oldziaaa 09.11.09, 18:56 cały czas strasznie sie nudze nie wiem co robić ... niby robie te całe filofun i branzoletki z muliny ale i tak mi to nie wystarcza . co wy robicie jak wam sie nudzi ? prosze o odp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carlain Re: problemik :c 09.11.09, 19:41 spotykam się z przyjaciółmi. oglądam telewizor. siedzę na kotku. ; d Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: problemik :c 09.11.09, 21:06 no hm.. ja zawsze właże na gg albo nk albo kotka no ale przez to się uzależniłam od neta sama nie wiem co mozna robić HAHHAHHA... xD Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: problemik :c 09.11.09, 22:24 rozbierz się i pilnuj rzeczy. Jak to moja babcia lubi mówic. Odpowiedz Link Zgłoś
inka_love_nick Re: problemik :c 09.11.09, 22:31 może zapisz się na jakiś instrument, albo bądz kujonem klasowym. Odpowiedz Link Zgłoś
sweetchocolate Re: problemik :c 09.11.09, 22:36 Ja się uzależniłam od laptopa... pójdź do kina z przyjaciółmi, zacznij pisać książkę (wciągające zajęcie) , albo zacznij cczytać książki.. telewizjaa komputer Odpowiedz Link Zgłoś
karoola06 Re: problemik :c 09.11.09, 22:38 czytaj ksiązke, rozwiazuj krzyzowki ucz sie ? haha sama siebie rozśmieszylam... Odpowiedz Link Zgłoś
lorente Re: problemik :c 09.11.09, 22:38 ;D Może zajmij się swoją pasją.. Może malowanie?? ;D Albo możesz z kumpelom nagrac teledysk do jakiejś piosenki .. ; ) Możecie też nakręcić np serjal komediowy (ja nagrywałam z klasą w lesie) ;D Ja w wolnych chwilach ( kiedy jestem sama) poświęcam się muzyce (piesze teksty, gram na instrumentach i nagrywam amatorskie piosenki)... Odpowiedz Link Zgłoś
poconacokomuto Re: problemik :c 09.11.09, 22:51 Też mam ten problem ;P Kiedyś wchodząc na komputer mogłam siedzieć kilka h i się nie nudzić! ALe teraz? Nudaaa ;p Nie wiem co robic. Znajduje sobie rózne zajecia. Np.: ostatnio zaczełam sie uczyć grać na gitarze ;] Rób co robisz najbardziej ;] Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: problemik :c 10.11.09, 08:08 czytaaj coś , oglądaj telewizję , komputer , przyjaciele ,. Odpowiedz Link Zgłoś
pati_739 Re: problemik :c 10.11.09, 18:47 Może poczytaj coś "Paulina w orbicie kotów" PoLeCeM! Albo no nie wiem... Umów się z jakąś kumpelą na spacer, czy coś xD To zależy od tego co lubisz robić Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ Re: problemik :c 10.11.09, 18:51 elisss moja mama zawsze tak gada x - DDDDD albo ` Idź ... ` a ja jej przerywam i ` Nie nie idę odrabiać lekcji! ` x dd Odpowiedz Link Zgłoś
kristen_136 Re: problemik :c 10.11.09, 18:50 Polecam ci przeczytanie sagi Zmierzch .!!! Ja np. nie cierpię czytać a tą sagę przeczytałam w miesiąc Obejrzyj jakieś filmy na www.tvfilmy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
takaaklaudiaa Re: problemik :c 10.11.09, 18:51 Zaluz sobie fbl Albo simsy sobia zakup to uzaleznia Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: problemik :c 10.11.09, 18:54 czytam książkę, lub oglądam film . dzisiaj o 20 Azyl z Kristen Odpowiedz Link Zgłoś
montanacyrus Re: problemik :c 10.11.09, 18:57 Oglądam TV, Włażę na neta, Chodzę na zbiórki harcerskie ;d Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: problemik :c 10.11.09, 19:02 Jeżdze konno, czytam gazety (jest nowe bravo z Bieberkiem..xD), książki, net, TV, jak masz zwierze to się baw no chyba ,że rybka..xD(no chyba ,że masz rodzeństwo..ja nie mam więc pies do zabawy mi wystarcza, ale młodsza siostra da się przywiązac na smycz za lizaka czy cukierka..xD), odrabiam lekcje, gram w simsy..xD, piszę opowiadania, umawiam sie z Moim chłopakiem i przyjaciółmi, śpię To starczy..! Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: problemik :c 10.11.09, 19:22 eh ja mam odwrotny problem xD Jak pomieścić wszystkie zajęcia itp. A jak już do spotykam się z kumpelami to mój sposób na nudę No chyba, że jestem chora to czytam gazety, rysuję itp itd Oprócz tego tańczę [ale nie "profesjonalnie chociaż bym chciała..], śpiewam, gram na gitarze/pianinie, jeżdżę konno eh dużo tego xD Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: problemik :c 10.11.09, 19:28 chodzę jak jakiś debil po domu i szukam szczęścia. ; xx Odpowiedz Link Zgłoś
oldziaaa Re: problemik :c 14.11.09, 16:22 selcia17 ja też jeżdże konno nawet mam swojego konia :p ale nie można tego robić wiecznie ... dwie godziny dziennie wystarczają a jak więcej to konik sie męczy ... Odpowiedz Link Zgłoś
domi17 Re: problemik :c 14.11.09, 16:25 siedzę na necie<nie dosłownie xd>albo telewizja badz ksiązki Odpowiedz Link Zgłoś
grloulie Re: problemik :c 14.11.09, 16:36 Chciałabym mieć taki problem jak Ty . Mi zawsze brakuje czasu na nudę niestety . Poczytaj sobie, albo obejrzyj fajny film. Odpowiedz Link Zgłoś
korni1996 Re: problemik :c 14.11.09, 16:38 Zazwyczaj siedzę w necie, gadam przez gg a jak już naprawdę nie mam co robić to tłumacze teksty moich ulubionych piosenek Odpowiedz Link Zgłoś
kokosik9 Re: problemik :c 14.11.09, 16:48 Najlepiej urządzić wypad z przyjaciółmi.. Odpowiedz Link Zgłoś