kamila_1355 29.10.09, 14:44 Ja byłam na nim w kinie i mi się ogólnie podobał. A Wy co o nim myślicie? Nie wiem czy był taki wątek,ale kit. xd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiwi Re: Galerianki. ;-) 29.10.09, 14:47 Haha...ja też byłam (z resztą wiesz o tym) I też mi się podobał Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: KLIKK W TO! 29.10.09, 14:55 to było głupie ; // tee galerianki nie ubierały się tak faajnie i wogóle to trwa tylko pół godziny żaal. ; x Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: KLIKK W TO! 29.10.09, 15:03 uuu a u mnie pół godziny kończy się jak ta nie wiem jak jej tam poszła do łóżka z takim staruchem a na następny dzień byla ,,spoko" ubrana i miała tą komórkę , no nie ?! ; xx Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: KLIKK W TO! 11.11.09, 18:29 bo oglądałaś film niepełnometrażowy. ten, o którym mówimy to pełnometrażowy, jakby rozwinięty wątek, w kinie teraz leciał Odpowiedz Link Zgłoś
aquamarine_ Re: Galerianki. ;-) 29.10.09, 14:58 u mnie w kinie jeszcze nie było tego filmy, chętnie bym go obejrzała~. Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: Galerianki. ;-) 11.11.09, 18:30 ja chcę obejrzeć ze względu na muzykę O.S.T.R Odpowiedz Link Zgłoś
gb Galerianki 29.10.09, 15:07 Do buntowniczkixd ty oglądałaś inna, stara wersję ja też ja widziałam ale to nie to co ostatni film, nakręcony jest profesjonalnie, a ten stary 30minutowy jest tak sobie zrobiony, tak wiec nie widziałaś odpowiedniej wersji Odpowiedz Link Zgłoś
tinn Re: Galerianki 29.10.09, 15:12 Ogladałam film i w sumie nie wiem co o nim myślę. Dziwnie się skończył, niektóre teksty był zabawne xd .. hmm.. widziałam lepsze, ale cieszę się, że obejrzałam tez ten film. Odpowiedz Link Zgłoś
manual. Re: Galerianki 29.10.09, 15:22 Oglądałam. Fajny^^ buntowniczkaxd: 30 min? A miałaś tam śmierć Michała? Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Galerianki. ;-) 29.10.09, 15:51 ja oglądałam tą starę wersję . muszę sobie obejrzeć nową . Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: Galerianki. ;-) 29.10.09, 15:53 ja jeszcze nie oglądałam - bo mnie nie wpuszczą ale moja mama zamierza iśc ;/// Odpowiedz Link Zgłoś
any13x Re: Galerianki. ;-) 01.11.09, 22:30 Jeszcze nie oglądałam ale jak bd u mnie w kinie to na pewno sie wybiore;D Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Więc może tak... 29.10.09, 18:23 Wszyscy piszą, że fajny [lub głupi] ale w zasadzie nikt nie zastanowił się nad interpretacją i znaczeniem tego filmu.. Jak dla mnie to był bardzo ciężki film o poważnym i nasilającym się problemie; ukazuje nam współczesny świat nastolatek, zainteresowanych tylko ciuchami, szpanem i pieniędzmi za cenę sprzedawania samych siebie.. Daje do myślenia.. warto obejrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
manual. Re: Więc może tak... 30.10.09, 15:22 Ja pisząc fajny mam na myśli, że fajnie zrobiony. Temat- wiadomo jaki, trudny. Ja z interpretacją filmu żadnego problemu nie miałam. Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Więc może tak... 01.11.09, 22:41 paulinusia4: zgadzam się z Tobą. Niestety głupie nastolatki poszły na ten film nie żeby się zastanowić nad znaczeniem. One poszły żeby się pośmiać. ;] Naprawdę smutne. ;/ A tak właśnie wygląda dzisiejszy realny świat. Materialistyczny. Wszyscy tylko myślą o tym ile mają. ;d smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina ? 29.10.09, 18:30 Ja oglądałam tylko krótkometrażowy, bo zapomniałam iśc do kina, a juz nie rgaja xddd A ma ktoś może do linka, gdzie można ściągnac lub obejrzec galerianki pelnometrazowy? xd Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Galerianki. ;-) 29.10.09, 20:26 no nic takiego...fajny nawet...alle calosci nie ogladalam Odpowiedz Link Zgłoś
samotnymotyl Re: Galerianki. ;-) 29.10.09, 21:31 nie oglądałam tego filmu ale słyszałam że fajny podobno Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina ... 01.11.09, 22:25 byłam na tym i mi się niezbyt podobało. takie troche... sztuczne xd chociaz tekst `dwie sekundy` jest boski xd Odpowiedz Link Zgłoś
akira Do Buntowniczki xd 01.11.09, 22:31 Oglądałaś film krótkometrażowy. Ten jest na youtube A wersja kinowa jest całkiem inna i ma więcej wątków Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Galerianki. ;-) 01.11.09, 22:39 Ja byłam z koleżanką gdzieś 2 tyg. temu. ;d Film był średni ,więcej się po nim spodziewałam skoro był reklamowany 'hitem roku' etc. To był dramat ,a oczywiście durne gimnazjum się śmiało. Rzeczywiście było z czego ... ;/ Też się trochę pośmiałam z tekstów Mileny itp. ,ale żeby ryczeć ze śmiechu z powodu śmierci Michała? Oo' To już była przesada. Polskie filmy są bardzo dobre ,więc jak już wcześniej mówiłam spodziewałam się czegoś lepszego. ;d Film miał głupi koniec... ;/ I za dużo czasu zajęły inne sprawy . ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
kamila_1355 xD 01.11.09, 22:47 'Dwusekundówka!' Właśnie to było naj... ;d I jeszcze te: 'Jak kupisz mi jeansy to zrobię Ci loda.' Albo: 'Teraz to sam będziesz sobie konia walił,bo żadna laska Ci już nie obciągnie!' Milena. Omg. xd Odpowiedz Link Zgłoś