nasti. 20.10.09, 13:02 Czy znacie jakieś piosenki o warzywach, owocach.. albo ogólnie o jedzeniu?Mogą być polskie albo zagraniczne. Bardzo takich potrzebuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oleska940 Re: Warzywa, owoce xdd 20.10.09, 13:11 www.youtube.com/watch?v=y8-ae592Omw Odpowiedz Link Zgłoś
lokowka ... 20.10.09, 19:58 pilotprz.wrzuta.pl/audio/4yUQWRakR9N/ogorek_ogorek masakra przypomina mi się zerówka Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: ... 20.10.09, 20:03 Zaraz cos zalowego pykne xd `Bo wazywka są zdrowe i witamin ciągle dorwie <lol> a owoce to są chore bo s ciągle w złym humoze xd bo bananek jest zdrowy i ci doda troche krowy xd wiem zalosna jestem ;xx ale sie rymuje ; D Odpowiedz Link Zgłoś
nasti. Re: ... 20.10.09, 20:05 haha! za.ebiste ;DD powinnaś pisać piosenki xdd jak będę musiała wiersz ułożyć to się zgłoszę do ciebie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: ... 20.10.09, 20:11 sysiu, wymiatasz . ja też tak chcę, oczywiście bardziej seryjnie X D ale i tak beznadziejnie ; d witaminki, witaminki i w marchewce i w jabłuszku ! byś nie leżał chory w łóżku ! owoce , yeaaah warzywa, yeeeaah witaminki, witaminki, chcesz je mieć to jedz malinki! zdrowe, smaczne i różowe - jednym słowem? odlotowe ! owoce, yeeaah warzywa, yeaaah chcesz ogórka? Odpowiedz Link Zgłoś
nasti. Re: ... 20.10.09, 20:14 hahaha ;DD zaśpiewam to, tylko do jakiej melodi.? xdd Odpowiedz Link Zgłoś
frankensztajn94 Re: ... 20.10.09, 20:15 taaa piosenki ja znam taką idiotyczną z przeczkola poprostu odjechana: jechał,jechał wóz smaczne rzeczy wiuzł turu ruru tur turkotał smaczne rzeczy wiózł tu jabłka czerwone,kapusta zielona żrodkiewek różowe kuleczki i burak pąsowy jak buuuuuurak Odpowiedz Link Zgłoś