selcia17 20.10.09, 16:02 No właśnie...ja nigdy nie mogłam się zdecydowac! A waszym zdaniem co jest lepsze i ciekawsze! Uzasadnijcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xblackewkax Mam Talent 20.10.09, 16:08 MAM TALENT- oczywiście ;D Nie lubię za bardzo YCD, bo nie ma tam takiej różnorodności jak w MT ;D Odpowiedz Link Zgłoś
oleska940 Re: You Can Dance czy Mam Talent? 20.10.09, 16:17 mam talent bo te ycd to już mi tak sie znudziło ...wszędzie te tańce a mi do już w cztery litery nie lezie Odpowiedz Link Zgłoś
aga1406 Re: :D 20.10.09, 16:22 Ja oglądam oba, ale też do końca nie mogę stwierdzić co bardziej mi się podoba YCD jest typowym programem o tańcu, a Mam Talent nie tylko Zostanę przy tym, że lubię oba Odpowiedz Link Zgłoś
jassmin888 Re: You Can Dance czy Mam Talent? 20.10.09, 16:21 Mam Talent oczywiście ! bo jest najnowszy , te You Can Dance, Jak oniś śpiewają czy taniec z gwiazdami to już przeżytek .. 10 edycja ? no sorry bardzo, ale mnie sie juz niedobrze robi jak to widze .. a w Mam Talent zawsze są jakieś nowości , Kuba strzela swoimi tekstami haha .xdd i zawsze sie pośmiać idzie : D Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka96 Re: mam talent ;) 20.10.09, 16:25 ycd mi sie znudziło ta 4 edycja była porazką mam talent jest fajne ale wkurza mnie to że tam wszyscy przychodzą śpiewać może i ładnie spiewają ale ja oczekuje jakiegos zaskakującego talentu Odpowiedz Link Zgłoś
kremowa.xd Re: You Can Dance czy Mam Talent? 20.10.09, 16:25 You Can Dance xD Dlaczego? Gdyż nie ma tam tak wielu oszołomów [ chodz też się zdarzają xDD ] jak w Mam Talent. A poza tym jest o tańcu, a ja to kocham ;* I tam jurorzy się na czymś znają, nie to co w MT, gdzie wybierają, bo dany delikfent jest mały i w jednym procencie uzdolniony. Odpowiedz Link Zgłoś
sandrunka Re: You Can Dance czy Mam Talent? 20.10.09, 16:43 Mam Talent. Można sie przynajmniej pośmiać ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: You Can Dance czy Mam Talent? 24.10.09, 12:27 YCD mam talent w ogóle nie oglądam .. Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: You Can Dance czy Mam Talent? 20.10.09, 18:58 ja tez nie mogese zdecydwac... Odpowiedz Link Zgłoś
kkk277 YCD! 20.10.09, 19:10 bo wole taniec,mam talent czasem ogladam ale nie umiem przywiazac sie do uczestnikow,caly czas sa rozni...po za tym lubie ogladac programy o tancu a mam talent jak dla mnie bywa czasem nudnawaa :ziew: Odpowiedz Link Zgłoś
blondi727 Re: You Can Dance czy Mam Talent? 20.10.09, 19:17 Wolę YCD bo tam są prawdziwe emocje.. i wgl tyle tańca. Mam talent też lubię, ale tam to tylko tak o można sobie pooglądać Odpowiedz Link Zgłoś
cafeblanc Re: You Can Dance czy Mam Talent? 20.10.09, 19:55 Ja wolę Mam Talent. Bardziej można się pośmiać, i otworzyć oczy ze zdziwienia. You can dance, jest strasznie monotonny Odpowiedz Link Zgłoś
yourbadream Re: You Can Dance czy Mam Talent? 20.10.09, 19:58 Oba na poziomie castingów, bo jest śmiesznie. Później Mam Talent, ponieważ wkrada się większa różnorodność i co tydzień nie mamy tych samych osób. You Can Dance stało się monotonne. Zwykle oglądam 2-3 programy przed końcem. Odpowiedz Link Zgłoś
karola_483_th Re: You Can Dance czy Mam Talent? 20.10.09, 23:57 Zdecydowanie Mam Talent . ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: You Can Dance czy Mam Talent? 21.10.09, 09:52 Oba programy fajniejsze ,ale biorąc pod uwagę poziom drugiej serii ,,mam talent'' wybieram ,,You Can Dance''. W drugiej części ,,mam talent'' nie ma jakiś dobrych talentów ,nie ma niczego co można by oglądać z zachwytem ,pierwsza część była zdecydowanie lepsza wg. mnie zwycięzcy pierwszej cz. nie zasługiwali na nagrodę gdyż było dużo ciekawszych osób z większym talentem. w tej edycji mogę sie założyć ,że wygra ktoś kto tańczy ,uprawia akrobatykę lub śpiewa (to przecież nie jest idol.) -.-'' podsumowując: wolę You Can Dance, lubię taniec ,a tam naprawdę tańczą świetnie. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
natixdd Re: You Can Dance czy Mam Talent? 24.10.09, 12:58 Mam talent bo ciekawszy Odpowiedz Link Zgłoś
wildchild Re: You Can Dance czy Mam Talent? 24.10.09, 13:06 zdecydowanie You Cam Dance a to tylko dlatego że poznałam Jadźkę i miałam to przyjemność uczyć się od niej tańczyć;d Odpowiedz Link Zgłoś
midnight_sun Re: You Can Dance czy Mam Talent? 24.10.09, 13:20 Ja lubię YCD, bo kocham taniec i Mam Talent, bo jest super i można się pośmiać ;p Odpowiedz Link Zgłoś
r_patzz Re: :P 24.10.09, 13:29 mam talent bo YCD jest przynudne a w mam talent jest sie np z czego pośmiać .... wYCd też nicy ale to tam tylko tańczą i jest nuda Odpowiedz Link Zgłoś
demi2917 Re: You Can Dance czy Mam Talent? 24.10.09, 13:45 Ja wole Mam Talent bo jest tam Kuba WojewódzkiA ja go uwielbiam.. A YCD nigdy nie oglądałam.. Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: You Can Dance czy Mam Talent? 24.10.09, 13:49 You Can Dance - bo jest cała masa, wartościowych ludzi , którzy mają pasję : taniec. wszystkich tam łączy wspólna pasja. a ja kocham taniec. dlatego wolę YCD. < 3 chociaż mam talent też lubię . ;q Odpowiedz Link Zgłoś
misia19978 ;D 24.10.09, 13:49 Nic to dwa polskie badziewia i tyle Ale jak juz mam wybierać to Mam talent Lepszy YCD zeszło na psy.. Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: You Can Dance czy Mam Talent? 24.10.09, 13:51 mam talent! bo dużo śmiechu jest i wgl. x - dd Odpowiedz Link Zgłoś
descanso Re: You Can Dance czy Mam Talent? 24.10.09, 13:57 chyba mam talent, tam to przychodzą indywidualności i jest duza roznorodnosc, ale z racji tego ze lubie taniec to lubie tez YCD, ale jednak była bym za mam talent, tym bardziej, ze teraz jury sie w You Can Dance zmieni.... Odpowiedz Link Zgłoś
natalkaax3 Re: You Can Dance czy Mam Talent? 24.10.09, 14:00 selcia17 napisał(a): > No właśnie...ja nigdy nie mogłam się zdecydowac! > > A waszym zdaniem co jest lepsze i ciekawsze! Uzasadnijcie Moim zdaniem lepsze i ciekawsze jest You Can Dance ponieważ ja jestem fanką tańca sama ćwicze tanień i mnie to bardziej interesuje niż mam talen Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus45 Re: You Can Dance czy Mam Talent? 24.10.09, 14:03 Mam Talent ja to koFFam xDee Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: You Can Dance czy Mam Talent? 24.10.09, 14:15 w mam talent lubię komentarze wojewódzkiego. xD w YCD fajnie patrzy się jak tańczą, ale jury jest słabee. ;x chociaż lubię jak Egurolla i Piróg, się wyzywają. xd Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: You Can Dance czy Mam Talent? 24.10.09, 14:20 Zdecydowanie Mam talent! You can dance jest okropnie przewidywalne, nudne. A Mam Talent zawsze są jakieś elemanty zaskoczenia, ludzie zaskakują oryginalnymi talentami. Odpowiedz Link Zgłoś
agusia135 Re: You Can Dance czy Mam Talent? 24.10.09, 19:08 Zdecydowanie Mam talent .! Odpowiedz Link Zgłoś
dominika100 Re: You Can Dance czy Mam Talent? 24.10.09, 20:59 Trudny wybór, ale chyba bardziej lubie YCD bo tam świetnie tanczą a w Mam Talent to niektórzy poprostu robia z siebie pośmiewisko tylko po to zeby byc w telewizji Odpowiedz Link Zgłoś