zbuntowanaxdd 16.10.09, 13:28 Pomóżcie mi sie zdecydować czy mam kupić kozaki czy botki .?! Teraz jest październik a mamy śnieg. Jutro mam jechać na zakupkii ale nie wiem co kupić weście doradzcie .! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pauliska1212 Re: Botki czy kozaki .? 16.10.09, 13:58 ja kupiłam botki i narazie daję sobie spokój z kozakami. Odpowiedz Link Zgłoś
green_lejdi13 Re: Botki czy kozaki .? 16.10.09, 13:59 jeśli mieszkasz w górach to zdecydowanie kozaki.. jeśli też lubisz się "tarzać" w śniegu, lub jeśli po prostu nie chcesz, żeby przemokły ci spodnie xD! Jeśli lubisz modę i nie kręcą się bitwy śnieżne i lepienie bałwana to wybierz botki .. mam nadzieje, że pomogłam Odpowiedz Link Zgłoś
megan_17 Botki czy kozaki .? 16.10.09, 14:08 Ja wolę kozaki. Jest mi w nich ciepło A z botkach to różnie bywa... Odpowiedz Link Zgłoś
julia2270 ;) 16.10.09, 14:38 Kup botko kozaki normalne ciepłe kozaki jako botki w ccc Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: Botki czy kozaki .? 16.10.09, 14:02 to i to. xD zawsze tak robię, jak sie nie mogę zdecydować. Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: porada ! 16.10.09, 14:42 a to se chodź bezmózgu. ;xx hmm nie wiem własnie też mam ten problem a mieszkamy w swiętokrzyskim bardzo blisko góór. ;xx może już czas na oficerki..? Odpowiedz Link Zgłoś
cithru Re: Botki czy kozaki .? 16.10.09, 15:36 na śnieg > kozaki . na jakieś wyjście > botki . ja osobiście mam to , i to . XD Odpowiedz Link Zgłoś
doomixd Re: Botki czy kozaki .? 16.10.09, 15:44 jeżeli masz z tamtego roku jakies kozaki < jak np. ja > to kup sobie botki ) ja tyak zrobie, dzieki temu bd miała 2 parryy ; oo . Lub zrób jak radzi ci nasza boska koleżanka m33. : Chodź na boso ! <lol2> ; p Wybor i tak nalezy do ciebie. ;** Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 Re: Botki czy kozaki .? 16.10.09, 16:23 botki to gó.... xD ja bym ci radziła kozaczki ładne... ; d Odpowiedz Link Zgłoś
gumissy ?.? 16.10.09, 16:32 A ja bym radziła kozaczki. Piękne. Markowe. Od Diora. Ale tego w sklepie raczej nie znajdziesz. Moje Dior'owskie kozaczki kupiłam w Ameryce, niedawno. Po prostu cuudowne, ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
gumissy . 16.10.09, 16:37 Naprawdę cudowne. A jak 'stukają'. xp. Jestem nimi zachwycona. Trochę drogie. Ale jak już kupisz- nie pożałujesz. Obiecuję. Nie tylko śliczne, ale również niezniszczalne. Przeżyły spotkanie z Chrisem, a to już coś. Większość polskich kozaków to tandeta(większość nie mylić z wszystkie.). Niestety, ojć. Odpowiedz Link Zgłoś
candy.girl Re: Botki czy kozaki .? 16.10.09, 16:36 Ja bym kupiła kozaki , jakieś takie ładne . Za botkami nie przepadam , ale to zależy od ciebie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mia9 Re: Botki czy kozaki .? 16.10.09, 16:41 ja mam botki i nie żałuję! kozaki mi się znudziły. Odpowiedz Link Zgłoś