nut_k_a Re: Tokio Hotel vs Paramore 18.12.09, 10:11 Paramore Nie przepadam za TH i nie trawie ich muzyki... Nie podoba mi sie glos Billa... Dla mnie glos wokalisty/wokalistki zespolu powinien trafic prosto w serce zeby dana piosenka mi sie spodobala... Odpowiedz Link Zgłoś
shizo_candy Re: Tokio Hotel vs Paramore 18.12.09, 19:16 Preste. Paramore. Co do Tokio Hotel - ich muzyka jest świetna. Nie da sie tego zaprzeczyć. Ale tak chamskich i bezczelnych ludzi jak oni nie powinno sie za nic nagradzać, dlatego ich nie będę teraz, ani nigdy popierać. Ich wielkie ego przewyższa ich muzykę. Odpowiedz Link Zgłoś
chesee Re: Tokio Hotel vs Paramore 21.12.09, 22:02 czyli jednak do TH coś masz. Paramore bez dwóch zdań. Odpowiedz Link Zgłoś
pauuli Paramore ;** . 22.12.09, 15:02 No jasne że Paramore . ; DDD TOKIO HOTEL , SROTEL <hahahaha> , do domu ! Bez urazy dla fanów . xd Odpowiedz Link Zgłoś
milenka_swanxd Re: Tokio Hotel vs Paramore 22.12.09, 15:10 zrobiłaś porównanie ' dupy do oka ' TH - rozwydrzone małpy (szczególnie jeden nierozpoznany osobnik). Muzyka to totalne dziwaczne brzmienia - czy to rock czy to pop nie wiem. Paramore - najlepszy zespół na świecie! Piosenki są cudowne. ___________________________________________________________ Cody Linley Forever! <33 `Yes, I will always love you. yes, because you're beautiful. yes, I know that you're just an actor. yes, I know that you will never meet ... : < ` w612.wrzuta.pl/sr/f/a0KIDg3lKZW/cody_linley" border="0" alt="https://t0.gstatic.com/images?q=tbn:NSfQ-Tl6_eEgRM:w612.wrzuta.pl/sr/f/a0KIDg3lKZW/cody_linley"> t1.gstatic.com/images?q=tbn:yMuBZ4LTbWmnFM:http://i140.photobucket.com/albums/r13/juicycouture223_photos/cody_linley_1167706280.jpg - - - - - - - - ____________________________________________________________ Odpowiedz Link Zgłoś
martyniak Tokio Hotel vs Paramore 22.12.09, 15:12 Zdecydowanie wolę Tokio Hotel! Wiem że to dla antyfanów dziwne, ale ich muzyka jest przepiękna i pełna szczerości . Nie boją wie wyrażać swojich myśli na różne tematy. Większość ludzi (których znam) boją sie wypoweiadać własne zdanie i często zgadzają sie na coś co im nieodpowiada.Jest to dość dziwne, bo według mnie każdy z nas ma prawo do wyrażania własnych myśli nawet tych które niepodobają sie innym. Według mnie takich ludzi powinno być więcej. Co do Paramore to ich muzyka niedociera do mojego serca.Owszemajest też interesująca, ale niedziała na mnie tak jak muzyka Tokio Hotel. ps.Wesołych Świąt i Szczęśliwego Noewgo Roku Dla Wszystkich (Antyfanów i Fanów ) Odpowiedz Link Zgłoś