angela3545 30.10.09, 20:38 Słuchajcie mam troche grube palce i nie za bardzo mi sie to podoba..pewnie nie da sie nic z tym zrobic zeby były one troche inne..ale jesli macie pomysły to piszcie ;* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roxx Re: Ręce..... 30.10.09, 20:42 ja mam znowu dłuuuugie palce ;/ nie dogodzisz... xDDD Odpowiedz Link Zgłoś
theblackone. Re: Ręce..... 30.10.09, 20:44 Możesz je wyćwiczyć, np. układając kostkę rubika, grając na pianinie albo innym instrumencie tego typu. Albo nawet zwyczajnie ruszając nimi od czasu do czasu. To nawet wygodne, możesz siedzieć sobie przed telewizorem i ćwiczyć palce w tym samym czasie. Nawet jak piszesz na klawiaturze to w pewnym sensie ćwiczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
frankensztajn94 Re: Ręce..... 01.11.09, 14:40 a ja mam za długie takie palce-grzebalce Odpowiedz Link Zgłoś
truflowa xxx 30.10.09, 21:03 Hmmm, ja wiem? Może postaraj się je wyćwiczyć, np. układaj kostkę rubika, o albo graj na pianinie Sama nie wiem, ale warto spróbwać ^^ Trzymam za Ciebie kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Ręce..... 30.10.09, 21:22 To masz grube ręce czy palce? A ja nie wiem może jakieś ćwiczenia na mięśnie palców xDD Albo moze cała byś musiała schudnąć żeby ci palce schudły... A swoją drogą trochę dziwny temat^^ Odpowiedz Link Zgłoś
megan_ Re: Ręce..... 31.10.09, 08:43 Podchoduj sobie paznokcie. Palce będą wydawały się dłuższe i szczuplejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Ręce..... 01.11.09, 14:48 ja natomiast mam raczej małe palce xd no nie wiem tego raczej nie da się wyćwiczyć raczej już masz takie geny moja koleżanka ma grube palce,małe i taką pyzatą buzię xd a wcale nie jest gruba ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Ręce..... 01.11.09, 20:26 ja kocham moje dłonie chude , długie palce i szczupłe nadgarstki a moja koleżanka , która ma raczej pulchne dłonie mówi że mam kościste dłonie xD zazdrośnica hmm , nie wiem co ci poradzić ;p nie spotkałam sie z takim problemem . Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Ręce..... 02.11.09, 14:44 ....chyba nie da sie nic z nimi zrobic zostaje Ci polubienie ich Odpowiedz Link Zgłoś