alyson96 Re: Wasze ksywki . 17.10.09, 12:01 w szkole podstawowej mówili na mnie BILL lub Tokio Hotel Czasem Aly . A teraz nie mam żadnej . x d Odpowiedz Link Zgłoś
fan_miley Re: Wasze ksywki . 17.10.09, 12:31 Minik, Domin, Domino, a i przy okazji www.kotek.pl/forum/02,3000,101700645,101700654,Re_Jakiego_Macie_zwierzaka_.html Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Wasze ksywki . 18.10.09, 13:15 Ja mam Duża , Rumcajs i Wróbel [ek elemelek] Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: Wasze ksywki . 20.10.09, 22:00 od dziś burak cukrowy gilalla od wycieczki na zielonke , nie wiem skąd się wzięło . x d a tak to imie bez A , a na końcu dwa ii x dd Odpowiedz Link Zgłoś
imaginationx Re: Wasze ksywki . 20.10.09, 22:02 Ja mam kadu lub czarna ; ) pierwszą mam od 6 lat drugą od jakiegoś czasu bo się ciagle na ten kolor ubieram ; S Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: Wasze ksywki . 20.10.09, 22:12 w szkole to najczęściej JULA . ;x a w mojej drużynie harcerskiej : Jula , i Dżulia , czasem Dżula , Dżuli . : p a jeszcze trochę to zaczną do mnie mówić czeko. XD przez moją manie czekoladową. : - p hahah . Odpowiedz Link Zgłoś
vanesa Re: Wasze ksywki . 20.10.09, 22:26 moje to Czekolada nazwał mnie tak kumpel w 4 klasie i już tak zostało Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ Re: Wasze ksywki . 21.10.09, 18:57 jest ciągle . . . Suuuuuuuuuuuuuziiiiii !! Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladowa_xdd Re: Wasze ksywki . 21.10.09, 19:11 No ja mam na imię Lucyna, ale wołają na mnie Lucek <Mostowiak>. Najczęściej na matmie w środy gram partyjkę szachów. xDDDDD A kto to wymyślił? Hmm... W 6 klasie moja kumpela z ławki. Tak ,tak i wszyscy mają polewkę, że mam męską ksywkę. Nawet raz na przyrodzie w 6 klasie <był już chyba koniec roku>, jakieś tam zadanie robimy i pani się pyta kto ma. No ja się zgłosiłam, a pani: -No to niech przeczyta nam Lucek. No i oczywiście cała klasa w brecht. xd <Ale się rozpisałam ; PPPPP> Odpowiedz Link Zgłoś
dreamer483 Re: Wasze ksywki . 21.10.09, 19:10 A moja jest fajna i tyle powiem I sama się wymyśliła Odpowiedz Link Zgłoś
bubinka Re: Wasze ksywki . 21.10.09, 19:11 Bubinka,BuBu,Buba,Bubuś ! Kapuśniak i Pastuch ;* (to od naszych "klanów" Klan pastuchów i kapuśniaków) ! Juka i Inka... (ale to dawno) Malina (nie wiem czemu ) i Śliwa (bo chłopcy często o de mnie dostają i mi taką ksywę wymyslili) Odpowiedz Link Zgłoś
maniaulaa03 Re: Wasze ksywki . 21.10.09, 19:14 Ja mam dużoo przezwisk i wzięły się z rożnych przyczyn Maniek Maniu$ Marcelek (taki debil wymyślił ) Marianiec itp Odpowiedz Link Zgłoś
honey__ Re: Wasze ksywki . 21.10.09, 19:24 ducha, klaud, mała, floo i takie tam badziewne. najgorsze : śmietul. od śmietany. nie powiem czemu, bo padniecie -,-. Odpowiedz Link Zgłoś
misia19978 Re: Wasze ksywki . 22.10.09, 16:57 Duduś(od nazwiska) Misia miSZA mIŚMEN Mich Młoda <3 Odpowiedz Link Zgłoś
demiii Re: Wasze ksywki . 22.10.09, 21:52 pitbull!!! piniuś moja sąsiadka jest przeze mnie i jej siostrę nazywana: kundel xD Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Wasze ksywki . 22.10.09, 21:59 Sand - od mojego imienia Sandra albo Kuk. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
ocean.bez_dna Re: Wasze ksywki . 23.10.09, 13:09 pina-od Pauliny xdd i Macius-od chlopaka ,ktory sie we mnie zabujal xd Odpowiedz Link Zgłoś
jonaskowa Re: Wasze ksywki . 23.10.09, 13:17 Sandi , Sandź , Sandzia , Jonaskowa [ tak ogólnie kocham Jonasów ] , Dżołowata [ od Joe Jonaska ] i takie tam różnee , ale najczęścieej używam Jonaskowa , a w budzie mówią na mnie Sandi ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
pizza_girl Moje ksywyy x'd 23.10.09, 13:53 Moja ksywka od ''zawsze'' to Patologia [od imienia Patrycja] Oprócz tego mówią do mnie Patricia (Patriszja) a to sie wzięło stąd że kiedyś pani od j.ang tak na mnie powiedziała i sie przyjęło. Czssami sie zdarza że do mnie mówią Francuz [bo mam francuskie nazwisko] A oprocz tego u mnie w klasie jest dużo ksywk np.: -Ostry -Siwy -Beret -Polly Pocket -DJ Aluś - Dziku itp.. Odpowiedz Link Zgłoś
gabii95 Re: Moje ksywyy x'd 23.10.09, 13:59 - gabi (od imienia), - ali (od basisty zespołu architects (ali dino)x D), - szakal (dłuugaaaa historia ; D ), - szprycha (to jeszcze z posdtawówki), - mojżesz (to przez moje włosy) jest tego więcej, ale często są to jednorazowe ksywki : D Odpowiedz Link Zgłoś
szyrafka Re: Wasze ksywki . 23.10.09, 14:10 doma i żyrafa. (nie chodzi o długość szyi :p) Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: Wasze ksywki . 23.10.09, 14:13 moje ks(y)wki. Aleksandra- Judi <3 Olery- sama wymyśliłam. xD Erydra- dla mojej kumpeli, jest Ałcja. Olicja- a nie pamiętam ;d Olet. Kara <3 ALly ALin- bo Lilith <3, jest MAli MAlin. Olo- nie pamiętam. Aleksa- mamaa. xD Jeszcze Matyldaa. itd. xD Odpowiedz Link Zgłoś
lady_em Re: Wasze ksywki . 23.10.09, 15:29 trochę się ich przewinęło, ale aktualnie to: - aduśka(od imienia, wiadomo, ale ogólnie to w Krzyżakach była Danuśka i tak wyszło). - dulka(od imienia, adulka) - ptyś (^^, z kolei na w-fie dzielny ptyś, bo podjęłam się zadania chronienia dziewczyn przed morderczymi piłkami do siatkówki ;d) - pulpecik, pulpet(no... koleżanka zobaczyła moje zdjęcie z wakacji w stroju. Stwierdziła, że jestem 'gruba', na sarkazm jej się wzięło. ale tylko ona mnie tak nazywa xD) Aduś mówią jak coś ode mnie chcą xD a Duśka tylko czasami. kiedyś była jeszcze adzia i adziax, ale teraz linczuje za używanie tego. Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: Wasze ksywki . 23.10.09, 15:32 < lol > od dzisiaj na mnie mówią kaczka x d żall : D Odpowiedz Link Zgłoś
moniak20 Re: Wasze ksywki . 23.10.09, 19:17 sznuruWa (zawsze mam rozwiązane xD) moniak,monia-od imienia ryca-od nazwiska ; d Odpowiedz Link Zgłoś
kicaj Re: Wasze ksywki . 24.10.09, 12:09 Mnie przezywaja 'Kicaj' lub 'zajac' wymyslili to chlopacy bo mam takie fajne nazwisko ;d P.S. jestem dziewczyna;p P.S.2 wysylaja mi esemesy ''kicaj kicaj kic, kic..'' Odpowiedz Link Zgłoś
marcia19xd Re: Wasze ksywki . 24.10.09, 12:25 W podstawówce mówili na mnie Kruszyna ..(teraz tylko jeden kolega jeszcze tak na mnie mówi), no i wymyslił to pan od W-F..a teraz w gimnazjum koleżanki mi wymysliły Cosiek..my często sobie zartujemy.. No a wczoraj jeszcze wymysliłyśmy Ziuta..hehe Odpowiedz Link Zgłoś
samotnymotyl Re: Wasze ksywki . 24.10.09, 16:37 yyy ja kiedyś miałam ;] Ana od imienia Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
karolinaaa16 Re: Wasze ksywki . 24.10.09, 16:42 mam na imię Karolina . często w klasie mówią do mnie - kara : ) ale także Carlain. ( karlajn. ) : d Odpowiedz Link Zgłoś
sakurcia4 :PP 24.10.09, 21:57 Ja mam Gazylcia;dd Na poczatku taki jeden nazwał mnie gazeta (bo miałam takie spodnie co wygladały jak gazeta) ale później zaczeli dodawać jakieś tam zdrobnienia...zyta, gazyla, gazela itp. Ale najczęściej słysze gazylcia i gazylaP I jeszcze się obciełam teraz na emo to zaczął do mnie kolega wołać EMo...ha....P Osobiście to mi to nie przeszkadzaP Odpowiedz Link Zgłoś
oleska940 Re: :PP 24.10.09, 22:00 na mnie gadają Gardełko i garnuszek -wymyśliła je moja koleżanka (moja szkolna sis) Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: :PP 24.10.09, 22:07 aah, zapomniałabym że moja mama mówi na mnie : Julio - nie pytać czemu xD sama nie wiem xD a mam na imie... inaczej xD Odpowiedz Link Zgłoś
wercia. Re: Wasze ksywki . 24.10.09, 22:29 mi mówią . : wena lub weraa . ;* alee to prostuu od imieniaa. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
girl_x33 Re: Wasze ksywki . 24.10.09, 22:33 Moje to : taka, której prawie wszyscy używają to Carmen ;D a takie inne to:Klaudiśka , Klaudyna, Klaudii, Joaśka. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.benzedrine Re: Wasze ksywki . 24.10.09, 22:35 Piegusek Wymyślił to mój kolega w podstawówce. Strasznie mnie to wkurzało, bo nienawidziłam swoich piegów. Teraz to mój znak rozpoznawczy Odpowiedz Link Zgłoś
martussa Re: Wasze ksywki . 24.10.09, 22:36 matrix (od marta) - taka była pseudoprzyjaciółka ^^ Ania - pan od w-fu Łosica Łosiowa (od Łoś) - większośc klasy xD Odpowiedz Link Zgłoś
izulaxd Re: Wasze ksywki . 29.10.09, 08:23 Gisbell ( dżisbel) Bella i Izabella oczywiście .... moja BFF ;*** Odpowiedz Link Zgłoś
veronica93 Re: Wasze ksywki . 29.10.09, 13:50 Ja mam Sokół albo Sokółka (od nazwiska sie wzieło)... no i Veronca (Weronka)- tak mówi na mnie facet z maty.bryyy.... nie lubie go. o i jeszcze było Dj.Sokooł (od zdjęcia na nk) Odpowiedz Link Zgłoś