aguskaa_ 25.10.09, 20:30 widzieliście ostatnią notkę o noah na kotku? znalazłam więcej takich fotek, jeszcze gorszych na niektórych z nich jest jeszcze jej kumpelka, też okropna: TUTAJ co sądzicie? to tak specjalnie jej zrobili, no ale i tak wygląda wstrętnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paula001 Re: nowe obrzydliwe foty noah cyrus. 25.10.09, 20:34 no porażka z nią... strasznie chce sie do siostry upodobnić no i ten makijaż to jeszcze dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
daruskaax3 Re: nowe obrzydliwe foty noah cyrus. 06.03.10, 18:52 Fuuuuuuj, ohyda. Taki makijaż w wieku 10 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: nowe obrzydliwe foty noah cyrus. 25.10.09, 20:37 ja nie mogee . odczepcie sie od nieej . co onaa wam zrobiłaa . ? że , wam sie wydaje , że ona sie lansuje czy coś to nie musi tak od razu być . ! a jeśli chce być taka jak siostra to nic złego . ! Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: nowe obrzydliwe foty noah cyrus. 25.10.09, 21:26 mileylove. napisał(a): > ja nie mogee . > odczepcie sie od nieej . > co onaa wam zrobiłaa . ? > że , wam sie wydaje , że ona sie lansuje czy coś to nie musi tak od razu być . > ! > a jeśli chce być taka jak siostra to nic złego . ! Tak tylko zachowuje się jak by była jakąś przynajmniej 15-latką, a ile ona ma lat!?? 9? No sory, ale ja np. nienawidzę jej zachowania, bo każdy kto widział jej "show" może wyciągnąc taki wniosek. To ona nam zrobiła xDD I nie ona się nie lansuje? Ee dobra to łatwo można określić przy każdym jej ruchu i geście. Więc nie zabronisz nam jej nie lubić Odpowiedz Link Zgłoś
rozen_maiden Re: nowe obrzydliwe foty noah cyrus. 06.03.10, 17:12 A wy się nie malowałyście jak byłyście małe ? Jeśli nie to chyba jestem jaka dziwna bo ubierałam sukienki mamy z szafy i malowałam się jej kosmetykami. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: nowe obrzydliwe foty noah cyrus. 25.10.09, 21:01 W końcu to impreza Halloweenowa, więc ma się wyglądać upiornie, choć Noah i bez przebrania tak wygląda.. Odpowiedz Link Zgłoś
green_lejdi13 Re: nowe obrzydliwe foty noah cyrus. 25.10.09, 21:09 straszne.. ile ona ma lat!? No ludzie proszę was! Myśli że jest gwiazdą bo zagrała kilka ról drugoplanowych w Hannah Montana? Litości.. Odpowiedz Link Zgłoś
be_my_dream_xde Re: nowe obrzydliwe foty noah cyrus. 25.10.09, 21:19 to co z tego ze to jest haloween..mogli ja chociaz ladniej ucharakteryzowac a nie jak jakies zombi.. Odpowiedz Link Zgłoś
raspberry_97 Re: nowe obrzydliwe foty noah cyrus. 25.10.09, 21:19 A ja się cały czas zastanawiam za co ona się przebrała, powie mi ktoś może? Już ta jej przyjaciółka lepiej się ubrała ;p Odpowiedz Link Zgłoś
honey__ Re: nowe obrzydliwe foty noah cyrus. 25.10.09, 21:20 ile ma lat? 9 albo 10, chyba. jest straszna. boję się kiedy bedzie mieć 15. Odpowiedz Link Zgłoś
bunnyusagi znów to samo 25.10.09, 21:29 to była impreza hallowenowa, wiec czego się czepiacie że tak wyglądała?! założę się że jak miałyście 6-9 lat i była w przedszkolu jakaś zabawa , to matki też was malowały na jakieś księżniczki, czy huk wie co. Noie i Ems wyglądały ślicznie , miały piękne przebrania i koniec kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
frankensztajn94 Re: a fuj 25.10.09, 21:32 to do bunnyusagi taa może i nas malowały ale nie aż tak to jest jeszcze mała smarkula troche przesadziła p.s. jak zobaczyłam jej koleżankę to myślałam że sie na monitor zbełtam Odpowiedz Link Zgłoś
scenesyll Re: nowe obrzydliwe foty noah cyrus. 25.10.09, 21:43 Wstrętne to jet ;| jeszcze jej takie buty na koturnie złożyli no normalnie porażka ;/ ale jej sukienka mi się podoba czerwona szminka i strasznie żółte zęby fuuj;d Odpowiedz Link Zgłoś
kaktus12 Re: nowe obrzydliwe foty noah cyrus. 25.10.09, 21:46 Mała wieśniara . Sorry ;c Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: nowe obrzydliwe foty noah cyrus. 26.10.09, 10:33 patrzcie na jej buty ;d Odpowiedz Link Zgłoś
razzo Re: nowe obrzydliwe foty noah cyrus. 26.10.09, 12:47 widać, że głupota w rodzinie Cyrusów jest dziedziczna . ` Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus45 Re: nowe obrzydliwe foty noah cyrus. 26.10.09, 12:56 nie cierpię jej . Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus45 Re: nowe obrzydliwe foty noah cyrus. 26.10.09, 12:56 a foty są obrzydliwe Odpowiedz Link Zgłoś
aguskaa_ Re: nowe obrzydliwe foty noah cyrus. 26.10.09, 17:46 no xd gdyby to był ktoś starszy, ale ona jest jeszcze dzieciakiem! wkurza mnie po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
stokroteczka11 Re: nowe obrzydliwe foty noah cyrus. 26.10.09, 17:57 To jest pooojebane xD Robią z tego dzieciaka straszydło! Może i jest Haallowen, ale nie trzeba az tak jeż maziać tym wszystkim! Wyjechane szminką. Ja bym dała lekki błyszczyk. Pomalowane powieki na czarno. Ja bym nic nie robiła! Pomalowane rzęsy. Też bym nie malowała jej rzęs. Wyprostowane włosy, i to bardzooo. Ma ładne loczki(widziałam to na WIĘKSZOŚCI jej zdjęć, a więc dlaczego to niszczy???? Ile ona ma lat, 15?? Taaaaa, niedługo będzie wyglądać jak ''stara maleńka'', a zresztą już tak wyglada... Odpowiedz Link Zgłoś
patrycjaaa Re: nowe obrzydliwe foty noah cyrus. 26.10.09, 17:51 no co wy ludzie chcecie przecież to Halloween <33 Odpowiedz Link Zgłoś
alice_ Re:Jaka Miley taka Noah 26.10.09, 17:52 dziecko wyjęte z burdelu jakby to moja koleżanka powiedziała. Mam przeczucie, że z tą Noah nie będzie kolorowo ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat bleee... 26.10.09, 17:56 z burdelu dzidzia się urwała. ;xx ojej, nie było czasu się przebrać?. to przynajmiej niech nie pokazuje się lepiej w kamerach, bo kamer szkoda. bleee.... jak tak wgl.można wyglądać?. żaal. ;// pff. Odpowiedz Link Zgłoś
polly__ Re:Jaka Miley taka Noah 26.10.09, 17:57 Tiaa, niby Halloween... , ale pomocy, ta Noah, niee... Na kązdej focie widzę Mniejszą Kopię Miley.. Wszystkie gesty i wgl.. . Ta Noah zachowuje się jak jakaś... aż nie wiem co powiedzieć... . Do Miley nic nie mam, lubię Ją, ale jej siostra mnie przeraża. ... Odpowiedz Link Zgłoś
truflowa Re: nowe obrzydliwe foty noah cyrus. 26.10.09, 18:03 Jaaaa Przesada! Ona ma 10 lat < lol2 > Odpowiedz Link Zgłoś
trzynascie. nowe obrzydliwe foty noah cyrus. what.? 26.10.09, 18:08 hmm. a mi się wydaję, że przesadzasz. ` ona się przygotowuje na Halloween i ma wyglądać strasznie i obrzydliwie. Chociaż wydaję, mi się , że trochę za dużo make-up'u to i tak Noah wygląda fajnie. Tak strasznie i wgl. cool Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: nowe obrzydliwe foty noah cyrus. 26.10.09, 18:06 zniszczyć potwora !! ;xxx Odpowiedz Link Zgłoś
oleska940 Re: nowe obrzydliwe foty noah cyrus. 26.10.09, 18:12 AAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaa....boże z krzesła spadłam Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: nowe obrzydliwe foty noah cyrus. 26.10.09, 19:03 ` to ubiór na halloween , więc dlatego tak paskudnie wygląda . Odpowiedz Link Zgłoś
kitty16 Re: nowe obrzydliwe foty noah cyrus. 26.10.09, 19:05 wielka gwiazda z niej..pff..-.-' Odpowiedz Link Zgłoś
cheeky .. 26.10.09, 19:55 też się polansuje . pójdę do szkoły w piżamie . może pójdą moim śladem . dziecko jest wstrętne . : d Odpowiedz Link Zgłoś
lauren.x3 Re: .. 27.10.09, 12:51 Heh . xd ale to tylko halloween xD To każdy strasznie wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
ice_tea Re: nowe obrzydliwe foty noah cyrus. 29.10.09, 18:01 to był prezent pod choinkę od Noah! Oczywiście zbiło jej się lustro i malowała się na ślepo. Ślepa to ona na pewno jest! Noah, Noah.. Hahahaha Jak to się w ogóle czyta?! Odpowiedz Link Zgłoś
bloodsucker Re: nowe obrzydliwe foty noah cyrus. 29.10.09, 18:06 To dziecko jest jednym słowem : śmieszne . Odpowiedz Link Zgłoś
sonea_ Re: nowe obrzydliwe foty noah cyrus. 29.10.09, 18:12 ona wygląda na 40 lat a nie na 9. o fuck . Odpowiedz Link Zgłoś
kimberly25 ... 29.10.09, 18:15 To dziecko,naprawde jest okropne,ale to dziwne,bo rodzice nie są przecież tacy tragiczni Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: ... 29.10.09, 18:24 rzygać mi się chcę jak na nia patrze ! . jest strasznei rozpieszczona ! . Odpowiedz Link Zgłoś
patrzcie_ludzie Re: nowe obrzydliwe foty noah cyrus. 30.10.09, 22:17 ` To tylko dzieci. Miejmy nadzieję że zmądrzeją. A tymczasem przestańmy się nimi interesować bo one żadne sławne nie są ` Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowo Re: nowe obrzydliwe foty noah cyrus. 31.10.09, 11:57 ble , ble , bleee . Odpowiedz Link Zgłoś
lamma Re: nowe obrzydliwe foty noah cyrus. 31.10.09, 11:58 Teraz będzie mi się śnić po nocach xdd Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi Re: nowe obrzydliwe foty noah cyrus. 29.12.09, 13:12 Miley, to przy niej piekny anioł... Odpowiedz Link Zgłoś
pink_queen Re: nowe obrzydliwe foty noah cyrus. 29.12.09, 15:56 jak mozna pozwolic dziecku tak sie ubrac i umalowac?! rozumiem, ze to bylo halloween i wgl, ale i tak Odpowiedz Link Zgłoś