Dodaj do ulubionych

Pierwszy chłopak...

14.10.09, 21:25
Kiedy miałyście pierwszego chłopak.......jak to wyglądało...wiedzieli o tym
rodzice..wogule ktos o tym wiedział??
prosze o odpowiedz
tylko chodzi mi o taki juz trochę bardziej poważniejszy związek kiss
Obserwuj wątek
    • colors Re: Pierwszy chłopak... 14.10.09, 21:30
      że niby w jakim sensie poważniejszy związek ?
      Jak narazie nie mam chłopaka ... ale jeśli już przyprowadzać będęę to chyba jak to będzie
      rzeczywiście miłość, a nie taka popisówa przed koleżankami . czyli prawdopodobnie 15 - 17
      lat .. chyba, nie wiem jeszcze.
    • misia19978 Re: Pierwszy chłopak... 14.10.09, 21:31
      nie moge ci niestety Pomóc
      Bo jeszcze nie miałam
      Chłopca..
    • green_lejdi13 Re: Pierwszy chłopak... 15.10.09, 16:37
      cóż.. niestety zawsze się nieszczęśliwie zakochuje w chłopakach, którzy mnie
      ignorują sad .. i przyznaje szczerze.. nigdy nie miałam chłopaka i nigdy się nie
      całowałam xD.. I jestem z siebie dumna (chodzę do I gim big_grin)
      • molinka Re: Pierwszy chłopak... 15.10.09, 16:41
        Ja też jeszcze nie miałam chłopaka ale jak będę starsza to pewnie będę miała
        (moze ;p )
    • collage Re: Pierwszy chłopak... 15.10.09, 16:41
      w wieku 12/13 lat .
      nie wiedzieli .
      • selcia17 Re: Pierwszy chłopak... 15.10.09, 16:43
        11/12 lat nie wiedzieli ; ))
        Myśleli ,że to przyjaciel..związek trwa do dziś ; )) ale już wiedzą...; PP
        widzieli jak mnie całuje w policzek i podpytywali się mi...; OO
        To się wygadałam...dobrze to przyjeli...; PP
        Ale trochę bardziej mnie kontrolowali. I ciągle się tajemniczo do Niego
        uśmiechali...; ))
    • pariska65 Re: Pierwszy chłopak... 15.10.09, 16:45
      nigdy nie miałam nawet gdybym w przyszłości miała rodzinie bym nie wygadała xd
      • ocean.bez_dna Re: Pierwszy chłopak... 15.10.09, 16:49
        jaa . mam . xd
        od miesiaca . ; dd
        wiee ...ee . cala szkolaa .; dd
        ja nie wygadalam . ; PP
        noo ale jak sie trzymamy za rece
        i calujemyy to trudno to nazwac
        kolezenstweem . ; dd .
        noo . i moja mama wiee .
        i jego mam . i jego brat . i
        moja siostra . ; dd
        • crezyy.girl12 Re: Pierwszy chłopak... 22.10.09, 15:23
          MNam teraz chłopaka od tygodnia....
          ale niemówie o tym rodzicom....
          kiss
      • martuskac Re: Pierwszy chłopak... 15.10.09, 16:49
        nie mam teraz chłopaka, ale nie powiedziłabym o tym rodzicom, bo to żaden poważny
        związek. Mam zamiar tak jak mój brat zrobic, czyli powiedziec jak będę starsza ( on miał 18-
        19 lat jak powiedział ) .kiss
        • smiley. Chłopak, chłopaak. xd 15.10.09, 16:58
          Ach ! ja nie mam chłopaka. mam pecha ! zawsze się zakochuje w starszych, którzy w ogóle na mnie uwagi ni zwracają, no teraz mam na oku dwóch w swoim wieku, ale i tak nic z tego nie wyjdzie, bo tez jakoś specjalnie na mnie uwagi nie zwracają... : (. Nie miałam chłopakaa. xD. Ale w życiu bym rodzicom nie powiedziała ! xd. Kiedyś ten taki chłopak, co teraz mi się podoba to przyjeżdżał do mnie po lekcje i w ogóle do parku chodziliśmy itp. , a mama kiedyś z takim tekstem 'ale Ty jestes, ten Wojtek to do Ciebie nie pasuje', to ja tlyko buraka spaliłam i 'e? ' xd . życzę Ci, abyś znalazła chłopaka. wink

• kicaj Re: Chłopak, chłopaak. xd 15.10.09, 17:13
            Ja jestem nieszczesliwie zakochana pozesz o tym przeczytac...
            ale wracajac do tematu to.. nigdy nie mialam chlopaka moje kolezanki to juz sie
            nawet calowaly itp. to chyba troche za wczescie nie uwazasz?
            [jestem w 1 gim ]
            buziam kiss
            • sysiek4444 Re: Chłopak, chłopaak. xd 15.10.09, 17:15
              Prawdziwej ?
              NIemiałam , niemam , niechce jak narazie miec wink
    • cementry_drive Re: Pierwszy chłopak... 15.10.09, 17:24
      nie miałam.
      i narazie nie szukam ;X
    • qwerty_ Re: Pierwszy chłopak... 15.10.09, 17:44
      ooo twój pierwszy chłopak? To słodkie. W moim przypadku było to tak, że rodzice nic nie wiedzieli... Bo i po co? powiedziałam to tylko dla moich najbardziej zaufanych koleżanek. Takich, które by tego nie rozgadały. Tak właśnie radzę ci zrobić tongue_out
    • klaudencja Re: Pierwszy chłopak... 20.10.09, 17:18
      Miałam. To bardzo miłe uczucie, a moi starsi dowiedzieli się od mojej kuzynki
      paply która wtedy miała 19 lat uncertain
      • jannethe Re: oh. chłopak. ;* 20.10.09, 17:42
        W moim przypadku było (znaczy jest) tak że mam chłopaka od dokładnie 4 dni . smile j
        eszcze rodzicom nie mówiłam i nie mam zamiaru bo nawet nie wiem jak , cała buda
        już wie i mi różne rzeczy mówią o nim i takie różne , na początku się pytali
        chodzisz z ..[..] . itpp. to bylo bardzo wkurzajace . xD
        a dowiedzieli się bo moje kochane koleżanki powiedziały . hehe . wiec tak nie
        mów koleżankkom jak nie chcesz żeby się rozniosło po szkole
        . jestem z nim szczęśliwa . kocham go , gadamy na przerwach (czasem) .
        i jest git. smile
        pozdro . kiss
        • winia Re: oh. chłopak. ;* 21.10.09, 16:21
          a ja ma od dzisiaj haha a tak naprawdę to nie bo taki debil zaczęł się na chemi
          do niego drzeć ej Weronika cie kocha! Chcesz z nią chodzić? a on no oczywiście!
          I ten debil do mnie widzisz chłopaka ci załatwiłem a ja do niego ale ja go nie
          chce i ten debil powiedział to całej klasie a on naprawdę chodzisz z Maćkiem a
          ja na to że nie a jak pytali się Maćka to on no pewnie że z nią chodze i idzie
          przez korytarz i taka jedna dziewczyna się go pyta gdzie jest twoja ukochana? A
          on na mnie pokazuje i mówi no tam stoi. Ale to jest tak na jaja bo poprstu nie
          wyobrażam sobie w wieku 13 lat mieć chłopaka. Bo prawie wszyscy chłopcy w tym
          wieku to debile. Przynajmniej obwołali naas pierwszą klasową parą chociaż nią
          nie jesteśmybig_grinbig_grin
          • montanacyrus Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia :D 22.10.09, 15:49
            Nie miałam (jestem w II gim) wszyscy się ze mnie śmieją i w ogóle. Koleżanki wypominają
            że się już całowały itp. Wystarczy, że chwilę pogadam z jakimś chłopakiem to już"Przecież
            chodzicie ze sobą" To jest wkurzające. Jak moje kol miały chłopaka to starsi nie wiedzieli.
            (przynajmniej tak mi mówiły)
            Wszystko zależy czy chcesz żeby wiedział każdy, żeby rodzice zaczęłi gadać coś gadać o
            poczuciu odpowiedzialności.
            Ja narazie nie szukam, chłopaki w tym wieku są nienormalni i wkurzający. Będę mieć jak
            przyjdzie na to pora ...
            Pozdrawiam kiss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka