michaelmontana 20.10.09, 15:26 Pytanie takie jak w temacie l;pp Co chelibyście zrobić jakeijśc gwieździe ?? Możecie pisać nawet bezsensowne pragnienia <lol2> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulinusia4 Re: Co chcielibyście zrobić jakiej gwieździe ??? 20.10.09, 15:31 Miley... Porwać, wsadzić do worka i wywieź na bezludną wyspę Odpowiedz Link Zgłoś
monisia1003 Re: Co chcielibyście zrobić jakiej gwieździe ??? 20.10.09, 15:35 złapać wszystkie disnejki i powyrywać nogi z... Odpowiedz Link Zgłoś
patrzcie_ludzie Re: Co chcielibyście zrobić jakiej gwieździe ??? 24.10.09, 23:18 zabić Selene Gomez . Odpowiedz Link Zgłoś
frankensztajn94 Re: Co chcielibyście zrobić jakiej gwieździe ??? 20.10.09, 16:52 raaaany co za pytanie...? nasr... na gwiazdy disneya Odpowiedz Link Zgłoś
frankensztajn94 Re: Co chcielibyście zrobić jakiej gwieździe ??? 20.10.09, 16:53 o super kotek ma cenzure a wcześniej chyba nie miał Odpowiedz Link Zgłoś
star_96 Re: Co chcielibyście zrobić jakiej gwieździe ??? 20.10.09, 17:38 a więc. zaprzyjaźnić się z miley c. justinem b. taylor. s avril l. demi l. No i wk****ć TH Odpowiedz Link Zgłoś
natuska412 chciałabym . . . 20.10.09, 19:29 chciałabym chodzić z Justinem Bieberem , być najlepszą przyjaciółką Avril Lavigne i pobić Joe Jonasa i Camile Belle . XD Odpowiedz Link Zgłoś
antikowa Re: chciałabym . . . 21.10.09, 17:58 chcialabym zgwalcic Uruhę z gazette ;dddd a najlepiej, zostac jego dziewczyna, o ! ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
kajka11 Re: chciałabym . . . 23.10.09, 21:45 dostać autograf od Ewy Farnej i Julii Kamińskiej Odpowiedz Link Zgłoś
anieluska Re: chciałabym . . . 16.11.09, 16:13 hmm hmm.... szczerze? wiszą mi te wszystkie "gwiazdy" ;oo haha Odpowiedz Link Zgłoś
xxmilaaaaxx Re: Co chcielibyście zrobić jakiej gwieździe ??? 17.11.09, 17:37 HU.JÓWA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
esti Re: Co chcielibyście zrobić jakiej gwieździe ??? 23.10.09, 20:40 polecieć do USA przeszukac całe Beverly Hills i taylora porwać, wrzucić do samolotu, rozbić sie z nim na bezludnej wyspie... Odpowiedz Link Zgłoś
smiley16 Re: Co chcielibyście zrobić jakiej gwieździe ??? 16.11.09, 16:13 esti napisał(a): > polecieć do USA przeszukac całe Beverly Hills i taylora porwać, wrzucić do > samolotu, rozbić sie z nim na bezludnej wyspie... ja tak samo Odpowiedz Link Zgłoś
nelunia Re: Co chcielibyście zrobić jakiej gwieździe ??? 16.11.09, 16:17 Taylora Launtera (nawet nie wiem czy dobrze napisałam) I Kristin Stweart (tak zwaną Kryśkę z gazowni lub z oceanarium,zwana w mojej klasie)Porwać przykleić do bomby atomowej i wysłać w kosmos i niech tam wybuchnie Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Co chcielibyście zrobić jakiej gwieździe ??? 20.10.09, 15:35 ok xd moja lista: 1.wraz z justinem bieberem nauka gra na gitarze 2.Udusić Justina Biebera xd 3.nagrać piosenkę z clique girlz i z tym co udusić chcę xd 4.wygarnąć lady gadze że jej styl jest beznadziejny 5.napisać piosenkę dla emily osment 6.poznać miley cyrus 7.zagrać w filmie z największymi gwiazdami 8. xd Odpowiedz Link Zgłoś
oleska940 Re: Co chcielibyście zrobić jakiej gwieździe ??? 20.10.09, 16:26 * poznać Kristen Stewart i Ashley Greene * zobaczyć Roberta * zrzucić z wieżowca miley cyrus i selene gomez * nagrać piosenkę z Schakiro No to raczej wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
alice96 Re: Co chcielibyście zrobić jakiej gwieździe ??? 20.10.09, 19:19 powystrzelać wszystkich z TH. i wiele wiele wiele poliskich gwiazd. np. Natalia Lesz, Natasza Urbańska, Doda itp. UBIĆ. i udusić z miłości całą obsadę twilight. xd i stephanie meyer i reżyserów. Odpowiedz Link Zgłoś
misia_madzia Re: Co chcielibyście zrobić jakiej gwieździe ??? 20.10.09, 15:37 No nie wiem może obciąć potępionymi nożyczkami włosy bila z tokio ciotek xD Odpowiedz Link Zgłoś
satini Re: Co chcielibyście zrobić jakiej gwieździe ??? 20.10.09, 15:38 Spotkać i zaprzyjaźnić się z JB i Demi oraz utopić camillę belle, oczywiście jeszcze masa innych rzeczy ale nie chce mi sie myśleć teraz xD Odpowiedz Link Zgłoś
madziusia94 ; 3 20.10.09, 15:42 Pocałować Billa z Tokio Hotel i razem z nim wywieść Jonasów bez ku.tasów i inne dzieci z Disney Ciot do Czarnobyla. ;* Odpowiedz Link Zgłoś
sandrunka Re: ; 3 20.10.09, 15:47 kupić "sweeit@$nym dżżon@$kom" i tokio fotelom bilet w kosmos. w jedną stronę Odpowiedz Link Zgłoś
madziusia94 Re: ; 3 20.10.09, 15:59 roseline napisał(a): > Do Czarnobyla? > Masz popieprzone w głowie. No co ty. Odpowiedz Link Zgłoś
razzo x. 20.10.09, 16:34 ; 1.Zgwałcić Derycka Whibleya. ` 2.Porwać wszystkie gwiazdki Disneya i wywieść gdzieś... daleko. ` 3.Spędzić 24 godziny w towarzystwie wszystkich członków Green Daya. 4.Pójść na koncert Miley Cyrus i powiedzieć jej, co myślę na jej temat. 5.Zapytać się Seleny Gomez, jak ona to robi, że pomimo swojego wieku nadal ocieka słodkością i idiotyzmem. chyba to już wszystko. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
razzo .` 20.10.09, 19:41 o, i bardzo, bardzo, bardzo chciałabym przypie...ć majli w ten krzywy pysk.^^ tak żeby stał się bardziej krzywy. -,- Odpowiedz Link Zgłoś
teska_th ja też xD 20.10.09, 16:40 Ja jak bym, się dorwała do Billa albo Toma, to bym nie mogła przestać ich całować xD ale bardziej by mi zależało na tym, żeby spędzić z nimi chociaż kilka tygodni (no dobra, dni xD) Odpowiedz Link Zgłoś
cumeel. :DDDDDD 24.10.09, 23:22 Wziąć Nicka Jonasa na bezludną wyspę i go zru... , lol2. Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Re: ; 3 23.10.09, 21:55 A ja nie piszę co bym chciała zrobić Nickowi J., bo moja mama to przeczyta i będę miała kłopoty xd Odpowiedz Link Zgłoś
jonasofanka Re: Co chcielibyście zrobić jakiej gwieździe ??? 20.10.09, 16:42 satini napisał(a): "Spotkać i zaprzyjaźnić się z JB i Demi oraz utopić camillę belle, oczywiście jeszcze masa innych rzeczy ale nie chce mi sie myśleć teraz xD" Taaak! Utopić obleśną Blee ! XDD. O tym marzę <3 xD. Hmm, a tak ogólnie.. O.o? No to ,chcę, żeby Nick lub Joe spojrzał w moje oczy ,mhm <3 xd. P.S. Jak przeczytałam tytuł tematu to omg, wiecie co pomyślałam xDD?"Zrobić jakiej gwieździe?" Buahaha xD Odpowiedz Link Zgłoś
agusiasweet Re: Co chcielibyście zrobić jakiej gwieździe ??? 20.10.09, 15:57 1.Zrzucić jonasów z klifu 2.Poznać całego Green day'a 3.Odkleić parisce hilton tipsy 4.zabić taylora launtera jak na razie to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
aleeex_ ... 20.10.09, 16:17 - ćwiczyć razem z Kellanem Lutzem - zaśpiewać z Paramore - ściąć włosy Billusiowi - przywalić Rihannie w twarz - mieć sesje z gwiazdami Twilight - zmienić fryzurę Kristen - opowiedzieć Robertowi Pattinsonowi o higienie jeszcze więcej mam na myśli ale nie bd wymieniać więcej . Odpowiedz Link Zgłoś
jassmin888 Re: Co chcielibyście zrobić jakiej gwieździe ??? 20.10.09, 16:26 nawet nie wiesz co chciałabym zrobić tym gwiazdkom Disney'a , a szczególnie Hannie Smiecianie Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Co chcielibyście zrobić jakiej gwieździe ??? 20.10.09, 16:32 nie chodziło mi o drastyczne rzeczy ;D ściślej mówiąc takie przyjacielskie bardziej rzeczy ;pppp Nie wiem... Uczesać włosy ( jak dziewczyna), podać rękę ( jeśli chłopak) chociażby nawet połaskotać <lol2> hah xD Wyobraźnia nieograniczona Odpowiedz Link Zgłoś
turbodymoman Re: Co chcielibyście zrobić jakiej gwieździe ??? 20.10.09, 16:32 1. Poprosić Billa Kaulitza o regularne dostawy włosów na peruczkę 2. Pojechać do Montany z Hanną Montaną 3. Wypić bimber z Bieberem 4. Zatańczyć tango z Gąsowskim 5. Kupić sygnet od Damięckiego! Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus45 Re: Co chcielibyście zrobić jakiej gwieździe ??? 20.10.09, 16:45 *Kopnąć Dodę w zadek *Kopnąć Lady GaGę w zadek że jest głupia *Powiedzieć coś do mózgownicy Joli Rutowicz i.t.d <33 Odpowiedz Link Zgłoś
malinamalwina Re: Co chcielibyście zrobić jakiej gwieździe ??? 20.10.09, 16:47 zepchnąć ze schodów tych wszystkich ze zmierzchu, Cyrus, Gomez, JB, Lovato. Nagrać piosenkę z Avril Lavigne i Amy Winehouse. xDD Odpowiedz Link Zgłoś
kalunia Re: Co chcielibyście zrobić jakiej gwieździe ??? 20.10.09, 16:50 -zobaczyc Pattinsona -dorwać i zabić LAUTNERA -zamknac jape Kristen a przy okazji troche ja utuczyc i zrobic "na kobiete" no i uczesac wlosy -wyrwac nogi i wydlubac oczy Billlowi z tego pos***** Tokio srotel -udusic wlasnorecznie ZACA TEFLONA no to chyba te najwazniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
v. hahah. 20.10.09, 16:54 przeleciałabym joe i nicka. (czy jak im tam - z jonas brothers) równocześnie. i wrzuciłabym ich pierścionki do kibla. Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_sunshine Re: Co chcielibyście zrobić jakiej gwieździe ??? 20.10.09, 17:01 ok...moja lista: 1. chciałabym pojeździć na desce z tonnym hawkiem i justinem bieberem xDD 2. poznać white lies (taki zespół ) 3. zaśpiewać w duecie z katty perry i one republic 4. ogolić na łyso miley cyrus xDDDDD 5. nauczyć sie gry na gitarze od taylor swift ( ona jest jedyna fajna z "gwiazdek" disneja) to chyba wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Co chcielibyście zrobić jakiej gwieździe ??? 20.10.09, 17:32 sophie_sunshine napisał(a): > ok...moja lista: > 1. chciałabym pojeździć na desce z tonnym hawkiem i justinem bieberem xDD > 2. poznać white lies (taki zespół ) > 3. zaśpiewać w duecie z katty perry i one republic > 4. ogolić na łyso miley cyrus xDDDDD > 5. nauczyć sie gry na gitarze od taylor swift ( ona jest jedyna fajna z "gwiazd > ek" disneja) > > > to chyba wszystko To ,że gra w Hannah montana The Moovie nie oznacza ,że jest z Disneya! Bo jakoś nigdy jej nie widzialam na tym kanale..; PP ; ]] Jak powiem kogo chcę obrzucic nozami to...zaraz zacznie się tu wojna więc lepiej Bd siedziec cicho Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_sunshine Re: Co chcielibyście zrobić jakiej gwieździe ??? 20.10.09, 17:35 powiedziałam, że ona akurat jest fajna z tych wszystkich gwiazdek. nic nie powiedziałam, że nie jest z disneja Odpowiedz Link Zgłoś
madziuchna09 ... 20.10.09, 17:50 Ok... troche by tego było... 1. Przede wszystkim udusić miley srajli ( a przed tym powiedzieć jej dokładnie wszystko co o niej myśle... ) 2. Selene i Demi w spokoju bym zostawiła bo one mi w życiu nie przeszkadzają... i niektóre piosenki ich w ucho wpadają... 3. Taylor S. bym nic nie zrobiła bo jest fajna... 4. JB... yyyy.... większość piosenek mają fajnych... niby wielkich skandali nie wywołują ( oprócz tych z taylor, miley, camillom czy jak jej tak i seleną... ) tak naprawdę nic do ich nie mam... chętnie bym ich poznała... oi są w połowi gwiazdkami disneya... niby nagrali wcześniej płyte... ale sławni to sie stali po camp rock... 5. Lady Gadze bym powiedziala żeby sie opamiętała to cały świat chyba jej nie lubi... itp... Odpowiedz Link Zgłoś
paulis... Re: Co chcielibyście zrobić jakiej gwieździe ??? 23.10.09, 21:48 obciąć włosy billowi z tokio ciot Odpowiedz Link Zgłoś
lamma Re: Co chcielibyście zrobić jakiej gwieździe ??? 20.10.09, 17:43 Ja bym złapała Pattinsona za kark i przyprowadziła do Polski... xD Odpowiedz Link Zgłoś
tusiaw Re: Co chcielibyście zrobić jakiej gwieździe ??? 20.10.09, 17:49 ZABIĆ WSZYSTKIE GWIAZDKI DISNEYA Odpowiedz Link Zgłoś
turbodymoman Re: Co chcielibyście zrobić jakiej gwieździe ??? 20.10.09, 18:50 Krolewne Sniezke tez? Odpowiedz Link Zgłoś
bramble Re:Co chcielibyście zrobić jakiej gwieździe ??? 20.10.09, 19:11 Tego jest cała lista, ale wymienię najgorętsze pragnienia: * Kopnąć pannę Cyrus i jej natrętnego tatuśka tak wysoko, żeby trzy dni polatali z gołąbkami. * Poprosić Billa K. o ułożenie takiego irokeza na mojej czuprynie, następnie - wbrew jego woli - przywrócić mu jego naturalny kolor włosów ( inicjatywa zbiorowa - Georg, Gucio, ja oraz Tom ) * Nastraszyć Pattinsona ( bo on ponoć boi się tłumu ludzi i strasznych ludzi, a ja jestem strasznym ludziem ) po czym zamknąć go w piwnicy na wieki, wieków. * Jako fanka-kochanka Billie'ego J.A , Mike'a, Tre Cool'a zdemolować z nimi porządny, drogi hotel. * Wessać pierścionki Jonasów do odkurzacza, a potem ich, jak się będą rzucać. * Poprosić Lady Gagę, żeby pożyczyła mi swoje jedne, kosmiczne przebranie. Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re:Co chcielibyście zrobić jakiej gwieździe ??? 23.10.09, 22:13 hahaha xdDd Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel_483 Re:Co chcielibyście zrobić jakiej gwieździe ??? 24.10.09, 14:42 Billowi i Tomowi - Wszystko w łóżku.xDD selenie - przyjebać w morde Avril Lavigne - pójść gdzieś razem ;* Cristiano Ronaldo - pokopać z nim piłkęxD Lady GaGa - -iśc z nią na bal przebieranców ;p Joe Jonas - rozdziewiczyć go ;x itp.;d;d;d Odpowiedz Link Zgłoś
kuku_ Re: Co chcielibyście zrobić jakiej gwieździe ??? 20.10.09, 19:17 przywalić majli w ryj. pocałować toma kaulitza. spotkać mcr. walnąć parkinsonowi patelnią w nos. Odpowiedz Link Zgłoś
alyson96 Re: Co chcielibyście zrobić jakiej gwieździe ??? 20.10.09, 19:24 Co ja byym zrobiła gdybym zobaczyyła Billa . ? Pewniie bym się poryyczała ; p . A jeśli mam zmyslać to pewnie zaczeełabym go całować . Ale zależy mi tylko na tym żeby go zobaczyyc . Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Co chcielibyście zrobić jakiej gwieździe ??? 20.10.09, 19:28 Nikusiowi Dzonaskowi wpierdzielic w pysk ;xx Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia15 Re: Co chcielibyście zrobić jakiej gwieździe ??? 14.11.09, 16:21 Wyklepać modre Dodzie i Miley Srajli. No i jeszcze kopnąć Feela Pobić TH moje największe marzenie Hm...to chyba tyle Odpowiedz Link Zgłoś
tysiiaa.a Re: Co chcielibyście zrobić jakiej gwieździe ??? 20.10.09, 19:28 www.kotek.pl/forum/02,3000,101843621,101843621,czy_to_zle_62_3.html Odpowiedz Link Zgłoś
smiley11 Re: Co chcielibyście zrobić jakiej gwieździe ??? 20.10.09, 19:36 Ja chciałabym spotkać się z całą obsadą Zmierzchu i znaleźć się na planie Zaćmienia lub Przed Świtem. Bardzo chciałabym bliżej poznać Ewę Farnę, przyjaźnić się z nią, grać na gitarze w jej zespole. Chętnie spotkałabym się też z Avril Lavigne, dziewczynami z The Veronicas, członkami zespołu Paramore, zwłaszcza Hayley Williams oraz z Demi Lovato. To moje największe marzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
zapalka07 Re: Co chcielibyście zrobić jakiej gwieździe ??? 20.10.09, 19:48 Hmm.. nigdy się na nad tym nie zastanawiałam po 1. Sklepac ryj Dodzie tak że by jej kochany Nergal nie pozał i wkońcu by miała tak spuchnięte usta o jakich zawsze marzyła. 2. Dac bracia Jonaską taki wycisk że w końcu zobaczyliby jak to jest byc prawdziwym mężczyzną. 3. Udusic własnoręcznie Miley i cała spółke Disneya. 4. Spędzic cały dzien ( lub cała noc) z Benem z BT 5. Poznac chłopaków z MCR a szczególnie Franka i spędzic z nim troche czasu sam na sam 6.Powiedziec Pattisonowi prosto w oczy że wcale nie jest taki przystojny za jakiego go mają. moja lista ciągnełaby sie jeszcze długo ale zakoncze na tych 6 punktach. Odpowiedz Link Zgłoś
madziula_20 Re: Co chcielibyście zrobić jakiej gwieździe ??? 20.10.09, 19:48 ok troche tego jest;:] -poznać JB i Demi zaprzyjaźnić się z nimi i nagrać piosenki --poznać justin'a bieber'a i zaprzyjaźnić się znim może i coś jeszcze innego ale to się zobaczy:] -- Odpowiedz Link Zgłoś
malinaa.. Mwahwaha ;d 20.10.09, 19:59 Mój jedyny przychodzący teraz do głowy pomysł to bzyknięcie Pattinsonka , wiecie , taki namiętny romans .. Ahh Odpowiedz Link Zgłoś
cocomaroko Re: Mwahwaha ;d 21.10.09, 10:13 szczerze ? zafundować Billowi z TH operację plastyczną , myślę , że by mu się przydała . prosze mnie tu nie zwyzywać , ale ja bym tak zrobiła ! ; d Odpowiedz Link Zgłoś
martf Re: Mwahwaha ;d 25.10.09, 22:13 Przychodzi 1 do głowy bo to jest jedna z tych nielicznych rzeczy , które przy takim pytaniu powinny przyjść do głowy .. ale nie wszystkim przyszły najwyraźniej . Odpowiedz Link Zgłoś
twista :) 21.10.09, 10:30 - Nagrać płytę z Beyonce - spotkać się z Lady Gagą i powiedzieć jej ze ubiera się jak idiotka i powinna zamieszkać z Amy winehouse - zrzucić Miley Cyrus z dachu Odpowiedz Link Zgłoś
mileyka1 Re: Co chcielibyście zrobić jakiej gwieździe ??? 21.10.09, 17:09 Narysować Miley Cyrus na policzku, duże czerwone serce. Mocnooooooooooo przytulić, cmoknąć ZAPRZYJAŹNIĆ SIĘ!!! ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
isabella_cullen Re: Co chcielibyście zrobić jakiej gwieździe ??? 21.10.09, 17:17 1.Postawić Dodę pod latarnią. 2. Pójść na randkę z Bradem Pittem 3. Kazać Majli Sajrus (nie wiem jak to sie wymawia xD) wyczyścić buty Beyonce. 4. Spotkać gwiazdy "Zmierzchu" 5. Wrzucić wszystkie gwiazdki Disney'a do wora, podpalić, wywieźć na bezludną wyspę i jeszcze potem na nich zwymiotować 6. Stanąć przed Lady GaGą i ją wyśmiać. 7. (to będzie głupie ;D) Gonić za Pattinsonem z czosnkiem i krzyżykiem (nie że go nie lubie, czy coś, ale tak o, dla zabawy) 8. Puścić sobie płytę Seleny Gomez, Hannah Montany, Jonas Brothers itp. i zwymiotować. 9. Zapytać Paris Hilton ile bierze za klienta 10. Wywieźć wszystkie dwiazdy na Antarktydę i popijając ciepłe kakao patrzeć jak zamrzają (chamskie, ale kuszące, szczególnie kiedy się widzi jak dookoła siebie robią szum na skalę światową ) Buźki dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
miley112 Re: Co chcielibyście zrobić jakiej gwieździe ??? 21.10.09, 17:18 ` wjebać Jonasom . oszpecić TH , a nie bo już bardziej się nie da . Wpie...ć Srerenie Sromez .l Odpowiedz Link Zgłoś
maximum_ride Re: Co chcielibyście zrobić jakiej gwieździe ??? 21.10.09, 17:33 1. zamknąć Billa Kaulitza w piwnicy i regularnie go gwałcić... (dobra, mniej drastycznie. poznać, rozkochać, zaciągnąć przed ołtarz [i do łóżka ]) 2. zmiarzdżyć wszystkie gwiazdy disneya (albo zabić je jakoś inaczej) 3. przed zabiciem majli wyrwać jej język, wydłubać gały i papierem ściernym zedrzeć jej ryja 4. powiedzieć gadze, że jej piosenki są fajne, ale styl ma wku.rwiający 5. powiedzieć pattisonowi że jest brzydki, a potem wyrwać kły i napchać mu do ryja czosnku to te najważniejsze potrzeby Odpowiedz Link Zgłoś
mycha22 Re: Co chcielibyście zrobić jakiej gwieździe ??? 23.10.09, 19:51 calowac roba pattinsona ile sie da;************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************ Odpowiedz Link Zgłoś
miley.fun Re: Co chcielibyście zrobić jakiej gwieździe ??? 21.10.09, 17:52 BAAARDZO CHCIAŁABYM BYĆ NAJLEPSZĄ PRZYJACIÓLKĄ (ALBO PRZYNAJMNIEJ KOLEŻANKĄ MILEY CYRUS Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: Co chcielibyście zrobić jakiej gwieździe ??? 21.10.09, 17:28 ` oszpecić przesłodzoną twarz seleny . ; ] i zamknąć ją w jakiejś piwnicy by nigdy już nie spotykała się z Taylorem L . oraz nigdy nie 'śpiewała' Odpowiedz Link Zgłoś
marzas12 Re: Co chcielibyście zrobić jakiej gwieździe ??? 21.10.09, 17:29 Ja chciałabym przelecieć Richiego z Us 5 .!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
niesmaczna Re: Co chcielibyście zrobić jakiej gwieździe ??? 22.10.09, 20:09 Więc chciałabym - wykastrować wszystkich DżoNaSÓw - ,- - wybić wszystkie zęby CyRUs !!! - po wyżywać się na GoMeZ !! - zrzucić w przepaść LOvATo ! - zaśpiewać z Marilynem - spotkać Taylora - Pobawić się z Harrym Potterem ; >> hehe.... xdddd Odpowiedz Link Zgłoś
spier.dalaj666 Re: Co chcielibyście zrobić jakiej gwieździe ??? 23.10.09, 14:41 nie ma z czego kastrować Dżonasów Odpowiedz Link Zgłoś