karolajn. 12.11.09, 10:59 Co o nich myślicie ? Ja uważam, że są o niebo lepsi i ładniejsi niż np. Zac Efron Nie wywołują żadnych skandali, ani nic takiego . Szkoda, że tak mało o nich słychać ; ( Ricky Ullman : Taki słodki dzieciak ; dd David Henrie : który lepszy ? xd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kardolina Re: David Henrie i Ricky Ullman 12.11.09, 11:46 No, Ricky inaczej trochę wygląda teraz xxd ogólnie lubię ich bardzo xd Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: David Henrie i Ricky Ullman 12.11.09, 11:57 boscy są ; DD David taki przystojny i ciasteczkoo < 33 a ricky taki słodki bachorek . x pp < 33 Odpowiedz Link Zgłoś
szczupak Re: David Henrie i Ricky Ullman 12.11.09, 12:36 Uwielbiam David'a Henrie... Jest boski!! Mam na niego FAZĘ Odpowiedz Link Zgłoś
dianolinka ajaj xDD 12.11.09, 12:39 ajaj xDD jak dla mnie David lepszy xD może nawet trochę sławniejszy bo teraz przecież był ten film Disney'a z jego udziałem Odpowiedz Link Zgłoś
sweet...ash Re: David Henrie i Ricky Ullman 12.11.09, 12:45 ` Obaj są świetni ,, ale wole Davida . ! Jest świetnym aktorem . !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
milenka_swanxd Re: David Henrie i Ricky Ullman 26.12.09, 19:17 Ja kocham Davida! Jeśli lubisz CzWP to zapraszam na www.czarodzieje.socjum.pl !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
olenka0505 Re: David Henrie i Ricky Ullman 30.12.09, 19:25 Widze ze mamy podobny gust, bo wlasnmie oni mi sie podobajaa, fajni sa a na Davidka tez mam faze hehe, ale on mial pare afer, jakies cos bylo z kasynem ale nie pamietam o co kaman Odpowiedz Link Zgłoś
justinaxdxd Re: David Henrie i Ricky Ullman 30.12.09, 19:30 David jest boski ; p kocham goo ;p Odpowiedz Link Zgłoś
milenka_swanxd Re: David Henrie i Ricky Ullman 21.01.10, 15:46 ja Davida napastuję na twitterze komentarzami i na twitpic komentuję mu zdjęcia. kocham go! _________________________________________________________ www.selena-fan.socjum.pl << zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
asiaaaa Re: David Henrie i Ricky Ullman 22.01.10, 18:10 też tak uważam i lepszy David on jest śliczny Odpowiedz Link Zgłoś