Dodaj do ulubionych

Najgorsza-najlepsza klasa?

31.10.09, 14:03
Mam pytanie do was wszystkich czy wasza klasa jest najgorsza czy najlepsza klasa w calej
szkole czy w klasach innych?? Opiszcie jak u was jest w klasach?

Ja w tamtym roku chodzilam do najglosniejszej klasy w calej podstawowce, a w tym roku
zlaczyli nam klase i jestesmy najglosniejsza klasa i najgorsza klasa nie tylko w podstawowce
lecz w podstawowce, gimnazjum i w liceum(poniewaz mamy zlaczone szkoly) uncertain Wszystkie
nauczycielki o nas gadaja surprised Pana od histori doprowadzilismy do takiego szalu ze byl u
dyrektorki, bo podniusl krede na Patrycje indifferent
pozdrowienia kiss serce
Obserwuj wątek
    • kasiekxdd Re: Najgorsza-najlepsza klasa? 31.10.09, 14:11
      moja klasa w podstawówce..była zdaniem nauczycieli najgorsza...
      teraz w gim.jest tak samoo...wszystkoo co złe..to tylko my...
      ale aż tak źle nie jest tongue_outwinkcool
      lubię swoją klasę...bo jest śmieszna xDD
    • zuzka_ ;pp 31.10.09, 14:11
      najgorsza klasa w szkole ! nie jedziemy w tym roku na żadne wycieczki ;//
    • van_hudgens Re: Najgorsza-najlepsza klasa? 31.10.09, 14:13
      Ja też mam połączone sp, gim, i liceum. Ale ja lubię moją klasę i nie chwaląc
      się mogę powiedzieć, że jesteśmy the best xD jesteśmy tacy pół na pół, tzn. mamy
      najlepszą średnią w szkole i pożartujemy, pogadamy itd. big_grinbig_grinbig_grin
      • kara660 Re: Najgorsza-najlepsza klasa? 31.10.09, 14:17
        W podstawówce byłooo srednioo. xD raz tak raz tak. Bardzo częstoo się kłuciliśmy.
        Chłopaki nie. Dziewczyny TAK. xDTzn. Wiele razy byłam u wychowawczyni bo
        nawrzucałam na kumpele.xD Ale kochałam moją klase. W gim. Jest eee. Narazie małoo sie
        znamy. Mamy paru świrusów. Ale z dwa kujonki sie znajdą. ja należe do świrów.xD Na
        każdej lekcji z Asią doprowadzamy babke od polaka doo szału.xD A na matmie
        miałczemy.xD Wszyscy w śmiech a pani udaje ze nie słyszy. Heh. Jest ok.;P
        • sysiek4444 Re: Najgorsza-najlepsza klasa? 31.10.09, 14:23
          Ja w podstawuwce mialam najgorszą klase ... bujki jaja i tak dalej .
          W tym roku w 1 gim , zostalam w klasie z samymi przyglupami co w podstawówce ...
          I sie ciieeesze ! jest zajebiscie , a w pierwszy dzien szkoly ryczlam caly dzien nie wiem czemu
          mialam cos nie tak iks de
          mam swietną♥ chociasz najgorsza klase i sie ciesze !
          • claudunia Re: Najgorsza-najlepsza klasa? 31.10.09, 14:25
            w tamty roku mielismy najlepszą klasę ,pod względem nauki i zachowania.
            w drugiej klasie cos nam się pogorszyło pod tym i pod tym względem ,ale
            najgorszą nie jestesmy ! mimo to ,moja klasa zawsze dla mnie bedzie najlepsza.
            • kitty16 Re: Najgorsza-najlepsza klasa? 31.10.09, 14:27
              w podstawowce z pewnoscia najgorsza..wszyscy nauczycele o nas gadali..
              a w gimnazjum..jedna z tych 'gorszych' ale nie jest jeszcze tak najgorzej xpp
          • maddie2909 Re: Najgorsza-najlepsza klasa? 31.10.09, 14:27
            ja w każdej szkole miałam super klasebig_grin zawsze na lekcjach polewa jestbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
      • minia13 Re: Najgorsza-najlepsza klasa? 31.10.09, 18:50
        Ale ja nie napisalam, ze nie lubie mojej klasy tylko ze jest najgorsza i
        najglosniejsza moja klasa jest the best
        big_grin
    • kiwi Re: Najgorsza-najlepsza klasa? 31.10.09, 14:27
      Ja w podstawówce miałam najgorszą klasę z całej szkoły.
      Zero zorganizowania i wgl. indifferent
      A Teraz, kiedy już jestem w gimnazjum wydaje mi się, że trafiłam do najlepszej
      klasy jaka może być w gimnazjum, bo w tej natomiast jesteśmy bardzo zorganizowani.
      Bardzo się cieszę, że trafiłam do tej, a nie innej big_grin
    • britneyxd Re: Najgorsza-najlepsza klasa? 31.10.09, 14:31
      Heh.... my też najgorsi jesteśmy.... każdy nauczyciel o nas gada... ale za to dostaliśmy
      status najbardziej ZINTEGROWANEJ klasy w całej szkole xD...... NIBY NAJGORSI ALE
      LUDZIE ŚWIETNIcool
      • majka04 Re: Najgorsza-najlepsza klasa? 31.10.09, 14:33
        Moja klasa jest najgłośniejsza , najniegrzeczniejsza , i wgl .wszystko naj ...
        ale ją bardzo lubię i nie chcę zmieniać
    • lisa902 Re: Najgorsza-najlepsza klasa?.! 31.10.09, 14:34
      mOJA KLASA?
      HEhhee

U mNie wszySy sĄ niEgrzeCzniIi . . Ale i taAk MammYy 4 MsC na
      NajjKulturaLniĘszą klase .shock
    • seline_ Re: Najgorsza-najlepsza klasa? 31.10.09, 14:36
      Moja jest najlepsza xd Pod względem nauki to druga ale co tam. ^
      Serioo. Uwielbiamy się śmiać i wydurniać. ;p
      Nasze teksty to : "JEST NAPISANE!" jak ktoś mówi że "...co tam pisze"... xd
      lub ostatnio stoję przy zadaniu z matmy, przy tablicy i się drę na całą klasę "
      Ja się tak nie bawię!"
      resztę trza zobaczyć na własne oczy xd
      Serio. Uwielbiam moją klasę. <33.
    • wiki3113 nasza klasa;] 31.10.09, 14:38
      najgoooorsza nasza klasa od 1 klasy podstawówy była okropna w 4 klasie jak mieli być inni
      nauczyciele co nas nie znali to się normalnie nas bali!!!a teraz to samo tylko że teraz to
      nauczyciele mówią że nie jasteśmy niegrzeczni tylko potworni okropni itp.suspicious
    • megan_ Re: Najgorsza-najlepsza klasa? 31.10.09, 14:39
      Była najgorsza w podstawówce i do tej pory nic się nie zmieniło. big_grin

PS Kooocham moją klasę! *lans* coolcool
      • saphirka Re: Najgorsza-najlepsza klasa? 31.10.09, 14:42
        Nauczyciele gadają, że jesteśmy najmądrzejszą klasą, ale jeśli chodzi o zachowanie.., to no
        cóż, najgorzą
    • kasiula1997 Re: Najgorsza-najlepsza klasa? 31.10.09, 14:41
      Moja klasa jest najgorsza w zachowaniu chociaż jest nas tylko 19 smile
      A raz pani nawet przy nas przeklnęła bo tak ją zdenerwowaliśmy smile
    • nacia705 Re: Najgorsza-najlepsza klasa? 31.10.09, 15:05
      Hej wink
      W podstawówce zdecydowanie nasza klasa była najgorsza!! Po prostu niektórzy
      nauczyciele nas nie znosili .. Teraz jest gimnazjum sciana ..Ehh. trafiła mi
      się klasa taka sobie.. Praktycznie najlepsza z I bop jest dużo osób z paskiem.
      Ale nie wiem dlaczego ludzie mówią, że kujony (tzn. osoby mające św. z paskkiem)
      są dziwni.. U nas miało dużo osób.. A pomimo to jest spoko big_grin NOrmalnie ziejemy
      na lekcjach kłócimy się z nauczycielami itp. itd. Na lekcjach mało co się nie
      zabrechtamy brawo xDD Ja np. nie mam najgorszych ocen bo zdarzają się i 5 ale
      i czasem znacznie gorsze confused alee jestem na pewno najgłośniejszą osobą z
      dziewczyn w klasie ..hehe. więc to czy są osoby uczące się dobrze nie znaczy, że
      są przymułami ; D nie należy tak oceniać ludzi ;p kwiatsmile
    • gwiazdeczka11 Re: Najgorsza-najlepsza klasa? 31.10.09, 15:06
      My ciągle jesteśmy najgorszą klasą ... U nas w szkole jest taki konkurs na najlepszą klase w
      szkole i jest pierwsze miejsce nagroda 150zł,drugie miejsce 100,Trzecie miejsce 50zł.
      Załorze się że moja klasa będzie i wtym roku najgorsza bo przecież już dostała upomnienie
      na forum szkoły... big_grin
      • im_rebel Re: Najgorsza-najlepsza klasa? 31.10.09, 15:08
        My jesteśmy najgorsi big_grin
        Raz nauczycielka poszłą na skargę do dyrektorki.
        Ale no i tak lubiem swoją klasę kiss
    • rosalie Re: Najgorsza-najlepsza klasa? 31.10.09, 15:11
      w podstawówce moja klasa była najpopularniejsza i najfajniesza z całej szkoły.
      w gim. jest o tyle inaczej, że są jeszcz klasy trzecie, a one wiadomo rządzą ;d
      obecnie mamy opinię 'spokojni i normalni' xD
      • lilith xD 31.10.09, 15:33
        moja klasa jest najgorsza w całej szkole (wg. nauczycieli, a wg. mnie jest super!), może
        poza wyrównawczą

jak ktoś rzuci hasło "2g" to zaraz wiadomo o kogo chodzi <hahaha>
        • zulusia hahaa , x dd 31.10.09, 20:21
          U mnie klasa jest spoko ;- *. ZGRANI jesteśmy,, x d N owiecie - razem od
          przedszkooola,, x D
          ; ]
          u nas jest gimnazjum i podstawówka złączona ; q.
          Ale my chyba jestes najpopularniejsi,, x D
          w 5 - 6 klasie na MATMIE była TRAGEDIA. ! X d
          chodzi o to, że nikt tej pan nie '' słuchał'' nie interesował się lekcją,, x D
          pani kolka razy płakała a dyrektorka zawitała u nas na lekcjach chyba z 10
          razy,, x D
          bieedna paani sobie z nami poradzić nie mogła x dd
          < lol >
          no i nasza niewiedza z matmy wyszła na kompetencjach,, x d

a teraz nam babe zmienili i jest CICHOO,, x d
    • dzasta_samo_zuo Re: Najgorsza-najlepsza klasa? 31.10.09, 15:11
      Najgorszaaaa.
      Robią zabrania dla rodziców prawie co tydzień a na każdej lekcji siedzi wicee dr żebyśmy
      byli cichho xdd brawo
    • shitty_kitty Re: Najgorsza-najlepsza klasa? 31.10.09, 15:13
      Więc tak,jak chodziłam to podstawówki to moja klasa była najbardziej
      znana,najgłośniejsza,najniegrzeczniejsza i największa (32 osoby).Teraz jest tak
      samo.Wcale ni uważam ze mam się czym chwalić uncertain
      • lady_cat Re: Najgorsza-najlepsza klasa? 31.10.09, 15:32
        u mnie w podstawówce klasa najgorzej się uczyła, była najgłośniejsza i wszystkich
        nauczycieli doprowadzała do szału. na 24 osoby, tylko dwóm zależało na ocenach, tylko
        dwie osoby miały nagrodę książkową i czerwonym pasek. teraz w gimnazjum jest siedem
        klas pierwszych. a moja klasa z 1c jest najlepsza, pod względem nauki i wgl.wszystkiego.
        jeśli jest głośno, to tylko pozytywnie. klasa jest większa niż w podstawówce, bo jest 27
        osób. ale jest to profilowana klasa i tu zalezy wszystkim na ocenach. a nie tak, jak w
        podstawówce-dwóm. ;xx.
        • doomixd Re: Najgorsza-najlepsza klasa? 31.10.09, 15:34
          a my mamy najgłoośniejszą klase w całej podstawówce.
          i najlepiej uczącą sie klasę w całej podst.

+ jestesmy w VI kl.
    • honesty_ Re: Najgorsza-najlepsza klasa? 31.10.09, 15:40
      W podstawówce nasza klasa była zawsze najgorsza. Niby nauczyciele nas lubili, ale i tak inne
      klasy były lepsze... Teraz jestem w gimnazjum... Hm, trudno określić, jak zmieniła się sytuacja
      mojej klasy. Najlepsi w szkole na pewno nie jesteśmy xD Nauczyciele nie narzekają na nasze
      zachowanie, ani na złe oceny. Tylko mamy problem z brakiem akceptacji dwóch osób w
      klasie. Naszej wychowawczyni się to nie podoba. Cały czas mamy jakiś spotkania z
      pedagogami, psychologami, itp... Zawsze mogło być gorzej ;pp Nie narzekam ;p
    • misia19978 g_g 31.10.09, 15:45
      U mnie w Tamtym roku uważano za najlepszą klasą i wgll
      A teraz za Najgorszą
      ;D
      • sasetka54 ; d 31.10.09, 17:38
        my byliśmy klasą z najlepszą średnią i najgorszym zachowaniem big_grin
    • mandy_jonas Re: Najgorsza-najlepsza klasa? 31.10.09, 19:03
      Hmm... Na razie to trudno ocenić, bo od tego roku szkolnego mam nową klasę...
      Ale w moim mniemaniu, mam całkiem spoko,zgraną klasę i to się liczybig_grin
      • buntowniczkaxd Najgorsza 31.10.09, 20:04
        [/i]najgorsza klasa .[/i]
        doprowadzamy wszystkich nauczycieli do szału inie tylko woźne dziecka z 4 klas też się
        skarżą x dd
        i o to chodzi. big_grinbig_grin

mamy najgorszą klasę ale przynajmniej są ziania na lekcjach! big_grin
        w gim. chcę miec jakiegoś zboczeńca żeby były jaja na lekcjach x d d
        piwo
    • honey__ popularna (?) . 31.10.09, 20:17
      chyba. tak na równi z czwartą bo tam też takie głupki są.

btw, wie ktoś jak się w tej nowej operze przestawnia na polski poprawianie błędów? ;ff.
      • colors Re: popularna (?) . 31.10.09, 20:35
        aa pff. w podstawówie nas nienaawidzili xd .
        Nauka . kilka osób się przejmowało ocenami.
        Zachowanie. ! ooo matko . masakra; .d

w gimnazjum.. chłopaki dopiero się rozkręcają . zapewne za nideługo znowu będziemy
        najgorszą klasą.
    • winia najgorsza 31.10.09, 20:27
      w podstawowce i w gimnazjum mam najgorszą klasę ale jest super tylko
      nauczyciele już pare razy wpisali niedpowiednie
    • ashley121 Re: Najgorsza-najlepsza klasa? 02.11.09, 15:33
      Tak samo jak ty jestem w najgorszej i najgłośniejszej klasie! Pana od matmy tak
      do szału doprowadziliśmy że teraz to tylko przychodzi zadaje temat i wychodzi!tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka