rumianek_xd Re: Czy TurboDymoMan jest już gwiazdą? 19.10.09, 17:40 ja uważam, że mógłby zawstydzić Roberta Pattinsona ;d . " Robert nie mył włosów przez 2 tygodnie, Turbodymoman zawstydził Pattinsona i nie mył ich przez 2 tygodnie xd . " Odpowiedz Link Zgłoś
rumianek_xd Re: Czy TurboDymoMan jest już gwiazdą? 19.10.09, 17:43 rumianek_xd napisał(a): > ja uważam, że mógłby zawstydzić Roberta Pattinsona ;d . > > " Robert nie mył włosów przez 2 tygodnie, > Turbodymoman zawstydził Pattinsona > i nie mył ich przez 2 tygodnie xd . " > > tzn 4 tygodnie ^^ . Odpowiedz Link Zgłoś
lousy11 Re: Czy TurboDymoMan jest już gwiazdą? 19.10.09, 17:41 dla mnie on jest żałosny tak samo jak te reklamy xD Odpowiedz Link Zgłoś
yourbadream Re: Czy TurboDymoMan jest już gwiazdą? 19.10.09, 17:45 TurboDymoMan jest idiotą, a nie gwiazdą. Najgłupsza reklama jaką widziałam ostatnimi czasy. Zupełnie jak Rarka Plusa. Odpowiedz Link Zgłoś
rockowa Tak. 19.10.09, 17:49 Może jestem jedną z nielicznych , ale cenię pomysłowość reklam o TurboDymoManie. Jak dla mnie są tak debile i banalnie proste , ze tylko sie z nich śmiać. Uwielbiam te reklamy, bo są żałosne turbodymoman rządzi ;D ! Odpowiedz Link Zgłoś
miley787 Re: Czy TurboDymoMan jest już gwiazdą? 19.10.09, 17:57 W radiu zawstydził Madzię. Może np. zawstydzic Kaczyńskiego albo Nergala. Odpowiedz Link Zgłoś
guitar Re: Czy TurboDymoMan jest już gwiazdą? 19.10.09, 18:42 Pani Gożdzikowa reklamowała tabletki na ból głowy, TurboDymoMen zawstydził Goździkową, reklamował tabletki na przeczyszczenie x) Doładuj się tak jak... Odpowiedz Link Zgłoś
inka. Re: Czy TurboDymoMan jest już gwiazdą? 19.10.09, 18:49 Gancaryczyk strzelil gola do swojej bramki Turbodymoman zawstydzil Gancaryczka strzelil do brmaki przeciwnika.. Odpowiedz Link Zgłoś
sims Re: Czy TurboDymoMan jest już gwiazdą? 19.10.09, 19:56 DODA miała tipsy długości 1 m . TurboDymoMan zawstydził Dodę miał Tipsy na 1m 50 cm Odpowiedz Link Zgłoś
amai92 Re: Czy TurboDymoMan jest już gwiazdą? 19.10.09, 18:50 haha Goździkowa się schowała! Odpowiedz Link Zgłoś
amelka123458 Re: Czy TurboDymoMan jest już gwiazdą? 19.10.09, 18:51 Powinien zawstydzić dodę albo Kaczorów (Kaczyńskich) Odpowiedz Link Zgłoś
pandzia Odpwieć 19.10.09, 19:16 tak jest. Ala miała jednego kota TurboDymoMan miał pięć kotów i zawstydził Alę.Doładuj się jak TurboDymoMan.Niech się inni wstydzą. Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl Re: Odpwieć 19.10.09, 19:52 Józioo dostał piątkęęę durbo dymoman zawstydzil Józia dostał 5+ xD Doładujj się jak turbodymomenn [!] Odpowiedz Link Zgłoś
ania.anka turbo 19.10.09, 19:25 TurboDymoMan powinien wiedzieć kogo zawstydzić, a właśnie - TurboDymoMan sam się teraz zawstydza zakładając ten temat i oczywiście za to go uwielbiam Odpowiedz Link Zgłoś
paolka26 Niech się KLrysia wstydzi ;d 19.10.09, 19:31 Krysia kupiła okulary najnowszej generacji TurboDymoMen zawstydzil Krysię kupil okulary przeciwsłoneczne xddd Doładuj sie tak jak TurboooDymoooMeeen. Niech się inni wstydzą ;dddd Odpowiedz Link Zgłoś
gumisiek Czy TurboDymoMan jest już gwiazdą? 19.10.09, 19:49 myślę że tak, jest gwaizdą. u mnie w klasie to naprawde gwiazda. chłopaki udają Go i gadają dziwaczne teksty , ale czasami można się ze śmiechu polać. a co do pomysłu może hymm... doda ? taa, doda jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
bucikowa Rutowicz 19.10.09, 19:55 Heh, TurbooooDymooooMannn Jola Rutowicz miała metrowe tipsy, TurboDymoMan zawstydził Rutowicz. Miał tipsy półtora metrowe. ;-p Odpowiedz Link Zgłoś
kararock Re: Czy TurboDymoMan jest już gwiazdą? 19.10.09, 19:50 nie lubie tych reklam Odpowiedz Link Zgłoś
losers Re: Czy TurboDymoMan jest już gwiazdą? 19.10.09, 19:55 Uważam, że to tylko kolejny [b]tani[b] chwyt reklamowy, który do mnie osobiście nie przemawia. Mam wrażenie, że polskie reklamy mają na celu tylko naiwne, wklepywanie ludziom tandetnej sieczki, która rzekomo ma nam się spodobać. Fakt- być może tym, którzy nie mają nic innego do roboty, tylko śledzenie kolejnych reklam, TurboDymoMan jest pewnego rodzaju rozrywką. Ja do takowych osób nie należę, więc nie widzę sensu w dalszym rozsławianiu osoby fikcyjnej, jaką jest człowiek, przebrany w ciuchy spidermena, dokładając do tego te głupie teksty, typu; "zawstydził Basię, gdyż spojrzał na piętnaste piętro". Przepraszam uprzejmie, ale jak to się ma do sieci, jaką reklamuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
nes Re: Czy TurboDymoMan jest już gwiazdą? 19.10.09, 20:02 DyrboDymoMen wymiata . reklama z Basią najlepsza . Odpowiedz Link Zgłoś
olla2205 Re: Czy TurboDymoMan jest już gwiazdą? 19.10.09, 20:15 Dodę! Zgadzam się z wami. Ale by była jazda. ;p Wtedy byłby gwiazdą. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
frankensztajn94 Re: Czy TurboDymoMan jest już gwiazdą? 19.10.09, 20:16 niech zawstydzi wojewódzkiego albo twixa Odpowiedz Link Zgłoś
kuku_ Re: Czy TurboDymoMan jest już gwiazdą? 19.10.09, 20:22 dla mnie już jest idolem. tak żałosny, że aż śmieszny. zawstydzić goździkową to dobry pomysł Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Czy TurboDymoMan jest już gwiazdą? 19.10.09, 20:28 Kotka.pl ;d ze niezrobil nam czata ! =.=' a tak apro to nienawidze turbo starego grada ;xx Odpowiedz Link Zgłoś
any.rbd Re: Czy TurboDymoMan jest już gwiazdą? 19.10.09, 20:42 jest niech zawstydzi Czesia z Włatców Móch! Czesio zjadł 100 móch TurboDymoMen zawstydził Czesia zjadł 150 móch! wiem głupie Odpowiedz Link Zgłoś
luniaaa Turbodymoman 15.11.09, 16:24 Kasia miała 4 metrowy warkocz. Turbodymoman zawstydził Kasię, miał 4 i pół metra warkocza. Miecio pofarbował sobie włosy na 200 kolorów. Turbodymoman zawstydził Miecia, pofarbował sobie włosy na 250 kolorów Stefan zrobił 5 metrów rzadkiej kupy. Turbodymoman zawstydził Stefana, zrobił 10 metrów rzadkiej kupy Fakir spał na dwóch kolcach 5 godzin. Turbodymoman zawstydził fakira, spał na dwóch kolcach 10 godzin Pijak pił wódkę przez 5 lat bezprzerwy. Turbodymoman zawstydził pijaka, pił przez 10 lat bezprzerwy Pijak miał 5 metrowy brzuch piwny. Turbodymoman zawstydził pijaka, miał 10 metrowy Olo wykopał ręcznie 5 kilo złota. Turbodymoman zawstydził Ola, wykopał ręcznie 10 kilo złota to na tyle Odpowiedz Link Zgłoś
purplee Re: Czy TurboDymoMan jest już gwiazdą? 19.10.09, 20:50 miley Cyrus,chociaż nie ona sama to wspaniale to robi może Taylor,nie to zrobił wspaniałe Kayne to nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
demi_ haha ; p 19.10.09, 21:36 zawstydź kaczyńskiego i samego w sobie TeDe . !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
isabella_cullen dooda ;* 19.10.09, 21:42 hehe no dobre ;* A co myslicie o tym: Doda odsłoniła biust na gali 10 razy. TurboDymoMan zawstydził Dodę- odsłownił biust 15 razy! Kup starter i doładuj się jak... TurboDymoMan!! Niech się inni wstydzą! Odpowiedz Link Zgłoś
turbodymoman Re: dooda ;* 20.10.09, 13:55 Na Dodę wystarczyloby 11 odsłonięć biustu- w końcu jestem od niej o 50% piękniejszy! Odpowiedz Link Zgłoś
xbrokenheartx Czy TurboDymoMan jest już gwiazdą? 20.10.09, 07:38 Jest już gwiazdą i rozwala wszystkich ja mam propozycję TurboDymoMan pojechał na koncert JB oni bisowali 5 razy a TurboDymoMan bisował 10 razy Odpowiedz Link Zgłoś
montanacyrus TurboDumoMen 20.10.09, 13:56 Dodę, Gurniakową, Goździkową i dyrektorkę mojej szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus7 turbodymoman 20.10.09, 14:05 Musi zawstydzić nauczycieli[!!!!!!!!] np. nauczycielka sprawdziła 100kartkówek, turbodymoman zawstydził nauczycielkę, sprawdził 150[!!] Jakąś zakupocholiczkę{!#} np. Kaśka kupiła 10 bluzek tubodymoman zawstydził ją kupił 15 Dodę (koniecznie) doda kupiła 100 staników turbodymoman zawstydził dodę kupił 150[!!!!!!] Mietka żula XDDD Mietek żul wypił 100 piw, turbodymoman zawstydził mietka wypił 115[!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!] Odpowiedz Link Zgłoś
tusiaw Dode ;-D 20.10.09, 14:23 Doda jest ładna na 100% , Turbodymoman zawstydził Dodę jest ładny na 150% Odpowiedz Link Zgłoś
wisia Re: Czy TurboDymoMan jest już gwiazdą? 20.10.09, 14:43 mógł by zawstydzić dode ale zresztą ja tam go nie lubie Odpowiedz Link Zgłoś
galina40 Re: Czy TurboDymoMan jest już gwiazdą? 20.10.09, 14:44 niech zawstydzi ... siebie ...lizak .,. słup ......, ;P ....,..... xD Odpowiedz Link Zgłoś
najli. xD 20.10.09, 19:48 Niech zawstydzi świstaka, tego co zawija w sreberka. xD albo ... Delme ;D Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdeczka11 Re: Czy TurboDymoMan jest już gwiazdą? 20.10.09, 14:51 JA nie lubie TurboDymoMana napewno nie jest gwiazdą... Nie lubie tych reklam wogule Odpowiedz Link Zgłoś
agusiasweet Re: Czy TurboDymoMan jest już gwiazdą? 20.10.09, 15:04 jasne że tak!!! TdM!!!!! niech kaczyńskiego i donalda zawstydzi!! Odpowiedz Link Zgłoś