riot Kupilabym sobie sowę w helmie... 17.04.10, 17:24 ... i stworzyla armię zlych brokulków. I gdyby wreszcie byl ten koncert, to wszystkich bym wyniszczyla naookolo i wylala wiadro kleju na DŻAREDA (tak, to mają być MARSI) po czym wszystkich czlonków zespolu wywiozla do Disneylandu. P.S. Sorry. Mam atak furii. Odpowiedz Link Zgłoś
czarownica_xd Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 17.04.10, 23:12 popłakałabym się ze szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
laseczka54 Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 18.04.10, 16:21 Ciesze się skacze z radości i tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
wow Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 18.04.10, 17:30 Krzyczę na cały głos z radości!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 18.04.10, 17:35 krzyczę:`AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA`. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekk2 Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 18.04.10, 17:39 Tego co ja bym robiła , nie da sie opisać . *.* Odpowiedz Link Zgłoś
fanka96 Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 18.04.10, 18:03 zaczynam kaszlec.... Odpowiedz Link Zgłoś
autre Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 18.04.10, 18:07 zabrakło by mi oddechu, potem bym się uśmiechała jak idotka, tuliłabym ten bilet jakby był małym dzieckiem, a dopiero pod koniec piszczałabym i skakałabym z radości jak wariatka. xDD Odpowiedz Link Zgłoś
julciiax Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 18.04.10, 18:03 Rozbiegam się, Walę głową w ścianę, Mdleję, Obudzam się, I idę na koncert Spoko Odpowiedz Link Zgłoś
julciiax Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 18.04.10, 18:04 julciiax napisał(a): > Rozbiegam się, Walę głową w ścianę, > Mdleję, Obudzam się, > I idę na koncert > Spoko Noo chociaż ostatnio jak dostałam 3 bilety na koncert Jonas (BLEH BLEH EWW) To Powiedziałam 'Dzięki' I poszłam spać o.O Lol XD Odpowiedz Link Zgłoś
jonas1139 Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 18.04.10, 18:08 aa piszcze rycze skacze tancze spiewaam co sie daa . Odpowiedz Link Zgłoś
niesmaczna Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 18.04.10, 18:07 uuuuuuuuuuu.... yeah.... aaaaaaaaaaaaa..... zawał.... śmierć ... więc może lepiej żebym nie dostała taki bilet . xd Odpowiedz Link Zgłoś
julik Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 18.04.10, 18:40 Skacze , wrzeszce , tupie , wariuje , padam , kupuje koszulke , farbuje się na rudo (Paramore) . Wszystko to jeszcze raz i jeszcze i jeszcze xd Instrukcja: Wszystkie powyższe punkty wypełnić w rytm piosenki ,, Brin by borin brick ,, Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 22.04.10, 18:56 Mówię: Kya( ostatnio moje ulubione słowo) i uśmiecham sie. Odpowiedz Link Zgłoś
keshablabla Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 22.04.10, 19:05 Ja normalnie prawie zawsze tu w Los Angeles chodzę na koncerty tzn. Miley Cyrus, Ke$hy, Justina Biebera;D fajne są.. Odpowiedz Link Zgłoś
bibi4 Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 22.04.10, 19:19 biore go i bardzo dziękuije ofiarodawcy. ! Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 22.04.10, 19:22 hmm kiedy tata kumpeli kupil nam bilety na koncert TH to klaudia (kumpela) od razu do mnie zadzwonila i przez jakieś 10 min piszczalyśmy do sluchawki wgl nie moglam zasnąc ani nic...potem odliczalam dni i wgl....koncert mam już za soba i bylo zarąbiście niemoge sie doczekać następnego razu Odpowiedz Link Zgłoś
stokroteczka11 Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 22.04.10, 20:02 okej, dobra: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stokroteczka11 Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 22.04.10, 20:03 ej, ucięło mi: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasztanoweludki Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 22.04.10, 19:55 historia z mojego życia: jestem wielką fanką rocka, głównie Marilyna Mansona i AC/DC! Błagałam rodziców o bilet na AC/DC przez miesiąc. w końcu powiedzieli, że się zastanowią... chciałam, żeby pojechała ze mną moja przyjaciółka (również ich fanka) . byłyśmy na przerwie i dzwoni mi telefon. słyszę mamę która mówi, że mam już bilety. telefon wypadł mi z rąk podbiegłam i powiedziałam o tym przyjaciółce i przez całą przerwę skakałyśmy i śpiewałyśmy, że jedziemy na AC/DC. od tamtego czasu wszyscy w szkole mówią na nasz ej-si-di-si. Odpowiedz Link Zgłoś
extraordinary PIIISK+ 22.04.10, 20:09 ,zdzieram sobie gardło, potem skaczę/tańczę po pokoju przez trzy godziny, śpiewam wszystkie ich piosenki po kolei, i jeszcze raz, oznajmiam to całemu światu albo tylko najlepszej kumpeli, i do koncertu fruwam sobie, łagodnie unosząc się 10 cm nad ziemią. A koncert oczywiście byłby Green Day'a. ach, marzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
sandra_miley Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 03.06.10, 21:18 mdleję albo.. serce mi bije bardzo szybko i skacze z radości a ludzie uważają mnie za idiotkę xdDD Odpowiedz Link Zgłoś
colaxdd Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 03.06.10, 21:21 Zaczynam piszczeć, skakać, dusić ze szczęścia osobę, która mi załatwiła dany bilet i nie mogę się uspokoić przez jakieś pół godziny, następnie aż do koncertu tryskam radością. Odpowiedz Link Zgłoś
nyc._.lon Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 03.06.10, 21:25 drę się , skaczę do sufitu i w ogóle wariuję . XDD Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 aaaaa! :3 03.06.10, 21:27 piszczę, piszczę, piszczę! *__* podniecam się, wszystkim się chwalę, opisuję to na fb. <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
szila Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 03.06.10, 21:32 Piszcze , skacze , ciesze się itd. Odpowiedz Link Zgłoś
stop_it Zemdlalabym xd 03.06.10, 21:35 no ale to niemozliwe bo magik nie zyje wiec pfk juz nie gra xd Odpowiedz Link Zgłoś
ladypop Klik . ; p 03.06.10, 21:35 Piszcze Z Radości . Skacze I Nie Wiem Co Jeszcze . Potem Się Opanowuję I Dziękuje Ściskam Itp . ; DDDD Noi Oczywiście Jadę Na Koncert . ; ********** Odpowiedz Link Zgłoś
devaney Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 04.06.10, 18:11 Skaczę z radości. Odpowiedz Link Zgłoś
selcia_gomez Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 04.06.10, 18:16 Zdziwiłabym się, ale byłabym też bardzo zadowolona, więc po prostu poszłabym na ten koncert! Odpowiedz Link Zgłoś
guchaxd Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 04.06.10, 18:24 piszczę, skaczę, mam wielkiego rogala na twarzy i tańczę z radości Odpowiedz Link Zgłoś
antay Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 04.06.10, 18:29 Pierw mysle ze to zart. Pozniej po przekonaniu mnie, że ów koncert nie jest wymysłem rodziców zaczynam piszczeć i skakać ze szczęścia ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
demi2917 Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 04.06.10, 18:30 No ciesze sie, nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
katherine456 Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 04.06.10, 19:10 Najpierw zdziwienie a potem krzyk i radocha !! Odpowiedz Link Zgłoś
iljustinb Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 04.06.10, 18:35 jesli jest ten koncert jakies 300 - 400 km ode mnie to sie smuce ale jak jakies 10-20 to skacze i placze ze szczescia ;d chcialabym dostac taki bilet na koncert Justina BB Odpowiedz Link Zgłoś