mortalis Wampiryczny dodatek!!! 08.11.09, 09:11 Czy będzie wampiryczny dodatek? Albo czy w ogóle będą wampiry w jakimś dodatku? Mogły by być takie które żywiły by się innymi simami xD To było by genialne!!! Błagam zapytajcie się o to!!! Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl Re: Rozmowa z twórcami gry The Sims 3! 08.11.09, 09:27 czy planuja zrobic the sims 4 ? czy stworzenie the sims 3 bylo trudniejsza rzecza niz stworzenie the sims 2 jesli tak to dlaczego ? Odpowiedz Link Zgłoś
sharpay_evans The sims 3 08.11.09, 09:45 Hej wam ! Jeśli chodzi o the sims 3 to jest po pierwsze - zła grafika -spowalniaja one komputer bardzo - sa brzydkie meble - wolny czas tam w simsach jest p.s więc tak jak widzicie one mi sie nie podobaja Odpowiedz Link Zgłoś
charme 2 pytania 08.11.09, 09:48 Hm...w takim razie,może kotek zapytałby się ich przedewszystkim o jakość grafiki... w the sims 2 jest ona owiele lepsza.... i czemu dali takie dziwne odcienie mebli oraz koloru ścian i podłóg? Uważam,że twórcy the sims3 starali się tylko na simach , a grafike i wystrój wnętrz po prostu stentegowali Odpowiedz Link Zgłoś
sweet..kitty Re: 2 pytania 08.11.09, 09:57 Np. może... -Czemu do simów 2 nie wprowadzili opcji że buty są oddzielnym elementem ciuszka? Tak jest tylko w 3! -I czemu grafika w The Sims 2 jest lepsza niż w 3.?? nie wiem może głupie pytania ale mnie to ciekawi... Odpowiedz Link Zgłoś
rasberry rozmowa o simsach 08.11.09, 10:39 która część The Sims podobała się im najbardziej? Co w simsach podoba się im najbardziej? czego w nich nie lubią? co zachęciło ich do stworzenia takiego hitu? Odpowiedz Link Zgłoś
i.love_miley. Re: Rozmowa z twórcami gry The Sims 3! 08.11.09, 10:51 Czy w tym nowym Dodatku do the sims 3 będą czarownice ? Odpowiedz Link Zgłoś
aga_123 Rozmowa z twórcami gry The Sims 3! 08.11.09, 10:52 Czy planują dalsze części SIMSÓW? Odpowiedz Link Zgłoś
amelka123458 Re: Rozmowa z twórcami gry The Sims 3! 08.11.09, 10:55 Czy będzie sims 4?? Odpowiedz Link Zgłoś
smola Pytanko 08.11.09, 11:07 Dlaczego w simsach nie można mieć nałogów, np. takich jak palenie i picie lub obgryzanie paznokci xD Odpowiedz Link Zgłoś
smola Re: Pytanko 08.11.09, 12:13 Dlaczego nie można np. Gdy dwoje simów weźmie ślu, a wczesniej miało każde z nich dzieci i te dzieci się kochały, dlaczego już nie mogą się całować tylko rodzinnie i cała miłość znika?? Pżecież tak naprawdę nie są rodziną, jak już to daleką. I d;aczego nie może kuzyn zakochać się w kuzynce?? Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: Rozmowa z twórcami gry The Sims 3! 08.11.09, 11:14 czy będzie sims 4 . ? jakie czekają nas dodatki w sims 3 . ? Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladowa_xdd Re: Rozmowa z twórcami gry The Sims 3! 08.11.09, 11:19 -Czy będzie the sims 4? -Ile będzie dodatków do the sims 3 i jakie? -Dlaczego w the sims 3 bardziej zwrócono uwagę na grafikę postaci niż na grafikę mebli? -Dlaczego nie można mieć nałogów itp. ? -Czy w następnych dodatkach the sims 3 będzie można np. złamać rękę lub nogę, albo mieć wypadek samochodowy? Na razie tyle jak i się coś przypomni to dopiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: Rozmowa z twórcami gry The Sims 3! 08.11.09, 11:15 skąd pomysł na taką grę . ? Odpowiedz Link Zgłoś
stefaa yy .. 08.11.09, 11:16 co wy gadacie ? ja mam jakoś grafike za 3000 zl i grafika jest w sims 3 lepsza !!! .. w 2 dziadoska ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
trocks Re: yy .. 08.11.09, 13:00 stefaa napisał(a): > co wy gadacie ? > ja mam jakoś grafike za 3000 zl i > grafika jest w sims 3 lepsza !!! .. > w 2 dziadoska ;/ W 2 grafika byla super,w 1 tez byla wspaniala jak na 2000 rok,a nawet jesli grafike w tych starych uwazasz za zla,to czy uwazasz ze jest to najwazniejsza cecha gry Odpowiedz Link Zgłoś
missfunky Re: Rozmowa z twórcami gry The Sims 3! 08.11.09, 11:17 1. dlaczego the sims 3 przypomina internetową grę, są brzydkie postacie, i jakieś dziwne wybieranie rodzin? 2. Dlaczego okłamują graczy, ze w akcesoriach moda H&M można robić pokazy a tak naprawdę trzeba ściągnąć z netu program? 3. Czy planują dalsze serie Sims np; 4? Bardzo zawiodłam się na 3 Uważam że to stracone 125zł. Na dodatku do 2 czas wolny tez się trochę zawiodłam albo raczej rozczarowałam. Jestem wielkim fanem Sims właściwie byłam... Odpowiedz Link Zgłoś
martussa Re: Rozmowa z twórcami gry The Sims 3! 08.11.09, 11:24 No na pewno czym DOKŁADNIE rożni się od simsów 2. Chciałabym zeby rozwiali wszystkie watpliwosci. Planuję sobie zakupic tę grę. Tyle że pare osób mowi że sa niefajne a inni uwazają że wspaniałe... Więc che usłuszec wszystkie róznice.. Odpowiedz Link Zgłoś
carolls The Sims 3 08.11.09, 11:28 Z niecierpliwością czekam na kolejne dodatki do gry "The Sims 3". Jakie dodatki są przewidywane do tej gry? Odpowiedz Link Zgłoś
julunia20 Re: The Sims 3 08.11.09, 11:42 a i jeszcze poproś o dodatek w stylu abrakadabra i plan filmowy bo to chyba ciekawe dodatki.powiedz mu tą propozycjiee plis!powiedz że fani z polski chcą mieć dodatek plan filmowy i abrakadabra!,bo to może przynieść im większe zyski Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaczkowata 3 Pytania 08.11.09, 11:31 Czy w "Wymarzonych Podróżach" pojawią się nowe cechy dla simów? Jak tak to jakie? Jaki będzie następny dodatek po "Wymarzonych Podróżach"? Czy w The Sims 3 pojawi się dodatek w stylu dodatku "The Sims 1 Abrakadabra"? Odpowiedz Link Zgłoś
julunia20 Re: Rozmowa z twórcami gry The Sims 3! 08.11.09, 11:40 spytaj się kotku czy przyjmą taką propozycjie od fanki jak -zawód weterynarza w sims3 zwierzaki...bo to nawet by było ciekawe.co ile będą wychodzić dodatki.czy zdradzi nam tajemnice jaki będzie następny czy na stronie internetowej będzie można ściągnąć narzędzie do robienia miast-jak tak to o co chodzi. ale prosze zapytaj się czy będą jakieś ciekawe zawody i czy podoba się propozycjia zawodu wetertynarz Odpowiedz Link Zgłoś
mirela_321 Re: Rozmowa z twórcami gry The Sims 3! 08.11.09, 11:48 Bardzo lubię tą grę i film Zmierzch. Chciałabym wiedzieć czy stworzą taki dodatek aby mogły być wampiry mające nadprzyrodzone moce i których skóra błyszczy się w słońcu, tak jak w Zmierzchu. Proszę zapytajcie ich o to. Odpowiedz Link Zgłoś
niksa44 Re: Rozmowa z twórcami gry The Sims 3! 08.11.09, 12:34 czy zrobicie kiedyś the sims 4 ? Odpowiedz Link Zgłoś
didziejmi Re: Rozmowa z twórcami gry The Sims 3! 08.11.09, 12:47 na jakiej stronie można pobrać the sims3 Odpowiedz Link Zgłoś
natalkafer ;p 08.11.09, 12:48 hmm . może : Czy jesteście zadowoleni z The sims 3 ? Czy będzie dużo dodatków do The Sims 3 ? Czy The Sims 3 to koniec ? Będą kolejne części ? Odpowiedz Link Zgłoś
trocks Re: Rozmowa z twórcami gry The Sims 3! 08.11.09, 12:53 Czy dodatki do The Sims 3 beda wzorowane na dodatkach do 1 i 2,czy beda to raczej nowe pomysly?? Odpowiedz Link Zgłoś
malinowoo Czy bedzie dodatek taki jak The Sims 3 Farma ;p 08.11.09, 13:02 konie,krowy,swinie,kozy itp. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia231 Re: Rozmowa z twórcami gry The Sims 3! 08.11.09, 13:40 prosze powiedz im żeby zrobili dodatek na farmie Odpowiedz Link Zgłoś
karola230 Kotek Przeczytaj To Blagam !! 08.11.09, 13:51 mam pomysl na dodatek. pokazuja wszystkie wazne swieta np. boze narodzenie , hallowen , swieto dziekczynienia. przy hallowen np. dzieci przychadza do domuw mowia trick or treat i mozna udawac ze niema cie w domu albo dac cukierki...... itd kotku wiem ze ty tego nie robisz ale napisz na moj email czy to dobry pomysl prosze to dla mnie bardzo wazne ponizej podaje e-mail prosze napiszcie co o tym myslicie czekam niecierpliwie karola230 karola-230@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
twilight12384 Błagam przeczytaj!!! 08.11.09, 14:03 Ja też mam pomysł.Jeżeli mógłbys to spytaj jakie w wymarzonych.... beda zwierzeta.Ja mam pomysł na 2 dodatek.Może byc o zwierzętach i że można będzie w nim: -miec domowe pupile tj. psy, koty, papugi, chomiki, mysze i szczury, żółwie itp. -można by było zrobic że będzie można miec farme ze zwierzakami chodowlanymi. -no i w 2 nie bylo pracy weterynarz... a fajnie by bylo bo zwierzeta przeciez moga ulegac wypadkom lub chorobom -jeszcze moglo by byc schronisko ale widoczne ze przychodzisz i widzisz w boksach psy cZy koty i mozesz je wybrac. Bardzo prosze powiedz tworcom TS3 moje pomysly i prosze jakbys mogl powiedziec mi na e-mailu co o tym myslisz lub co powiedzieli : magdalena158@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ecia0331 Re: Rozmowa z twórcami gry The Sims 3! 08.11.09, 15:28 Dialogi simów są dość śmieszne i dziwne. Jak czuliście się nagrywając ich rozmowy? ;PP Odpowiedz Link Zgłoś