buntowniczkaxd 17.10.09, 14:43 no więc zastanawiam się jak byście wykorzystali ten czas gdybyście na 1 dzień zamienili się w chłopaka albo jak by to był wasz ostatni dzień w życiu.? to pytanie mnie tak dręczy więc zakładam ten wątek xdd piszcie. ;x Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pauluskaaa Re: ten jedyny dzień.. ? :D 17.10.09, 14:53 Jeżeli byłabym chłopakiem to....no nie wiem xD Nie zastanawiałam się nad tym ;p Odpowiedz Link Zgłoś
lilith Re: ten jedyny dzień.. ? :D 17.10.09, 14:53 jakbym się zamieniła w chłopaka.. to bym się przeniosła do 3c a jakbym miała jeden dzień życia, to bym powiedziała jemu, że go kocham Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: ten jedyny dzień.. ? :D 17.10.09, 14:56 mm ciekawe ja gdybym była chłopakiem to bym robiła wrażenie jeżdżąc na deskorolcę. haha xdd a jakby był ostatni dzień mojego życiaa to też powiedziałabym że Go kocham i bym zasalała. xdd wydałabym całą kasę na super imprezę .xdd Odpowiedz Link Zgłoś
zochana_xp Re: ten jedyny dzień.. ? :D 17.10.09, 14:55 Zrobiłą bym coś szalonego. Coś co teraz się wstydzę robić. Jadął bym dużo słodyczy. Biegała bym goła po osiedlu <haha> . Nie wiem coś naprawdę szurniętego. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
kitty Re: ten jedyny dzień.. ? :D 17.10.09, 14:58 Ja bym się odezwała do chłopaka, z którym się mierzę wzrokiem codziennie w szkole. Jak się nie odezwał( jest nieśmiały) to ja to bym udowodniła, że się nie boję. A na koniec chciałabym skończyć ze sobą sama, aby uciec śmierci.. głupie, ale moje. Jak bym była chłopakiem to poderwałabym siebiexD Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina hmmm 17.10.09, 15:05 gdyby to byl moj ostatni dzien, ale taki na seiro ostatni, to zaczelabym korzystac z zycia na full i wszystko co czuje kazdemu bym powiedziala xDD a gdybym byla chlopakiem... xD hahah w sumie to nie wiem xD haha mozliwe iz bym sprawdzila jak inne dziewczyny reagują, jak chlopaki ich podrywaja <lol2> xD Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: hmmm 17.10.09, 15:08 i znając mnie xDDD to bym (będąc chlopakiem jeszcze zumyslem dziewczyny xDD) na pocztaku sie dokladnie oebrjzala <hahaha> xD Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: ten jedyny dzień.. ? :D 17.10.09, 15:14 Stanęłabym przed lustrem i śmiała się z własnego ciała Sprawdziłabym jak jest być "drugą stroną" w, wiadomo czym Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: ten jedyny dzień.. ? :D 24.10.09, 10:39 hehe co tak mało osób wbijajcie chcę poznac wasze szalone pomysły xdd . ;x Odpowiedz Link Zgłoś
frankensztajn94 Re: ten jedyny dzień.. ? :D 24.10.09, 10:41 będąc chłopakiem napewno...obsikałabym drzewo :] Odpowiedz Link Zgłoś
ann_95 Re: ten jedyny dzień.. ? :D 24.10.09, 10:55 Zakumplowałabym się z takim jednym( z NIM) i bym go wypytałaczy podoba mu się (moje imie ) I jeszcze bym się przyglądała jak się ja wyglądam tak z boku kiedy ktoś inny na mnie patrzy Odpowiedz Link Zgłoś
little Re: ten jedyny dzień.. ? :D 24.10.09, 11:25 Gdybym stała się chłopakiem to na początku zobaczyłabym co mam w spodniach. Mój ostatni dzień życia to byłoby całkowite szaleństwo. Poszłabym na imprezę, upiła się, naćpała i łamała co chwila jakieś prawo. O! Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: ten jedyny dzień.. ? :D 24.10.09, 11:27 ha ha ha xdd dobree little Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: ten jedyny dzień.. ? :D 24.10.09, 11:35 Gdybym była chłopakiem... to... to... hmm... Zastanowie się nad tym. A gdybym miała do wykorzystania, ostatni dzień życia to bym się naćpała, upiła i pobiła babkę od przyrody Przejechałabym się motorem. Skoczyłabym na bungie czy jakoś tak. Zaczęła na maksa śpiewać piosenki Green Day'a i MCR Pocałowałabym tego który mi się podoba. Ojojoj... co ja bym wtedy zrobiła Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: ten jedyny dzień.. ? :D 24.10.09, 11:46 Gdybym zamieniła się w chłopaka poszłam bym na jakąś imprezę wyrywać laski Chciałabym wiedzieć jak to boli, jak dostajesz kosza Odpowiedz Link Zgłoś
samotnymotyl Re: ten jedyny dzień.. ? :D 24.10.09, 14:19 oo -------------------------> Ja bym się zmieniła w jakąś sławną gwiazdę ! Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: ten jedyny dzień.. ? :D 24.10.09, 14:21 Nie zastanawiałam się nad tym! Za wysokie progi...na moją inteligencję!...xD Odpowiedz Link Zgłoś
honey__ Re: ten jedyny dzień.. ? :D 24.10.09, 14:25 gdybym była chłopakiem na jeden dzień to bym robiła to co chlapacy xd. podrywałabym, znaczy podrywałbym xd moje kolezanki i robiła wszelkie inne zemsty których w moim ciele nie wypada ;p. ostatni dzień życia... chyba bym zaczęła robić wszystko czego jeszcze nie robiłam. godzinę pograła w simsy 3, całowała wszytskich przystojniaków, pojechalabym na jakiś koncert i szalała ile wlezie, a na koniec bym się zegnała. najlepiej to bym nie chciala wiedzieć kiedy będzie ten koniec. Odpowiedz Link Zgłoś