Dodaj do ulubionych

twój wymażony chłopak - mam problem ;/

18.10.09, 21:58
Jak by wyglądał ?
jaki by był ?
mi zazwyczaj podobają się tacy (właściwie 1) na których moje koleżanki nie
zwracają uwagi, a nie są tacy brzydcy, ani głupi czemu, czy jestem jakaś ...??
cryingcrying
Obserwuj wątek
    • misia19978 ;D 18.10.09, 22:07
      Wcale nie po prostu masz inny Gust Nie zwracaj na nie uwago jak im się podobają
      jacyś inni a tobie też inni to porostu im powiedz jaki jest twój tym i tyle
    • green_lejdi13 mmm.. :D 20.10.09, 09:39
      mi się podobają blondyni, bruneci i czarnowłosi xD.. oczka .. niebieskie, szare,
      albo brązowe smile.. musi być wysoki, miły, zabawny i jako dodatkowa cecha może być
      choć trochę romantyczny xD.. i żeby się mnie nie wstydził. Przystojniakami tez
      nie pogardzam xD
      wierz mi, to że podobają ci się inni chłopacy.. e tam! Każdy ma inny gust! To
      nie znaczy, że jesteś jakaś dziwna.. spoko big_grin.. ważniejszy charakterek big_grin
    • juliettee Re: wymarzony chlopak 20.10.09, 10:12
      ty to nie masz problemu. kiedy ja zainteresuje sie jakims chlopakiem to od
      razu zaczyna sie nim insteresowac kilka moich kolezanek i to w sposob... dosc
      nachalny. wczoraj wlasnie moja 'przyjaciolka' (tak o sobie mowi, nie
      przyjaznimy sie od 2 lat kiedy zaczela mi odbijac facetow) chciala za wszelka
      cene sie z nim umowic albo chociaz (!!!) go pocalowac. na szczescie chlopak
      mnie nie zawiodl.
      no a ideal jest jaki jest - zawsze taki jak ten chlopak co mi sie podoba. i
      pewnie tak juz zostanie
      • majson Re: wymarzony chlopak 20.10.09, 16:03
        ja tam jak się zakocham to mnie się podoba i nie grymasze HAHHAHAH.. niom ale
        zazwyczaj zakochuje się w takich hm.. no wmiare ładnych albo bardzo ładnych
        naprzykład teraz jestem zakochana w takim wmiare ładym no i w takim bardzo
        ładnym i takim ładnym HAHAHHA.. nie no xD ale się właśnie odkochuje ah.. moja
        terapia HAHHA. xD
        • allexz Re: wymarzony chlopak 20.10.09, 16:08
          hahah.
          hm z tobą jest wszystko w porządku i to raczej lepiej kiedy tylko tobie się
          podoba bo koleżanki ci go nie odbiją ;d

a mój wymarzony to Nick Jonas i właśnie podoba mi się chłopak do niego podobny z
          mojej szkoły ;d hah wink
    • madziusia94 Re: twój wymażony chłopak - mam problem ;/ 20.10.09, 16:10
      Nie. smile Po prostu każdy ma swój własny gust. ;] Przynajmniej żadna Ci go nie
      odbierze.! big_grin hehe. ;*

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka