jadziaxd Re: Co myślicie o walce wszechczasów ? 24.10.09, 18:48 Adamek, Gołota już stary i w ogóle Odpowiedz Link Zgłoś
kocurro95 Re: Co myślicie o walce wszechczasów ? 24.10.09, 18:49 Adamek jest młodszy i szybszy ale wydaje mi sie że Gołota ma troche silniejszy cios i jak uda mu sie czysto trafić to miałby szanse na wygraną na ale góral tak łatwo sie nie da jest szybki i tym góruje na Andrzejem będzie ciekawie ja zadnemu z nich bardziej nie kibicuje obaj to polacy niech wygra lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
claudia93 Adamek - Gołota 24.10.09, 18:50 ja stawiam na Adamka, chociaż Gołota jest super też ja kocham boks, a Wy? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
marnessa Re: Co myślicie o walce wszechczasów ? 24.10.09, 18:54 ja stawiam na Adamka bo gołota już ma swoje lata ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
wisia Re: Co myślicie o walce wszechczasów ? 24.10.09, 18:57 ja głosuje na Adamczyka gołoty już czas przeminoł Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_xd Re: Co myślicie o walce wszechczasów ? 24.10.09, 18:58 gumisiek napisał(a): > co myślicie o walce wszechczasów ? > znaczy chodzi mi o walke: Adamek vs Gołota ? > kogo obstawiacie ? > Adamka czy Gołote ? > Ja chyba Gołote . Adamek.! Odpowiedz Link Zgłoś
asiula1997 Re.: 24.10.09, 19:02 Jestem za Adamkiem ! ;D Co prawda nie przepadam za boksem, bo jest to brutalna gara. Ale Godżilla ( Gołota ) powinien przegrać ! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
justynaa134 ;)) 24.10.09, 19:06 oczywiście że wygra Adamek, bo Gołota jest stry i gruby a do tego jest tchórzem i zawsze walczy nie czysto i wali poniżej pasa Adamek z kolei jest młodszy, sprytniejszy i szybszy Adamek ! Adamek ! Odpowiedz Link Zgłoś
manchester_mu Adamek 24.10.09, 19:07 Adamek jest szybszy i lżejszy, więc na początku powinien uzyskać przewagę. Gołota jest już za stary na boks. Oglądając jego ostatnie porażki, aż się robi żal. Adamek wygra! Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 A 24.10.09, 19:15 Wydaje mi się że wygra Adamek, i na niego stawiam. Zresztą mi to obojętne kto wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 Re: Co myślicie o walce wszechczasów ? 24.10.09, 19:19 o boszsz.... ja tego gówna nie oglądam. x D bez obrazy dla fanów boksu... Odpowiedz Link Zgłoś
kingaaaxx1 Moim zdaniem. 24.10.09, 19:22 Dla mnie powinien wygrać Adamek,ponieważ się tak nie podnieca jak Gołota !!! Jest taki pewny że wygra 41-letni chłop... a Adamek jest sprytniejszy i myślę że to on wygra no zobaczymy za parę minut. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
chipsxd Re: Co myślicie o walce wszechczasów ? 24.10.09, 19:34 Adamek jest sprytny wiec to proste ze on wygra xDDD Odpowiedz Link Zgłoś
denessa Re: Co myślicie o walce wszechczasów ? 24.10.09, 19:38 hmm .. chyba adamek . ; d Odpowiedz Link Zgłoś
domcia97 Re: Co myślicie o walce wszechczasów ? 24.10.09, 19:40 gumisiek napisał(a): > co myślicie o walce wszechczasów ? > znaczy chodzi mi o walke: Adamek vs Gołota ? > kogo obstawiacie ? > Adamka czy Gołote ? > Ja chyba Gołote . wow! większość z was głosuje na adamka! ja nie wiem, raczej na gołote! dlaczego? jakoś tak po prostu coś mi takiego podpowiada ale życzę szczęścia i powodzenia obydwóm to bardzo ważne walki w ich życiu, a może najważniejsze^^! Odpowiedz Link Zgłoś
pauula Re: Co myślicie o walce wszechczasów ? 24.10.09, 19:41 ja obstawiam Adamka!!! chociaż Gołota też jest dobry ale więcej widziałam walk Adamka! Odpowiedz Link Zgłoś
mylipslikesugar Gołota? 24.10.09, 19:43 no co Ty on już za stary jest .. Adamek młodszy i może mniejszy od Gołoty, ale wiek daje dużo^^ po za tym ma technike . ;p stawiam na ADAMKA . ;] Odpowiedz Link Zgłoś
roxanka4444 Re: Co myślicie o walce wszechczasów ? 24.10.09, 19:44 Ja myśle , że wygra Adamek ! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty_ Re: Co myślicie o walce wszechczasów ? 24.10.09, 19:45 Jestem wściekła! Nie będę mogła obejrzeć "mam talent" przez tę głupią walkę!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miley1234564 Re: Co myślicie o walce wszechczasów ? 24.10.09, 19:45 Adamek i jeszcze raz Adamek Odpowiedz Link Zgłoś
honey__ Re: Co myślicie o walce wszechczasów ? 24.10.09, 20:02 mój tata będzie oglądał, kurde ;x. nie obstawiam, nie inetresuję się tym. Odpowiedz Link Zgłoś
elnett Re: Co myślicie o walce wszechczasów ? 24.10.09, 20:12 oczywiście Adamek ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
robpattinson Re: Co myślicie o walce wszechczasów ? 24.10.09, 20:21 bo ja wiem...oby dwoje świetni w tym co robią....moi rodzice obstawili oby dwóch xD ja stawiam na gołote Odpowiedz Link Zgłoś