im_rebel 17.10.09, 18:30 Zapytanie takie jak w temacie. Co się stało z Butikiem? Zlikwidowali? Dzisiaj byłam na rynku W Krakowie i tam chyba ze 4 były a teraz nie ma żadnego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
selcia17 Re: Co się stało z Butikiem? 17.10.09, 19:45 Eeeee...bankrut!!? Kryzys jest...można się było Tg spodziewac...; // Odpowiedz Link Zgłoś
martagirl Re: Co się stało z Butikiem? 17.10.09, 19:56 niestety nie mam pojecia bo nie mieszkam w krakowie..;DD ale bardzo lubie ten sklep tyle ze u mnie w miescie go nie ma.. Odpowiedz Link Zgłoś
karolajn. Re: Co się stało z Butikiem? 17.10.09, 22:24 U mnie w "mieście" jest ... Odpowiedz Link Zgłoś
mieetax33 Re: Co się stało z Butikiem? 19.10.09, 15:12 nie wiem . ale u mnie jest x dd Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Co się stało z Butikiem? 18.10.09, 10:14 a go nie przenieśli? tylko, kurde, włącza się moja mapka krakowa, jezu, uważaj. XD hm. idziesz floriańską do barbakanu, i w prawo, to tam jest. głowy nie dam, bo byłam tam ostatnio w maju? lol, krakowianka ze mnie tragiczna, ale tam jeszcze chyba był. ale już tego na grodzkiej nie było. u mnie w opolu też był jeszcze miesiąc temu. inna sprawa to to, że od jakiegoś czasu nie ma tam nic co da się założyć i jakoś wyglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Co się stało z Butikiem? 18.10.09, 10:21 ja byłam niedawno w Butiku. fajne ciuchy są ale niektóre bardzo drogie.. Odpowiedz Link Zgłoś
tayusia Re: Co się stało z Butikiem? 18.10.09, 10:22 Tam gdzie ja mieszkam też już nie ma A były tam niektóre fajne ubrania Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: Co się stało z Butikiem? 18.10.09, 10:24 u mnie są same bluzki z Hanną.^^ Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Co się stało z Butikiem? 18.10.09, 10:51 u mnie w miescie sa chyba....bo nie chodze tam... Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Co się stało z Butikiem? 18.10.09, 10:56 no własnie same Hannah .. wkurzające to jest... Odpowiedz Link Zgłoś
lovedisneystars Re: Co się stało z Butikiem? 18.10.09, 18:02 Nie zlikwidowali .^^ Odpowiedz Link Zgłoś
ladyy Re: Co się stało z Butikiem? 18.10.09, 20:41 ja byłam tydzień temu ... ale się pospiesze bo miałam kupić sobie tam czapke ... a słyszałyście że galerie centrum będą likwidować, monnnari i dużo innych a troll,tally weijl i jeszcze pare firm są w trudnej sytuacji finansowej... jak byłam w tym tygodniu w GC to został tylko empik Odpowiedz Link Zgłoś
skasia Re:Co się stało z Butikiem? 18.10.09, 20:51 U mnie w mieście też zlikwidowali! I powstał jakiś sklep gdzie spodnie 200 zł kosztują Odpowiedz Link Zgłoś
grice Re: Co się stało z Butikiem? 19.10.09, 15:14 nie lubie tego sklepu, ale u mnie w miescie normalnie jest... Odpowiedz Link Zgłoś
pelasia13 Butik xd 19.10.09, 15:22 U mnie [Ostrów Wielkopolski] Butik w wakacje został zlikwidowany. Raczej nie żałuję, ponieważ pod koniec jego panowania, w sklepie królowała Hania Montana [;/] i Witch xd Odpowiedz Link Zgłoś
ferro Re: Co się stało z Butikiem? 19.10.09, 15:58 U mnie w mieście też zniknął, ale zamienili go na podobny bardziew z ciuchami bazarowej jakości ;/ Odpowiedz Link Zgłoś