demilovato04 08.11.09, 13:41 Hej, mam kolejne durne pytanie .xD czy podobają wam się te wszystkie akcesorie z logo 'Playboy'? Bo mi naprzykład nie bardzo, gdy weszłam do szkoły z bluzką 'Playboy' to nie wiedzieć czemu, chłopaki się ze mnie śmieli. A wam się podoba ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buntowniczkaxd Re: Playboy- akcesorie 08.11.09, 13:50 zajebistee są . ; * moja kumpela ma zajebiste kolczyki ; * ja nie stety nie mogę nic wyłapac x d Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Playboy- akcesorie 08.11.09, 13:50 Moja koleżanka mi takei kolczyki. W życiu nie poszłabym w takim czymś w świat. Nie podobają mi się te wszystkie dodatki Odpowiedz Link Zgłoś
mean_girl Re: Playboy- akcesorie 08.11.09, 14:06 twilightmegafan napisał(a): > bez urazy ''lecz sie'' aleś ty głupia. Dziewczyna zakłada jak najbardziej normalne tematy, a ty wyskakujesz tu z tekstem 'lecz sie'. Więc lepiej się zamknij, bo jesteś tylko nędzną gó...arą, dla której seks i tym podobne są tematami o których absolutnie nie wypada rozmawiać. Także na przyszłość, to ty się lecz. Odpowiedz Link Zgłoś
myhorses13 nieeeeeeee. 09.11.09, 22:57 tandetaa ,, nie orginalnee ,, głupiee ,, ;ddddd żałosnee. ^ | | te dodatki z playboyaa.! Odpowiedz Link Zgłoś
ochioyebna. _ 08.11.09, 13:55 z a j e b i s t e . moje kumpelki mają trampki z plejboja. < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
droops Re: Playboy- akcesorie 08.11.09, 14:01 uwielbiam to < 3 ale nie w nadmiarze . ; dd ja mam nawet krzesło wytapetowane futerkiem z wizerunkiem króliczka, kapcie, bluzki, torebkę no i biżuterię . i to mi wystarczy . Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Playboy- akcesorie 08.11.09, 14:06 przykro mi , ale takie "akcesorie" (chodziło o akcesoria, gadżety, tak?? xD) kojarzą mi się z pustymi dziewczynami z mojej szkoły -.- takimi barbie, które tego typu ozdoby uwielbiają. chociaż wisiorek jest nawet ładny ;] Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel_483 Re: Playboy- akcesorie 08.11.09, 14:10 Fajne są gadżety z tym logiem;p Odpowiedz Link Zgłoś
droops Re: Playboy- akcesorie 08.11.09, 14:13 O.o, zapomniałabym ; dd mam taki sam zegarek jak ten poniżej na zdjęciu . i jakoś się ze mnie nie śmieją .^^ Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Playboy. 08.11.09, 14:11 kiedyś mi się to podobało, ale od kiedy czołowe tlenione plastiki z mojej szkoły zaczęły ubierać się od dołu do góry w Playboya, od widziało mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
miley112 Re: Playboy- akcesorie 08.11.09, 14:13 ` na 15 urodziny dostałam bluzkę z logo Playboy. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: Playboy- akcesorie 08.11.09, 20:08 są zajebiste, ja mam łańcuszek ;d Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi Re: Playboy- akcesorie 08.11.09, 20:12 Też lubię . Łańcuszek, bluski, poduchy, kolczyki =, opaski i spineczkii . Odpowiedz Link Zgłoś
limka Re: Playboy- akcesorie 08.11.09, 20:49 Mnie się nie podobają. Kojarzą mi się wyłącznie z tą durną gazetą. Poza tym połowa mojej klasy to nosi, zero oryginalności. Odpowiedz Link Zgłoś
karka99221 Re: Playboy- akcesorie 08.11.09, 20:44 uff co ja bym zrobiła aleby wylapać jakąś taką podusie !!!superciooooo ,wiecie możę gdzie można kupić takie akceski ??? Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Są spoko:P 08.11.09, 20:45 A mi się tam podobają! Najbardziej biżuteria Wisiorki, kolczyki... O i jeszcze paski z taką klamrą są zajebiste:]] Odpowiedz Link Zgłoś
misia19978 ;D 08.11.09, 20:48 Ja mam sweterek ale nosze go na codzień bo już mi troche zamały jest ale lubie nawet Odpowiedz Link Zgłoś
goga14 Re: Playboy- akcesorie 09.11.09, 17:19 mi się podobają > =D mam kolczyki z PLAYBOYA . i mam zamiar kupić naszyjnik no i moze pierscionek . itp . hehe .xd Odpowiedz Link Zgłoś
darkly heeeej 09.11.09, 17:28 Moja koleżanka w klasie codziennie do szkoly ubiera bluzki z playboya kolczyki,wisiory i nawet skarpetki,majtki stanik i pasek do spodni ma z playboya wiem bo mamy razem w-f straaaszne nie znosze tego Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: Playboy- akcesorie 10.11.09, 08:06 fajny ten wisiorek tylko . xd a co do tego , że poszłaś w bluzce z tym logo do szkoły to ja bym nie poszła . Odpowiedz Link Zgłoś
alexa10 Re: Playboy- akcesorie 12.11.09, 18:09 ja nie mam nic z tym obrazkiem głupio mi coś takiego kupic;/ jak miałam bluzke z takim jakby słonikiem z cekinów to taka głupia koleżanka ciągle do mnie : playboyy...! i tak głupio paluchem pokazuje;/ szczeże to ja i niektóre dziewczyny uważamy że jest zboczona oi tak dziewczynom robi;/ mega żall..;/ ale moja kumpela ma bluze w te wzorki Odpowiedz Link Zgłoś