karolajn. 13.11.09, 15:40 Ashley Tisdale - How Do You Love Someone? HIT czy KIT ? Według mnie MEEEGA HIT! Ta piosenka to jedna z najlepszych z najnowszej płyty Ash ; ) A wy co sądzicie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xxmilaaaaxx Re: Ashley Tisdale - "How Do You Love Someone?" 13.11.09, 19:38 Uwielbiam tą piosenkę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zajebista Odpowiedz Link Zgłoś
sweet...ash Re: Ashley Tisdale - "How Do You Love Someone?" 13.11.09, 19:40 ` Słyszałam tą piosenke już dawno ,, strasznie mi sie spodobała ,, bo jest pełna emocji a tekst jest wzruszający Odpowiedz Link Zgłoś
clover1 Re: Ashley Tisdale - "How Do You Love Someone?" 13.11.09, 19:50 Świetna jest Odpowiedz Link Zgłoś
majusia011 Piosenka ! 13.11.09, 19:52 `pierwszy raz dopiero usłyszałam tą piosenkę i jesteś po prostu, po prostu... aż brak mi słów smutna jest, ale tekst tej piosenki jest bardzo przemyślany i napisany z sensem [*] Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: Ashley Tisdale - "How Do You Love Someone?" 13.11.09, 19:51 Tisdale śpiewać nie umie. Odpowiedz Link Zgłoś
majusia011 Re: Ashley Tisdale - "How Do You Love Someone?" 13.11.09, 19:54 rosalie napisał(a): > Tisdale śpiewać nie umie. a twoim zdaniem kto umie śpiewac z gwiazdek Disney'a? moim zdaniem ona ma najlepszy głos z gwiazd Disney'a [ mówiąc tylko o nich ] Odpowiedz Link Zgłoś
asiek15 Ashley Tisdale- "How Do You Love Someone"? 13.11.09, 20:10 Uwielbiam ją HIT!! Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Ashley Tisdale - "How Do You Love Someone?" 13.11.09, 21:35 hit Odpowiedz Link Zgłoś
molinka Re: Ashley Tisdale - "How Do You Love Someone?" 13.11.09, 22:04 kocham tą piosenkę . moja ulubiona > 3 Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: Ashley Tisdale - "How Do You Love Someone?" 13.11.09, 22:09 słodyczz . Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: Ashley Tisdale - "How Do You Love Someone?" 14.11.09, 10:06 fajnaa . Odpowiedz Link Zgłoś
karolajn. Re: Ashley Tisdale - "How Do You Love Someone?" 14.11.09, 10:29 racja, piosenka jest bardzo wzruszająca . tutaj tłumaczenie <oczywiście z tekstowa> Mama nigdy nie nauczyła mnie jak kochać Tatuś nigdy nie nauczył mnie jak czuć Mama nigdy nie nauczyła mnie jak dotykać Tatuś nigdy nie pokazał mi jak leczyć Mama nigdy nie dawała mi dobrego przykładu Tatuś nigdy nie trzymał mamy w ramionach Mama sądziła, że sobie z tym nie poradzi Tatuś nigdy nie zachował się po męsku Chodzę rozbita, emocjonalnie zmarznięta Czekając, mylę to Jak kogoś kochasz, bez sprawiana mu bólu Jak kogoś kochasz, bez pełzania po omacku Do tej pory w moim życiu chmury blokowały dojście słońcu Jak kochasz, jak kogoś kochasz Jak kochasz, jak kogoś kochasz Zawszy byłam wybranym dzieckiem Stałam się największym skandalem Mówili mi, że nie przetrwam, lecz przetrwanie jest moim drugim imieniem Chodzę dookoła, mając nadzieję, że to tylko tymczasowe załamanie Czekając, mylę to Jak kogoś kochasz, bez sprawiana mu bólu Jak kogoś kochasz, bez pełzania po omacku Do tej pory w moim życiu chmury blokowały dojście słońcu Jak kochasz, jak kogoś kochasz Jak kochasz, jak kogoś kochasz Trudno o tym mówić, trzeba zobaczyć to co jest głęboko wewnątrz Trudno jest powiedzieć , że Ci ufam kiedy zawsze kłamałeś Jak kogoś kochasz, bez sprawiana mu bólu Jak kogoś kochasz, bez pełzania po omacku Do tej pory w moim życiu chmury blokowały dojście słońcu Jak kochasz, jak kogoś kochasz Jak kogoś kochasz , czyniąc to ostatnim Jak kogoś kochasz bez powracania do przeszłości Jak kochasz, jak kogoś kochasz Jak kochasz, jak kogoś kochasz kogoś Widać, że napisana z sercem Odpowiedz Link Zgłoś
aguskaa_ Re: Ashley Tisdale - "How Do You Love Someone?" 14.11.09, 10:36 jest super xd hit ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
golden_star Re: Ashley Tisdale - "How Do You Love Someone?" 16.02.10, 19:35 Super piosenka Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 < 33 14.11.09, 10:45 śliczna. ale jakbym gdzieś już podobną słyszała.. ale piosenka piękna. Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Ashley Tisdale - "How Do You Love Someone?" 14.11.09, 11:09 świetne ;p Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Ashley Tisdale - "How Do You Love Someone?" 14.11.09, 12:39 Fajna jest! Nie przepadam za wszystkimi jej piosenkami, ale ta jest na serio świetna Odpowiedz Link Zgłoś
clover1 Re: Ashley Tisdale - "How Do You Love Someone?" 15.11.09, 10:55 Jest piękna Fajna xD Odpowiedz Link Zgłoś
karolajn. Re: Ashley Tisdale - "How Do You Love Someone?" 15.11.09, 19:48 Polecam także "DELETE YOU" - oczywiście z najnowszej Ashley ; dd Odpowiedz Link Zgłoś
dulceana Re: Ashley Tisdale - "How Do You Love Someone?" 17.11.09, 22:44 genialna piosenka. taka.. prawdziwa, uczuciowa.. życiowa. power ;D.!!!!!!! uwielbiam Ash <33 Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Ashley Tisdale - "How Do You Love Someone?" 19.11.09, 10:55 uwielbiam tą piosenkę <3 wzruszająca , piękna , w dodatku Ash ma świetny głos <3 Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: Ashley Tisdale - "How Do You Love Someone?" 20.11.09, 21:16 hit, hit, hit, hit, hit, hit... hit i koniec. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
yzz. Re: Ashley Tisdale - "How Do You Love Someone?" 22.11.09, 15:23 To jest moja ulubiona piosenka Ashley. Słucham jej od kilku dni, jest po prostu świetna Odpowiedz Link Zgłoś
kitty16 Re: Ashley Tisdale - "How Do You Love Someone?" 22.11.09, 15:28 Hit ; )) uwielbiam tą piosenke ;d Odpowiedz Link Zgłoś
ashleytisdalep Re: Ashley Tisdale - "How Do You Love Someone?" 23.11.09, 07:56 hit jest jest moja ulubiona ale lubie jeszcze What If Its alright its Ok Odpowiedz Link Zgłoś
razzo Re: Ashley Tisdale - "How Do You Love Someone?" 15.02.10, 18:08 po pierwszym przesłuchaniu stwierdziłam, że piosenka jest w miarę. teraz sam tytuł mnie przeraża. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Ashley Tisdale - "How Do You Love Someone?" 15.02.10, 18:15 nie słuchałam jej od daawna, ale jakby w radiu leciał czy coś, to na pewno bym podgłośniła. ładna taka jakaś. Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Ashley Tisdale - "How Do You Love Someone?" 15.02.10, 19:01 Genialna ! Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladowaa__ Re: Ashley Tisdale - "How Do You Love Someone?" 16.02.10, 19:23 To jedna z najlepszych piosenek na tej płycie ^^ Hit ;D Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Re: Ashley Tisdale - "How Do You Love Someone?" 16.02.10, 20:23 Swietna piosenka Odpowiedz Link Zgłoś
limka Re: Ashley Tisdale - "How Do You Love Someone?" 17.02.10, 11:46 Masz rację. Ta pisoenka jest świetna. To jedna z moich ulubionych songów z repertuaru Ash. Odpowiedz Link Zgłoś
ashley24 Re: Ashley Tisdale - "How Do You Love Someone?" 17.02.10, 11:53 TAAAK!! bardzo lubię tę piosenkę i inne jej piosenki również Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: Ashley Tisdale - "How Do You Love Someone?" 17.02.10, 12:00 fajna, tak jak inne . Odpowiedz Link Zgłoś
alice120 Re: Ashley Tisdale - "How Do You Love Someone?" 17.02.10, 17:14 HIT! HIT! HIT! Odpowiedz Link Zgłoś
selly38 Re: Ashley Tisdale - "How Do You Love Someone?" 17.02.10, 21:48 Uwielbiam wszystkie songi Ash. Ale wolę Guilty Pleasure, He Said, She Said, Positivity, Crank It Up. Ale How Do You Love... też jest extra. Odpowiedz Link Zgłoś
ashleyka19 Re: Ashley Tisdale - "How Do You Love Someone?" 17.02.10, 21:56 kocham tą piosenkę Odpowiedz Link Zgłoś
eweluna97 Re: Ashley Tisdale - "How Do You Love Someone?" 17.02.10, 21:58 spoko . ;d Odpowiedz Link Zgłoś
sweet.fan.jb.xd Re: Ashley Tisdale - "How Do You Love Someone?" 17.02.10, 22:02 śliczna ; * Odpowiedz Link Zgłoś
bershka_ Re: Ashley Tisdale - "How Do You Love Someone?" 17.02.10, 22:04 jest spoko Odpowiedz Link Zgłoś
lisaxx Re: Ashley Tisdale - "How Do You Love Someone?" 17.02.10, 22:15 uwielbiam ; ] Odpowiedz Link Zgłoś