sonia27 Re: Mówicie rodzicom o ocenach? 14.11.09, 20:52 Ja mówie. Nie moge się poprostu powstrzymać moja kolezanka powiedziala że jestem szczera do bólu. W tamtym tygodniu dostałam pierwszą jedynke ale powiedziałam mamie nawet sie nie złościła tylko powiedziała że jeśli się nie będe lepiej sie uczyc bende chodzić na korepetycje Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: Mówicie rodzicom o ocenach? 14.11.09, 20:55 u mnie w szkole każą prowadzić dzienniczki, i podpisywać oceny. tak czy owak muszę pokazywać. nigdy nie mam kary bo nie mam 1 xD podpisów nie fałszuje, to nie fair w obec moich rodziców i mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
xxwariatkowoxx zależy... 14.11.09, 20:56 to zależy jakie są jeśli dobre mówię a jeśli nie to nie mówię chociaż czasem mam wyrzuty xd Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_cerk Re: Mówicie rodzicom o ocenach? 14.11.09, 21:02 mowie, o wszystkich, bez wyjatku i jeszcze nigdy nie dostałam kary za 1 z fizyki czy religii co najwyżej się rodzice pytają czy można to poprawić Odpowiedz Link Zgłoś
nastolatkak93 Re: Mówicie rodzicom o ocenach? 14.11.09, 21:08 ja najczęściej się chwale jak jakąś dobrą dostane, a jak dobrą i złą to jej też mowie tą 2 i mowie ze się tam jakoś poprawi... Odpowiedz Link Zgłoś
oleska940 Re: Mówicie rodzicom o ocenach? 14.11.09, 21:11 ja to tam prawie cały czas dostaje pały Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Mówicie rodzicom o ocenach? 14.11.09, 21:41 niee nie o jedynkach xd ale mama i tak się o nich później dowiaduje Odpowiedz Link Zgłoś
donkey Re: Mówicie rodzicom o ocenach? 14.11.09, 21:44 ja mam dziennik internetowy - . - jest uzupełniany codziennie, więc mówie mamie, bo jak nie powiem, to potem mam kare za to że kłamie, wole sie przyznać, chociaż czasem zapominam XD Odpowiedz Link Zgłoś
xnamex Re: Mówicie rodzicom o ocenach? 14.11.09, 21:56 zależy. Jak rodzice zapytają to mówię, ale tak to nie! Odpowiedz Link Zgłoś
kitty Re: Mówicie rodzicom o ocenach? 14.11.09, 22:18 tylko się chwalę 5 i 6. W wszystkich jedynkach moja mama dowiaduje się z kart ocen. moje lo co miesiąc daje je do podpisu rodzicom. Odpowiedz Link Zgłoś
eminem535 Re: Mówicie rodzicom o ocenach? 14.11.09, 22:22 Ja raczej mówię mojej mamie o ocenach bo tak naprawdę...prędzej czy później i tak się dowie o ocenach na zebraniu Odpowiedz Link Zgłoś
princessm Re: Mówicie rodzicom o ocenach? 15.11.09, 20:41 tak na wszelki wypadek zawsze mowie, nawet o tych najgorszych. zeby nie bylo kolejnej wojny po wywiadówce Odpowiedz Link Zgłoś
oldziaaa Re: Mówicie rodzicom o ocenach? 16.11.09, 13:52 ja mówie o wsyzstkich nie mam z tym problemów , bo nie dostaje złych ocen 5 , 4 i czasem sie 6 zdarzy ale nie jestem kujonem ! Odpowiedz Link Zgłoś
charme Ale kaszana...xD 16.11.09, 18:41 Ja też tak kiedyś robiłam,ja byłam w podstawówce,ale treaz jestem w 1 gim. i tak nie robię. Pamiętaj,najlepiej powiedz mamie odrazu,o złych ocenach,bo tak to niedość że jeszcze mama da Ci szlaban,to jeszcze będzie mogła starcić do ciebie zaufanie... pozatym widziałam na twoim profilu,że masz 14 lat...a wiadomo,że w gimanzjum jest owiele ciężej. Po prostu zacznij się troche przykładać Już niedługo będzie wywiadówka no i wtedy będziesz miała niezły pasztet p.s 3mam kciuki xDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
xxxiikermaxxx Re: Ale kaszana...xD 16.11.09, 19:43 Ja mówie tylko o dobrych ocenach Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: Ale kaszana...xD 16.11.09, 19:45 ee , ja mówię .. nie o wszystkich, ale mówię . przeważnie jak jest 3,2,1 to nie , ale ostatnio jak dostałam 3 to powiedziałam , nie było tak źle . wolę mówić , niż potem rodzice pojdą na wywiadówkę, myślą że się dobrze uczysz , a tu klapa . ;xx Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: Ale kaszana...xD 16.11.09, 20:05 O boshe x d d . Ni gdy , nigdy nie powiem ;p . W tym roku nawet o dobrej nic nie powiedziałam . Nie mówię nawet o pracach klasowych o niczym , nawet o wywiadówce x f . Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_nessa Re: Mówicie rodzicom o ocenach? 16.11.09, 20:14 ja nie mówię...nie uczę się zbyt dobrze...mama wie tylko o tych lepszych xD Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Re: Mówicie rodzicom o ocenach? 16.11.09, 20:21 ja tak. nie mam co ukrywac. za ukrywanie oceny dostane gorsza kare niz za ocene Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Mówicie rodzicom o ocenach? 16.11.09, 20:26 reklama * zapraszamy na czacik proszę proszę proszę *reklama Odpowiedz Link Zgłoś
karolina_15 Re: Mówicie rodzicom o ocenach? 16.11.09, 20:33 Lepiej powiedzieć niż potem nie mieć zaufania u rodziców . Ja tam o wszystkich mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
lisa902 ? 16.11.09, 21:05 emm ja mówię zawsze w tedy mama mnie nie opieprza tylko odrazu mówi bym się nauczyła dobrze i poprawiłą np. 2 z polaka a kiedyś ni powiedziałam a za 2 tygodnie miałąm wywiadkówke i nie mogłąm juz tej oceny poprtawić i sie troche mama drła xD sory za błedy ale sie spiesze na cos xD ........ Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Mówicie rodzicom o ocenach? 16.11.09, 21:37 ja tak i na wywiadówce nie mam problemów Odpowiedz Link Zgłoś
madziusia94 Re: Mówicie rodzicom o ocenach? 17.11.09, 11:45 ja też nie mówię. a jak zapyta to mówię o tych dobrych. xD Odpowiedz Link Zgłoś
zaiila Re: Mówicie rodzicom o ocenach? 18.11.09, 20:58 Ja tam gadam, a tylko za jedynę opieprz dostanę i po sprawie, ale czasami o pałach nie gadam tylko mówię jak ja poprawię Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: Mówicie rodzicom o ocenach? 19.11.09, 14:29 Nie ... moi rodzice na szczęście nie patrzą jakoś na oceny xP Odpowiedz Link Zgłoś
devilish_ Mówicie rodzicom o ocenach? 19.11.09, 14:32 ja mówię . bo jak mama by zobaczyła wszystkie oceny razem . to jałł . wolę mówić i mieć spokój a nie . x dd Odpowiedz Link Zgłoś
screm Re: Mówicie rodzicom o ocenach? 19.11.09, 14:34 "Mówicie rodzicom o ocenach?" Nieee ! Odpowiedz Link Zgłoś
kajka11 Re: Mówicie rodzicom o ocenach? 19.11.09, 14:47 jasne, że NIE A dziś o 16:30 jest wywiadówka Strasznie się boję Mam nadzieję, że nie będzie kary Odpowiedz Link Zgłoś