blah___rock . 17.10.09, 16:04 Płacze w 2 przypadkach ;P ... Kiedy ktoś , coś mnie bardzo zdenerwuje wtedy albo płacze albo sie wyżywam na czymś (wtedy lepiej sie do mnie nie zblizać -_- ) ;P . Kiedy jestem smutna ale to tez musiałabym być bardzo "załamana" co mi sie raczej rzadko zdarza bo potrafie śmiać się 24 na dobe ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
lilith Re: . 17.10.09, 16:13 ja płaczę tylko wtedy, kiedy mam naprawdę poważny powód albo jak mi coś wleci do oka^^ Odpowiedz Link Zgłoś
niesmaczna Re: . 17.10.09, 16:17 Rzadko płaczę, ale jak mi się zdarzy to ze śmiechu lub przez rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
lousy11 Re: płaczecie bez powodu? 17.10.09, 16:33 płacze z różnych powodów . jak mnie ktoś wkurzy , jak coś mi nie wychodzi , jak ktoś umiera , jak kogoś mi brak , ale też bez powodu - zaczynam płakać ale nie wiem dlaczego xD Odpowiedz Link Zgłoś
winia Re: płaczecie bez powodu? 17.10.09, 17:45 często płacze bez powodu przez ostanie dwa tygodnie codziennie i przewarznie kilka razy dziennie Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 Re: płaczecie bez powodu? 17.10.09, 18:12 ja czasami płaczę tak o... xD Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: płaczecie bez powodu? 17.10.09, 19:54 Noo pewnie ,że tak Ja tak jakoś na wf-ie się rozkleiłam tak nie wiem czemu...nagle podczas gry wybuchnęłam płaczem Wiem ,że to dziwne...; PP Ale ja tak mam Nie ukrywam emocjii Jestem osobą bardzo wrażliwą...; )) Odpowiedz Link Zgłoś
truflowa płacz ... 17.10.09, 20:41 Raczej nie, ale ostatio wyjątkowo, to było tak - zobaczyłam, wychudzonego, biednego, zaniedbanego pieska, tak mi się go zrbiło szkoda i sie popłakałam ... Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: płaczecie bez powodu? 18.10.09, 10:58 tez tak mam...i to niestety zostaje... Odpowiedz Link Zgłoś
olinaa ;> 30.10.09, 22:17 Tak to ` stara ` ja. Po tym jak skończyłam 12 lat wzięłam się za siebie . Powiedziałam że już dość łez straconych. Babcia mi zawsze mówiła że bd miała gorsze powody do płaczu. No i miała racje . . wyprowadzka z kraju to była masakra ; (( Mam wujka który cały czas sie sprzecza , chce bym była samodzielna itd zawsze jak coś mówił to płakałam. Ale miałam tego dośc. No i co teraz to czasem woli sie do mnie nie odzywać bo go zjade. Umiem sie sprzeciwić, powiedzieć co o kimś myśle - silnaa xd - jednak nie. Płacze nadal, zdarza sie czasem - jak mnie cos boli to oczywiste, jak ogl film, no i czasem poprostu jak ktoś mnie skrzywdzi-ale to tak bardzo. Poprostu pomyśl jaką osobą chcesz być no i wtedy to już silna wola. Na początku jest trudno np. jak sie kłócisz z ojcem i on daje popalić patrz sie w jakiś punkt i głowa do góry żeby łzy nie pociekły.. no poprostu jak mówiłam - silna wola Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
mylipslikesugar noo .. 30.10.09, 22:22 mam tak samo jak Ty, gdy jestem zła wyładowywuję emocję poprzez płacz.. a w trakcie kłótni nie potrafie wyraźić swojego zdania, niestety Odpowiedz Link Zgłoś
akira Re: płaczecie bez powodu? 31.10.09, 22:26 Cóż... Kiedyś też tak miałam. Ale spotkało mnie tak dużo okropieństw, że nauczyłam się nie płakać. Zdarza mi się tylko w wyjątkowych sytuacjach Odpowiedz Link Zgłoś
ampid155 Re: płaczecie bez powodu? 21.11.09, 22:17 Tak i to bd często W złości w smutku no normalnie nom stoper i nie wiem jak przestać żeby tylko przez cały czas nie ryczeń Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside płaczecie bez powodu? 22.11.09, 09:26 tak. czemu? bo tępota niektórych ludzi mnie zabija. ;x Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 Re: płaczecie bez powodu? 22.11.09, 09:32 moja złość jest często połączona ze łzami. co mnie niejednokrotnie wkurza, a innych ludzi (nawet nauczycieli) prowokuje do dalszego gnębienia. a bez powodu... też mi się zdarza. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas To jest trochę dziwne:D 22.11.09, 09:39 Ja też czasami płaczę zupełnie bez powodu. W ogóle nie jest mi smutno, czy źle a łzy same mi do oczu napływają Ale to jest zwyczajny objaw ludzki Moje kumpele na przykład jak zaczynają się śmiać to też im się łzy zbierająxD Odpowiedz Link Zgłoś
kaila. Re: płaczecie bez powodu? 22.11.09, 09:59 ze złości najczęściej . staram się nie płakać, ale czasami to wszystko już mnie przerasta Odpowiedz Link Zgłoś
nulka_ Re: płaczecie bez powodu? 22.11.09, 12:41 Ja tak, bez powodu czasem pół godziny rycze - mam taką chandre , albo włączam jaką piosenkę i rycze przy niej ... tak mam ... a potem się śmieje ... Odpowiedz Link Zgłoś
lovedisneystars Re: płaczecie bez powodu? 22.11.09, 12:44 No ja płacze z bardzo błachych powodów np. jak mam posprzątać pokój itd. Sama się sobie dziwię .;pp Odpowiedz Link Zgłoś
daylight Re: płaczecie bez powodu? 22.11.09, 14:58 to ja jestem chyba jakaś inna. nie płaczę ostatni raz jak płakałam to było z 3 lata temu. dziwna jestem Odpowiedz Link Zgłoś
the_best Re: płaczecie bez powodu? 22.11.09, 16:23 bez powodu? nie ja zawsze ma jakąś przyczyne... bo pani na mnie krzyczała, bo pies mnie nie kocha, bo rodzice się kłócą... zawsze sobie coś wymyśle... Odpowiedz Link Zgłoś
crazygirl_xd Re: płaczecie bez powodu? 22.11.09, 16:31 ja czasami mówie że za dużo mam łez w oku i dlatego płaczexd rzadko tak mam jak płacze to albo z jakieś przyczyny albo rozczulam sie nad moim życiemxd ale często tak nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy płaczecie bez powodu ? 22.11.09, 16:36 zdarza się... chociaż... zwykle jest jakiś powód , choćby nie wiem jak błahy czy banalny . Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi92 Czy przeżywcie rozstania nawet po krótkim związku? 22.11.09, 16:32 Czy przeżywcie rozstania nawet po krótkim związku? Nie wiem czemu,ale ja bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
ochioyebna. Re: Czy przeżywcie rozstania nawet po krótkim zwi 22.11.09, 20:30 pepsi92 napisał(a): > Czy przeżywcie rozstania nawet po krótkim związku? > Nie wiem czemu,ale ja bardzo w moim przypadku czas nie gra roli. ważnym czynnikiem jest co w tym okresie się zdarzyło. Odpowiedz Link Zgłoś
theblackone. Re: płaczecie bez powodu? 22.11.09, 16:34 Całkiem bez powodu to nie, ale z jakiegoś błahego powodu owszem. Że dostałam słabą ocenę, że rodzice się kłócą, że nie mogę znaleźć książki z biblioteki, że koleżanka ma katar, że pani na mnie nakrzyczała, że nie mam czasu, żeby skończyć coś, co zaczęłam, że nie dostałam się do jakiegoś konkursu i tak dalej. Strasznie. Odpowiedz Link Zgłoś
loony__ Re: płaczecie bez powodu? 22.11.09, 16:50 Ja też tak mam. Często jak płaczę to nie mam pojęcia czemu. Po prostu. Ze złości. Ze smutku. Ale nie potrafie płakać na zawołanie. Odpowiedz Link Zgłoś
olcia509 Re: płaczecie bez powodu? 22.11.09, 16:56 zawsze... niestety. ostatnio próbuje nad tym panować ale niezbyt mi to idzie Odpowiedz Link Zgłoś
kitty_black Re: płaczecie bez powodu? 22.11.09, 16:58 Ogólnie rzecz biorąc rzadko płaczę, jak już to ze śmiechu ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: płaczecie bez powodu? 22.11.09, 20:05 często. najczęściej mam jakąś sytuację, że np. moja siostra coś dostanie, chociażby od babci, a ja nic, i mam ogromna ochotę się rozpłakaś, i mam wielką gulę w gardle. Odpowiedz Link Zgłoś