Dodaj do ulubionych

Radzę się Was. ;)

23.10.09, 18:12
W 2 gim u mnie w sQl jest taki chłopak (ja jestem w 1 gim), który podoba mi
się serceserceserce i mojej koleżance, która twierdzi że jest moją najlepszą
przyjaciółką.shock Czy mam się o niego starać czy odpuścić? Jak go widzę na korytarzu to
aż mi nogi odmawiają posłuszeństwa.serceserceserce Z tego co się orientuję nie ma
chyba dziewczyny... CO MAM ZROBIĆ?confused Ja wogóle się nie znam na chłopakach.
POMOOOCYY!!!!
Obserwuj wątek
    • roseline Re: Radzę się Was. ;) 23.10.09, 20:32
      ale ona tylko tak twierdzi, czy Ty też uważasz ją za swoja najlepszą
      przyjaciółkę? to dużo róznica.
      Radzę Ci, na razie przystopuj. Może przystopuj, powiedz, ze gdzieś czytałaś o
      takiej historii i co by zrobiła twoja koleżanka. Dowiesz sie wtedy trochę więcej
      wink powidzenia
    • th4ever Re: Radzę się Was. ;) 23.10.09, 22:45
      to tak jak ja nie nadazam za nimi xd
      • paulina1 Re: Radzę się Was. ;) 08.11.09, 17:43
        też to mam xDDkisskisskiss
    • esther77 Re: Radzę się Was. ;) 08.11.09, 18:42
      Właśnie, czy Ty też ją uważasz za przyjaciółkę? Jeśli tak to, trochę głupio by
      było pokłócić się o chłopaka...indifferent
      Co jeśli on nie jest dla Ciebie? Może w przyszłości spotkasz jakiegoś lepszego
      chłopaka który będzie Tobie pisany smile
      Chyba, że on jest dla Ciebie a nie dla Twojej przyjaciółki... xD
      Szczerze to dla mnie też trudna sprawa ...uncertain
      • lady_cat Re: Radzę się Was. ;) 08.11.09, 18:48
        ja kiedyś się zabujałam z moją przyjaciółką w chłopaku od nas z klasy. wiedziałyśmy, że
        się pokłócimy, jesli obie bd. się o niego starać. ona powiedziała, że ja mogę do niego
        startować. gadałam z nim itd. ale przestał mi się podobac. kiedy ja powiedziałam, ze mi się
        nie podoba i ona teraz może startować, ucieszyła się. ale po dwóch dniach tez powiedziala,
        że jej się już nie podoba. może spróbujesz zagadac do tego chłopaka, lepiej go poznać, i
        wtedy zastanowisz się co dalej?.
        • dramione Re: Radzę się Was. ;) 15.11.09, 15:16
          lady_cat napisał(a):

> ja kiedyś się zabujałam z moją przyjaciółką w chłopaku od nas z klasy. wiedział
          > yśmy, że
          > się pokłócimy, jesli obie bd. się o niego starać. ona powiedziała, że ja mogę d
          > o niego
          > startować. gadałam z nim itd. ale przestał mi się podobac. kiedy ja powiedziała
          > m, ze mi się
          > nie podoba i ona teraz może startować, ucieszyła się. ale po dwóch dniach tez p
          > owiedziala,
          > że jej się już nie podoba. może spróbujesz zagadac do tego chłopaka, lepiej go
          > poznać, i
          > wtedy zastanowisz się co dalej?.

tak szybko to mi nie prezjdzie... chłopak jest uderzaj.ąco podobny do toma feltona, ma
          piękne czekoladowe oczy gra na gitarze i spiewa... i jescze do tego uprawia aikido wink)
    • anja_ Re: Radzę się Was. ;) 08.11.09, 18:45
      Kot powinien założyć taką grupe " Chłopaki, miłość " wtedy bym nie natrafiała na to ciągle :p ...
    • pauliska1212 Re: Radzę się Was. ;) 08.11.09, 18:47
      jak ci się tak mega podoba to spróbuj. wink
      może ci się uda.
      a jak twoja qmpela naprawdę nią jest to ci wybaczy gdy on wybierze ciebie a nie ją. kiss
    • freakshow_ Oj, znam to . ;] 08.11.09, 18:51
      ja i moja kumpela też tak mamy . ;dd
      postanowiłyśmy połączyć siły tzn.
      zamiast się kłócić o niego, robimy wszystko razem żeby być bliżej niego . ;]
      ale oprócz tego każda ma swój własny plan,
      mój jest taki że narazie chce tego kolesia poznać, zaprzyjaźnić się
      a ona może z nim chodzić..
      a ja liczyć będę na to że kiedyś zerwą, moja kumpela nudzi się chłopakami po jakimś
      miesiącu, no i jak ja już go wystarczająco poznam.. to wiesz co się będzie działo . ;dd

mam nadzieję że pomogłam. smile
    • wise_p Re: Radzę się Was. ;) 08.11.09, 18:55
      jak najbardziej zagadaj do niego. a koleżanką się nie przejmuj. napisałaś, że
      ona uważa się za twoją najlepszą przyjaciółkę i wnioskuję, że ty tak tego nie
      postrzegasz. więc nie masz na co czekać. jeżeli ci się podoba to nie widzę
      problemu. a taka "przyjaciółka" jest a zaraz jej nie ma. w twoim wieku ciężko o
      prawdziwą przyjaźń
    • lara12 Re: Radzę się Was. ;) 08.11.09, 18:56
      kurde;]
      mam zupełnie tak samo.!
      tylko że w tym chłopaku kochają się DWIE moje najlepsze psiapsióły;p
      no i jaa;]
      ja tam biorę sprawy w swoje ręce i walczę o niego.!
      jak mi się nie uda, to trudno;p
      • nikt. Re: Radzę się Was. ;) 08.11.09, 20:15
        poznaj go najpierw. ; )
        potem uczucie może niespodziewanie zgasnąć..
        ale warto spróbować : D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka