kiwi 22.10.09, 14:32 Hej... Czy jest może ktoś, kto zna, lub słucha francuskego duetu DJ-skiego Justice? Pe.Es: Nie wiem, czy wątek był, ale kit z tym Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jane_ Re: Justice < 3 22.10.09, 14:55 aaaaaaaaa nie było. ;333 jak ja ich kocham, omg, w ogóle pierwsza styczność z jakimikolwiek justiceami to było chyba w dwatyssześć. i to wtedy razem z simian, bo we are your friends. <3. ale że byłam wtedy głupią emoską jakoś chyba zapomniałam, ale z dwa lata temu zaczełam ogólnie słuchac bardzobardzo electro, no i sobie przypomniałam i jezuuuuuu. są wspaniali. tyle, nic więcej nie powiem, wzruszyłam się. ;c Odpowiedz Link Zgłoś
theblackone. Re: Justice < 3 22.10.09, 18:38 Uhu, ja słucha,. Właściwie niedawno ich poznałam. Niby nie 'mój' rodzaj muzyki, bo zwykle słucham rocka, ale i tak ich lubię. C: Odpowiedz Link Zgłoś
kamila_1355 Re: Justice < 3 23.10.09, 18:38 Kiwi Kiwi Kiwi... ;d No proszę Ciebie! xd My słuchamy tego od pół roku obijania się z Młotkiem i Kowadłem. < 3 Ehe ehe... A ja za Waters of Nazareth miałam przypał. ;d Bo jak odkręciłam na ful...To się do mnie Dojczlandowska spruła,że jej w mieszkaniu ścieny ida...;d Takie to sa buty z Justice... A Młotek? Psuje mi furki przed blokiem... xd No tylko u mnie są 'tereny prywatne' nie? xd Odpowiedz Link Zgłoś