Dodaj do ulubionych

dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz . ?

• riot Kupilabym sobie sowę w helmie... 17.04.10, 17:24
      ... i stworzyla armię zlych brokulków. I gdyby wreszcie byl ten koncert, to wszystkich bym
      wyniszczyla naookolo i wylala wiadro kleju na DŻAREDA (tak, to mają być MARSI) po
      czym wszystkich czlonków zespolu wywiozla do Disneylandu.

P.S. Sorry. Mam atak furii.
    • czarownica_xd Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 17.04.10, 23:12
      popłakałabym się ze szczęścia.
    • laseczka54 Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 18.04.10, 16:21
      Ciesze się skacze z radości i tak dalej smile
    • wow Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 18.04.10, 17:30
      Krzyczę na cały głos z radości!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
    • kardolina Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 18.04.10, 17:35
      krzyczę:`AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA`.
      • kasiekk2 Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 18.04.10, 17:39
        Tego co ja bym robiła , nie da sie opisać . *.*
        • fanka96 Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 18.04.10, 18:03
          zaczynam kaszlec....
        • autre Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 18.04.10, 18:07
          zabrakło by mi oddechu, potem bym się uśmiechała jak idotka, tuliłabym ten bilet jakby
          był małym dzieckiem, a dopiero pod koniec piszczałabym i skakałabym z radości jak
          wariatka. xDD
    • julciiax Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 18.04.10, 18:03
      Rozbiegam się, Walę głową w ścianę,
      Mdleję, Obudzam się,
      I idę na koncertsmile
      Spoko big_grin piwo
      • julciiax Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 18.04.10, 18:04
        julciiax napisał(a):

> Rozbiegam się, Walę głową w ścianę,
        > Mdleję, Obudzam się,
        > I idę na koncertsmile
        > Spoko big_grin piwo

Noo chociaż ostatnio jak dostałam 3 bilety na koncert Jonas (BLEH BLEH EWW) To Powiedziałam 'Dzięki' I poszłam spać o.O shock Lol XD kwiat
        • jonas1139 Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 18.04.10, 18:08
          aa piszcze rycze skacze tancze spiewaam
          co sie daa .
    • niesmaczna Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 18.04.10, 18:07
      uuuuuuuuuuu.... yeah.... aaaaaaaaaaaaa..... zawał.... śmierć ... więc może
      lepiej żebym nie dostała taki bilet . xd
    • julik Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 18.04.10, 18:40
      Skacze , wrzeszce , tupie , wariuje , padam , kupuje koszulke , farbuje się na rudo
      (Paramore) . Wszystko to jeszcze raz i jeszcze i jeszcze xd Instrukcja: Wszystkie powyższe
      punkty wypełnić w rytm piosenki ,, Brin by borin brick ,, suspicious
      • slodkiporanek Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 22.04.10, 18:56
        Mówię: Kya( ostatnio moje ulubione słowo) i uśmiecham sie.
    • keshablabla Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 22.04.10, 19:05
      Ja normalnie prawie zawsze tu w Los Angeles chodzę na koncerty tzn. Miley Cyrus,
      Ke$hy, Justina Biebera;D fajne
      są..serceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserce
    • bibi4 Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 22.04.10, 19:19
      biore go i bardzo dziękuije ofiarodawcy. !
      • jessicakaulitz Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 22.04.10, 19:22
        hmm kiedy tata kumpeli kupil nam bilety na koncert TH to klaudia (kumpela) od
        razu do mnie zadzwonila i przez jakieś 10 min piszczalyśmy do sluchawki tongue_out wgl
        nie moglam zasnąc ani nic...potem odliczalam dni i wgl....koncert mam już za
        soba i bylo zarąbiście niemoge sie doczekać następnego razu tongue_out
        • stokroteczka11 Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 22.04.10, 20:02
          okej, dobra:
          aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • stokroteczka11 Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 22.04.10, 20:03
            ej, ucięło mi:
            aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
            aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
            aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
            aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
            aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • kasztanoweludki Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 22.04.10, 19:55
      historia z mojego życia:
      jestem wielką fanką rocka, głównie Marilyna Mansona i AC/DC! Błagałam rodziców o
      bilet na AC/DC przez miesiąc. w końcu powiedzieli, że się zastanowią...
      chciałam, żeby pojechała ze mną moja przyjaciółka (również ich fankawink) .
      byłyśmy na przerwie i dzwoni mi telefon. słyszę mamę która mówi, że mam już
      bilety. telefon wypadł mi z rąk podbiegłam i powiedziałam o tym przyjaciółce i
      przez całą przerwę skakałyśmy i śpiewałyśmy, że jedziemy na AC/DC. od tamtego
      czasu wszyscy w szkole mówią na nasz ej-si-di-si.
    • extraordinary PIIISK+ 22.04.10, 20:09
      ,zdzieram sobie gardło, potem skaczę/tańczę po pokoju przez trzy godziny,
      śpiewam wszystkie ich piosenki po kolei, i jeszcze raz, oznajmiam to całemu
      światu albo tylko najlepszej kumpeli, i do koncertu fruwam sobie, łagodnie
      unosząc się 10 cm nad ziemią. A koncert oczywiście byłby Green Day'a.
      ach, marzenia.
    • light Umieram. 22.04.10, 20:09
    • sandra_miley Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 03.06.10, 21:18
      mdleję albo..
      serce mi bije bardzo szybko i skacze z radości a ludzie uważają mnie za idiotkę xdDD
    • colaxdd Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 03.06.10, 21:21
      Zaczynam piszczeć, skakać, dusić ze szczęścia osobę, która mi załatwiła dany
      bilet i nie mogę się uspokoić przez jakieś pół godziny, następnie aż do koncertu
      tryskam radością.
    • nyc._.lon Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 03.06.10, 21:25
      drę się , skaczę do sufitu i w ogóle wariuję . XDD
    • julka_18 aaaaa! :3 03.06.10, 21:27
      piszczę, piszczę, piszczę! *__*
      podniecam się, wszystkim się
      chwalę, opisuję to na fb. <lol> big_grin
    • szila Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 03.06.10, 21:32
      Piszcze , skacze , ciesze się itd. tongue_out
    • stop_it Zemdlalabym xd 03.06.10, 21:35
      no ale to niemozliwe bo magik nie zyje wiec pfk juz nie gra xd
    • ladypop Klik . ; p 03.06.10, 21:35
      Piszcze Z Radości . Skacze I Nie Wiem Co Jeszcze . Potem Się Opanowuję I Dziękuje
      Ściskam Itp . ; DDDD

Noi Oczywiście Jadę Na Koncert . ; **********
    • devaney Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 04.06.10, 18:11
      Skaczę z radości.
      • nienormalna__ (; 04.06.10, 18:13
        pewnie zachowywałabym się jak obłąkana xD.
        • heartbeats Re: (; 04.06.10, 18:14
          mdleję ze szczęścia/krzyczę/płaczę : D
    • selcia_gomez Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 04.06.10, 18:16
      Zdziwiłabym się, ale byłabym też bardzo zadowolona, więc po prostu poszłabym na
      ten koncert! tongue_out
      • guchaxd Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 04.06.10, 18:24
        piszczę, skaczę, mam wielkiego rogala na twarzy i tańczę z radości big_grin
    • antay Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 04.06.10, 18:29
      Pierw mysle ze to zart. Pozniej po przekonaniu mnie, że ów koncert nie jest
      wymysłem rodziców zaczynam piszczeć i skakać ze szczęścia ; )
    • demi2917 Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 04.06.10, 18:30
      No ciesze sie, nie??
      • katherine456 Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 04.06.10, 19:10
        Najpierw zdziwienie a potem krzyk i radocha !!
    • iljustinb Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 04.06.10, 18:35
      jesli jest ten koncert jakies 300 - 400 km ode mnie to sie smuce ale jak jakies 10-20 to
      skacze i placze ze szczescia ;d
      chcialabym dostac taki bilet na koncert Justina BB serce

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka