michaelmontana 24.10.09, 22:05 Kto waszym zdaniem przeszedł słusznie,a kogo zabrakło a powinien przejść Moim zdaniem ta co śpiewała Alleluja powinna przejść !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulinusia4 Re: Do finału mam talent przechodzą..... 24.10.09, 22:41 no mi też się "Hallelujah" podobało.. Ale dobrze wybrali [jak dla mnie].. Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Do finału mam talent przechodzą..... 24.10.09, 22:43 Tak, ale wzięli tyle tych głupich talentów;/ NP. Jak ten gość z pacynkami ... phi !! Dobrze ze tego od Paparazzi wzięli Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: Do finału mam talent przechodzą..... 24.10.09, 22:46 Ey no.. Te pacynki to też jakiś talent.. Odpowiedz Link Zgłoś
zakazany.owoc Re: Do finału mam talent przechodzą..... 24.10.09, 22:47 Zgadzam się ! ta z Alleluja i ta malutka 12 latka z różowej sukience też powinna przejsć ! Ta gruba ( mała - co jest fanką Chylińskiej ) wg spiewać nie potrafi ! Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: Do finału mam talent przechodzą..... 25.10.09, 09:17 zgadzam się z zakazany owoc.! powinna przejśc: - ta co śpiewała Alleluuja - ta co śpiewała To nie ja byłam Ewą - i ta mała w różowej sukience taa co jest fanką Agnieszki wgl nie umie spiewac!! Odpowiedz Link Zgłoś
zakazany.owoc Re: Do finału mam talent przechodzą..... 25.10.09, 09:21 Dokładnie ! Wzięli ją tylko dlatego, że jest fanką Agnieszki : - /// Ale cieszę się, że przeszli Ci dwaj chłopcy, zapomniałam jak mają na imie, ale jeden grał na fortepianie i śpiwali takimi cieniutkimi głosami : - )) No i ten co tak zaje*iście tańczył x DD Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: Do finału mam talent przechodzą..... 25.10.09, 12:11 Buntowniczko , właśnie ten pulpet powinien odejśc , tamta dziewczyna co miała 12 lat powinna przejśc a nie ta gruba . ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
ashley_miley Re: Do finału mam talent przechodzą..... 25.10.09, 12:16 popieram! no moim zdaniem tez sporo osob nieslusznie przeszlo ta dziewczyna w rozowej sukence powinna przejsc i ta Kasia Popowska( z tego alleluja czu jakos tak to się piszę xD ) sporo osob moim zdaniem nieslusznie przeszlo lub wg nie przedostali się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kuku_ Re: Do finału mam talent przechodzą..... 25.10.09, 09:09 słusznie przeszli : marcel i nikodem, wiktoria katajew, ania teliczan, balans, kaczorex. dziewczyna od "hallelujah" i ta mała, co wczoraj śpiewała nie powinny odpaść. cóż, decyzja jurorów. Odpowiedz Link Zgłoś
kaktus12 Re: Do finału mam talent przechodzą..... 25.10.09, 09:15 Ja siem cieszee, że przeszły te dwie dziewczyny co tańczyły i akrobacje robiły ;D Odpowiedz Link Zgłoś
the_kitty. Re: Do finału mam talent przechodzą..... 25.10.09, 09:47 Szkoda że ta mała w różowej sukience nie przeszłą Ona powinna przejść a nie ta gruba fanka CHylińskiej ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: Do finału mam talent przechodzą..... 25.10.09, 09:20 wszyscy co chciałam żeby przeszli, się dostali. Odpowiedz Link Zgłoś
smile23 Re: Do finału mam talent przechodzą..... 25.10.09, 09:29 Nie wiecie czy przeszły gwiazdeczki z mysłowic , one były najlepsze płakałam z tej dziewczynki ze śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
zakazany.owoc Re: Do finału mam talent przechodzą..... 25.10.09, 09:32 Może przeszły, chociaż nie widziałam ich w tej czterdziestce Odpowiedz Link Zgłoś
panna_efron_x33 Re: Do finału mam talent przechodzą..... 25.10.09, 09:36 ja powinnam przejść xd Odpowiedz Link Zgłoś
zakazany.owoc Re: Do finału mam talent przechodzą..... 25.10.09, 09:40 haha noo tak x DD a jaki talent masz ? ; > Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: Do finału mam talent przechodzą..... 25.10.09, 09:42 Ta co jest fanką chylińskiej przeszła tylko dlatego, że zaśpiewała na końcu jej piosenkę =.= niesprawiedliwe to. Ta w różowej sukience, Kasia o ile się nie myle powinna przejść. Śpiewała o wiele lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
zakazany.owoc Re: Do finału mam talent przechodzą..... 25.10.09, 09:44 Powinna ! Ale niestety nie przeszła : - xxx A była o niebo lepsza od tej grubej : - xxxx Tak samo jak to co śpiewała Halleluja... Odpowiedz Link Zgłoś
maite_perroni Re: Do finału mam talent przechodzą..... 25.10.09, 09:56 moim zdaniem powina przejść Kasia Popowska (śpiewała Hallelujah) i ta co śpiewała To nie ja byłam Ewą. i oczywiście zamiast tamtej fanki Agnieszki to ta co śpiewała w ostatnim odcinku w różowych ciuszkach. Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 to jest jakieś..... ;\ 25.10.09, 09:57 jakaś Żaklina przeszła! facet przebrany za babę! co to ma, kurczę być?! ale to nie fair.. ; o zamiast tej Wiktorii, co śpiewała z Ich Troje powinna przejść ta dziewczyna, co śpiewała piosenkę "Alleluja"... ; / a zamiast tego "pulpeta" (jak to nazwał Wojewódzki) powinna przejść ta dziewczyna, co wczoraj była ubrana na różowo-Kasia Sawczuk... : \ po prostu zatkało mnie, jak ogłosili, że przejdą te beztalencia wszystkie... jakieś kurde bracia grzybki. a co z prawdziwymi talentami?! no powiedzcie! Odpowiedz Link Zgłoś
katniss__ Noo. 25.10.09, 10:08 Masz rację, ta edycja będzie do dupy. A dziewczyna co zaśpiewała "Hallelujah" miała głosisko... a zamiast niej będziemy słuchać dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś
smiley. ehhh ! 25.10.09, 10:12 też sie zdziwiłam, jak ogłosili, że 'charchoczący pulpet' przechodzi . ;/. Tak, powinna przejść Kasia Sawczuk. nie podobało mi się, jak tamta śpiewała. ;/. to chyba ona uwielbiała Chylińską, tak ? bo nie pamiętam. jak tak, to pewnie dlatego ją wybrali . ;/ . szkoda ! Odpowiedz Link Zgłoś
a.l.i.c.e to jest jakieś... 25.10.09, 12:27 popieram julka_18 ciebie w 1oo% ten pulpet był beznadziejny i powina przejść ta dziewczynka na różowo ubrana kasia popowska(halleluja) była najfajniejsza a nie ta wiktoria co miała już jakiś start bo występowała w chórku Ich Troje a płeć 3(babo-chłop) nie powinien przejść bo głupio śpiewał Odpowiedz Link Zgłoś
princess14 żal ;/ 29.10.09, 19:37 Ta edycja jest beznadziejna ;/ wszędzie kurde taniec i wgl ;/ i jeszcze przeszedł ten pulpet : / powinna przejść ta dziewczyna w różowej sukience i ta Kasia czy jak jej tam co śpiewała Halllelujah a nie te Kasia i Asia : / . Dobrze że przeszli ten Marcel i Nikodem ? { nie wiem czy tak się nazywali ale ci co śpiewali tak jak w chórze } Na resztę nie patrzyłam bo mnie nie obchodzili : / ale chciałam żeby Kasia przeszła to nie bo musieli jakieś beztalencia wybrać : // Odpowiedz Link Zgłoś
mileyka Re: to jest jakieś..... ;\ 25.10.09, 12:53 no faktycznie... ta Kasia Popowska (co Halleluja śpiewała) powinna przejść! przecież ona ma taki śliczny głos! tak samo się zdziwiłam, jak przeszedł ten ,Pulpet' zamiast tej Kasi właśnie co wczr. śpiewała... Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka96 Re: Do finału mam talent przechodzą..... 25.10.09, 10:13 moim zdaniem tez Aleluja powinna przejść Odpowiedz Link Zgłoś
mi4s5ia9q Re: Do finału mam talent przechodzą..... 25.10.09, 10:14 co wy wygadujecie !!11 ta od aleluja byla brzytka !!1 ja powinnam przejsc . mam foszka Odpowiedz Link Zgłoś
demi261 Re: Do finału mam talent przechodzą..... 25.10.09, 10:14 napewno zabrakło braci którzy grali techno na akordeonach (oni byli świetni), żalosny był facet przebrany za kobiete, czyli "Żaklina", a przeszedł, według mnie na 40 nie zasłógiwali czesi udający Beatelsów "The Beatles Revival", zamiast dziewczyny która trzy lata jeździła z ich troje "Wiktoria Katajew", powinna przejść dziewczyna która śpiewała Alleluja..., ten koleś "Mateusz Dembek" też mnie nie powalił, a przeszedł, a ten koleś był bezsensowny "Marcin Marczewski", a też przeszedł, zamiast kolesia co grał na garnkach, powinien przejść koleś co grał na perkusji, i jeszcze ten był beznadziejny, a przeszedł: KONY, to był koleś który tańczył zakonnicami-kukiełkami, dla mnie był beznadziejny, to chyba wszyscy xDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_ Re: Do finału mam talent przechodzą..... 25.10.09, 11:10 ta dziewczynka na rozowo ubrana nie przeszla bo nie byla skromna. a w takim programie to jest wazne . na mnie ta dziewczyna nie odebrala dobrego wrazenia , ale nie moge tez powiedziec ze brzydko spiewa czy cos bo glos ma ladny . ; d ta 'agata' wzruszyla mnie . jest bardzo naturalna , skromna i ma 'inny' glos od wszytskim co jest wazne . to taka historia jak z 'madoxem' [czy jak] niby fajnie spiewal ale jego wyglad mial troche do zastanownienia wobec nietolerancyjnej polskiej publicznosci . the end . ; 3 Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Do finału mam talent przechodzą..... 25.10.09, 11:19 Przeszła taka ruda dziewczynka która lubi Age, wedlug mnie powinna przejsc ta dziewczynka w różowym stroju...; )) zaśpiewała o niebo lepiej...; // Wydaje mi się ,że oni nad tą rudą sie zlitowali...! A ta ruda z aparatem też ładnie zaśpiewała ale lepiej zaśpiewała brunetka piosenkę pt "Hallelujah"...; )) Ale trudno jak przeszli to przeszli...; )) Podobało mi się ,że przeszedł /Kaczorex/ był niesamowity i jeszcze uczył go poprzednik ;x To dobrze ,że przeszli wszyscy tancerze podobały mi się te niby cherlederki...; )) - były niesamowite Dobrze ,że przeszli Ci dwaj chłopacy co Foremniaczka się rozkleiła jak jej śpiewali Nie wiem czy przeszla trójka tych mężczyzn co parodiowali jury...; )) byli boscy..! Odpowiedz Link Zgłoś
magic.butterfly Re: Do finału mam talent przechodzą..... 25.10.09, 11:29 właśnie moim zdaniem też. zamiast tej wiktori katariejw czy jakoś tak. Dla mnie ta Kasia zaśpiewała najładniej. Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusia. ... 25.10.09, 11:30 Ludzie, to nie Idol, tylko Mam Talent. Cieszę się, że nie wzięli tylko tancerzy I śpiewaków... Czy wokalistów... Niepotrzebne skreślic : P Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina ^^ 25.10.09, 11:58 dla mnei dobrze przeszli, tylko jeszcze kasia popowska powinna przejsc. ejj, czemu czepiacie sie tej malej, co była fanką AGi? ona fajnie śpiewała! cos innego! miała niski bardziej rockowy głos i co? dobrze! mnie sie podobalo! a wlasnie xd czy przeszla ta co spiewala ac dc? Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 ! 25.10.09, 12:46 ładnie śpiewała, ale nie jest warta, żeby przejść dalej.. ; o i jak to możliwe, że zamiast dziewczyna co śpiewała "Alleluja" i inne talenty były gorsze od takiego faceta przebranego za Żaklinę czy bracia grzybków?! Odpowiedz Link Zgłoś
kicaj Re: Do finału mam talent przechodzą..... 25.10.09, 12:04 Moim zdaniem zabraklo tej dziewczyny co byla w ostanim odcinku co spiewala '' Andrika'' czy cos. Ona bardzo ladnie spiewala ;d Odpowiedz Link Zgłoś
cocomaroko Re: Do finału mam talent przechodzą..... 25.10.09, 12:07 więc tak. Wiktoria Katajew , jak sama się chwaliła grała z Ich Troje . Czyli ma już doświadczenie , jest związana z show-biznesie . więc jest to troche nie sprawiedliwe . to tak jakby przyszła se taka Górniak i przeszła dalej . poza tym Kasia Popowska ("Hallelujah") była o wiele lepsza. z tych osób wyrzuciłabym tych , którzy robią se krzywde ( z której strony jest tu talent oO) i to coś przebrane sama nie wiem za co . ; / Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: Do finału mam talent przechodzą..... 25.10.09, 12:09 michaelmontana właśnie ta dziewczyna co śpiewała alleluja powinna przejśc , przecież ona tak pięknie zaśpiewała ; ] . Bardzo mi się spodobał jej występ ale cóż jury . ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
demi92 Re: Do finału mam talent przechodzą..... 25.10.09, 12:15 dokładnie ta od "Halleluja" powinna być w finale, jak na mnie to ona zrobiła najwieksze wrażenie i jeszcze oczywiscie tych dwóch z akordeonami (tych młodych) ale na szczęście przeszedł mój ukochany duet Grzybki!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bucikowa Re: Do finału mam talent przechodzą..... 25.10.09, 12:48 Mi najbardziej się podobała Marcin Marczewski. Ten co lewitował z walizką! To było extra! Odpowiedz Link Zgłoś
different Re: Do finału mam talent przechodzą..... 25.10.09, 13:39 a widzieliście jak ta co śpiewała halleluja wykonała na youtubie cover taylor swift? genialna jest. tu daje link klik Odpowiedz Link Zgłoś
honey__ Do finału mam talent przechodzą..... 25.10.09, 13:50 tych dwoje chłopczyków w ubraniach w kratkę, bodajże 'Grzybki' byli beznadziejni -,-. ja też mogę się nauczyć czegoś na pamięć, ubrać w krate i robić pajacyki. też mi talent. i ta tłuściejsza dziewczynka która lubila Chylińską, Agata chyba. denerwuje mnie ona, nie wiem czemu. glos ma, nie ma co się sprzeczać ale denerwujący charakter ma. i zamiast tych dwóch pajaców w kratkę powinna przejść albo ta Karolina grająca na perkusji albo jedna z tych śpiewających młodszych. ta z krótkimi włosami która śpiewała piosenkę Amy Winehouse też jest denerwująca. nie wiem czemu, jakoś źle mi się kojarzy. głos też ma dobry ale te jej ruchy na scenie i twarz ma nie przyjemną. ucharekteryzują i będzie dobrze. i tak lepsze osoby niż w zeszłym roku, ta cała moja imienniczka Klaudia Kulawik była dziwna, śpiewała piosenki nie dla niej. tym `dzieciakom` jak to ujął Kuba i Agnieszka rodzice chcą postarzyć, zrobić warzniaków, oryginalnich. jeszcze torche i własne teksty do Chopina będą układać. Odpowiedz Link Zgłoś
dracolova Re: Do finału mam talent przechodzą..... 25.10.09, 13:59 ja w sumie zadowolona jestem, bo kibicowałam najbardziej temu chłopakowi, Marcin "madox" chyba się nazywał, co śpiewał paparazzi i coś po francuzku ^^ on był fajny tylko trochę mnie wkurzyło, ze wybrali tą dziewczynkę, co śpiewała... ta co się tak podlizywała Chylińskiej. Mam wrażenie, że ją wzięli bo sie popłakała i dała ten swój zeszycik. Ale trudno się mówi xD Odpowiedz Link Zgłoś
maite_perroni ;/ 25.10.09, 16:23 no sorry, ale porównajcie sobie jakieś spiewajace dzieci (mowie o tych dwoch braciach, jakies grzybki czy tam cos..) a Kasie Popowską, która ma naprawde wielki talent...... ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
devilish_ Re: Do finału mam talent przechodzą..... 25.10.09, 16:27 ku... ten mały grubas ta dziewczybna nie powinna przejśc . ku... śpiewac nie umnie a ją wzieli powina ta Kasia przejść . ! Odpowiedz Link Zgłoś
stokroteczka11 Re: Do finału mam talent przechodzą..... 25.10.09, 16:32 Mam pytanie: Czy ta grupa co tanczyła i niby podrobiła do tanca hymn polski to przeszli?? I czy krzyś golonka z tegoborzy co tą piłką robił sztuczki to przeszedł?? Odpowiedz Link Zgłoś
boy_love_you Re: Do finału mam talent przechodzą..... 25.10.09, 16:33 Zgadzam sie że pulpet nie powienien przejść ta dziewczynka w różowym ładniej zaśpiewała I Kasia też Kurde głupia będzie ta edycja Odpowiedz Link Zgłoś
maddie2909 Re: Do finału mam talent przechodzą..... 25.10.09, 16:46 Też uważam że ta co śpiewała "Hallellujah" powinna przejść zamiast tej Wiktorii Katajew ona mi się wogóle nie podobała i zamiast tego jak ją Wojewódzki nazwał "charczącego pulpeta" powinna przejść ta dwunastolatka w różowym. Odpowiedz Link Zgłoś
rathbone Re: Do finału mam talent przechodzą..... 26.10.09, 14:46 też uważam ze powinna przejsc ta 12 w rozowym niez ta barczaca ;p a tak to mialam nadzieje ze przejdzie Ania TAliczan ( ta o rehab spiewala) i jeszcze Molo i Frodo ;D oni są zaje.biści. No i oni przeszli i jest git Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Do finału mam talent przechodzą..... 26.10.09, 21:43 niessprawiedliwość życiowa. Odpowiedz Link Zgłoś
haru Re: Do finału mam talent przechodzą..... 27.10.09, 19:19 chyba do półfinału, ale to tak btw. ja zgadzam się chyba ze wszystkimi decyzjami jury. ta babeczka od "hallelujah" od początku mi nie przypadła do gustu, więc bardzo się cieszę, że nie przeszła. w ogóle, wszyscy, co śpiewali i smęcili (czyt. śpiewali piosenki a'la wyciskacze łez) nie spodobali mi się. moimi aktualnymi faworytami są: Marcin "Madox" Majewski (a'la Bian Molko, więc och, ach i ech z mojej strony), Kaczorex (nieźle się uśmiałam przy jego występie, super), Anna Gogola (ach, AC/DC ) i... może jeszcze ta, na której widok Chylińska mruknęła "O Jezu" (niech spojrzy na siebie) i fanka Agnieszki. no i ten akordeonista. :3 Odpowiedz Link Zgłoś
xblackewkax Re: Do finału mam talent przechodzą..... 27.10.09, 19:31 Ja tam się cieszę jak głupia, że Madox (ten od Paparazzi) przeszedł! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
truflowa Re: Do finału mam talent przechodzą..... 29.10.09, 19:23 Przedewszystkim Kasia Sawczuk !!! Moja faworytka Odpowiedz Link Zgłoś
beniaxd Re: Do finału mam talent przechodzą..... 29.10.09, 19:41 GRZYBKI byli extra !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
olka23415 Re: Do finału mam talent przechodzą..... 29.10.09, 19:56 ja sadze ze ta mala co byla w rozowej sukience to wezma i wymienia z tym gosciem madox chyba sie nazywa t tyle niech wymienia bo ten chlopak niedosyc ze wyglada jak dziewczyna to i jeszcze spiewa beznadziejnie!żal!!! Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Do finału mam talent przechodzą..... 29.10.09, 20:22 na 100 tej kasi co tak ladnie spiewala... Odpowiedz Link Zgłoś