angela3545 13.11.09, 19:56 Mama problem nie ma co czytac ?? macie jakies fajnie ksiązki(które można by było wypożyczyc w biblotece) takie dla nastolatek jesli macie to piszcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czekoladowaxd Re: Księzki dla nastolatek>> 13.11.09, 19:58 "Paulina w orbicie kotów", "E-mail z buziakiem", "Kaśka-podrywaczka" Super książki! ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
lara12 Re: Księzki dla nastolatek>> 13.11.09, 20:01 jest taka fajna książka 'po co mi chłopak.?' świetna xd Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: Było xD 13.11.09, 20:02 Był już taki temat i tam było podane wiele książek... A tak w ogóle to polecam "Stowarzyszenie wędrujących dżinsów" Przeczytałam wszystkie części i sądzę, że jest świetne Odpowiedz Link Zgłoś
hottequilla Księzki dla nastolatek>> 13.11.09, 20:03 Z seri "Nie dla mamy nie dla taty lecz dla każdej małolaty" Jest mnóstwo ksiązek z tej seri i są naprawde genialne Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
maddie2909 Re: Księzki dla nastolatek>> 13.11.09, 20:08 polecam "plotkare". jest naprawde super i serial i książka choc ksiazka jest calkowicie inna Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: Księzki dla nastolatek>> 13.11.09, 21:22 No więc.. serię "Pośredniczka" Jenny Carroll [Meg Cabot], "Pamiętnik księżniczki", "Plotkarę", "Kłamczucha w opałach" i tak jak ktoś już napisał serię 'Nie dla mamy, nie dla taty lecz dla każdej małolaty' - świetne książki x d Odpowiedz Link Zgłoś
kararock Re: Księzki dla nastolatek>> 13.11.09, 21:28 są fajne serie, ale to i dla dzieci dla nastolatków np. Zamęt w Parku Strachów Mikołajek Upiorna rodzinka romanisideł dla młodzieży nie czytam, bo jak zaczełam jedną czytać to z pół roku mi to zajeło, chociaz to było dawno Odpowiedz Link Zgłoś
xnamex Re: Księzki dla nastolatek>> 14.11.09, 22:08 Polecam sagę Zmierzch. Świetnie się czyta. Tak lekko. Świetny język! Odpowiedz Link Zgłoś
smiley16 Re: Księzki dla nastolatek>> 20.11.09, 16:55 xnamex napisał(a): > Polecam sagę Zmierzch. Świetnie się czyta. Tak lekko. Świetny język! no ja też to polecam świetne! Odpowiedz Link Zgłoś
asiula333 Re: Księzki dla nastolatek>> 20.11.09, 17:03 wszystkie książki z serii "nie dla mamy nie dla taty lecz dla każdej małolaty" polecam Odpowiedz Link Zgłoś