczyc do najwiekszych hitow Michael'a Jackson'a !. xd Juz sie nie moge doczekac <3 A co do YCD to szkoda ze nie ma jeszcze nowej edycji ;/ Chociaz ostatnia edycja srednio mi sie podobala xd Moja ulubiona to ta, w ktorej byl Titoo <3 Nawet mojego kota nazwalam od jego ksywki xd Tylko, ze wolamy na niego Tituś ;p xd Odpowiedz Link Zgłoś