Dodaj do ulubionych

Sql ...:/ Heeeelp !!!

16.11.09, 13:19
U mnie w szkole nauczyciele starasznie sie czepiają , wszystkiego fryzury , ubrania . Mamy
kartkówki i sprawdziany prawie codziennie . Ostatnio była taka sytuacja że pani z polskiego
stwierdzila ze moja qmpela ma make-up i zaczela na nią wrzeszczeć ze to jest zabronione.
Asia (moja kumpela ) nie była pomalowana ani pudrem ani tuszem jak powiedziala
nauczycielka , nawet błyszczyka nie miala. Pani wlepiła jej uwagę chociaż Aśka jej mówiła
ze nie ma makijażu . sad Czy wy tez macie takie sytuacje szkole ? I pomóżcie co mamy
zrobic w tej sytuacji ?
Obserwuj wątek
    • jane_ Re: Sql ...:/ Heeeelp !!! 16.11.09, 13:30
      z racji tego, że mojemu wychowawcy osobiście nie ufam, rodzic któregoś z Twych kolegów w klasie musi być w radzie rodziców. poproś tą osobe, żeby porozmawiała z rodzicem, aby poruszyła to na radzie rodziców. czy coś.

u mnie w szkole mamy spokój z takimi rzeczami.
      a sprawdziany ma każdy, więc nie narzekaj.
    • montanacyrus Re: Sql ...:/ Heeeelp !!! 16.11.09, 13:30
      Idź z tym problemem do wychowawcy lub rodzica lub innego zaufanego pracownika
      szkoły.
      • sweet_girl1 Re: Sql ...:/ Heeeelp !!! 16.11.09, 13:41
        Kiedyś mnie nauczycielka o to samo oskarżyła uncertain Gadała mi że ja niby mam
        makijaż a ja nawet pomadki na ustach nie miałam uncertainPóźniej mieliśmy wykład że
        nie wolno się malować uncertainsadPrzeżyłam , niech ona zgłosi się do rzecznika praw
        ucznia ( o ile u was jest) lub wychowawcy waszej klasy bo niestety nauczycielka
        nie była fair wobec niej uncertain Nie ma co się smucić na pewno będzie lepiej winkkiss
      • destiny__ :)thx 16.11.09, 13:43
        ale jest mały problem to właśnie nasza wychowawczyni uczy polskiego i jest nieźle walnięta
        trochę przesadza ...a z tymi sprawdzianami to jest naprawde przesada wiem ze kazdy ma
        sprawdziany ale np. z religi nigdy nie wiem czego mam sie nauczyć pani robi kartkowki co
        tydzień a lekcja wygląda tak pani kaze napisać jakieś wielkie słowo na tablicy np.
        Eucharystia a potem kaze nam wypisac do tego slowa skojarzenia i z czego sie tu uczyc sad
        • nelunia Re: :)thx 20.11.09, 17:27
          He,he u mnie nikt się nie maluje i ubiera nieodpowiednio.
          A u mnie religia wygląda tak:
          -każdy gada,gramy mlekiem,spisujemy... XD
    • ilovxblackberry Re: Sql ...:/ Heeeelp !!! 16.11.09, 13:36
      do DYREKTORA idźcie. U nas jako ktoś ma make up to od razu punkty minusowe.
    • lilith Re: Sql ...:/ Heeeelp !!! 16.11.09, 13:43
      przyjsc do szkoly tak pomalowane zeby im w dupę wlazło xD u mnie czegoś takiego nie
      ma big_grin
    • oldziaaa Re: Sql ...:/ Heeeelp !!! 16.11.09, 13:45
      u mnie jest tak samo ...
      my mamy jeszcze gorzej , bo mamy j. polski z drektorką . musimy mieć włosy
      związane w kucyk , zero maijażu i mundurki , bo inaczej nam obniża zachowanie ...
    • recenzentka Re: Sql ...:/ Heeeelp !!! 16.11.09, 13:49
      nie, u mnie w szkole jest luz, jeśli sie mocno pomalujesz to grozi ci tylko to
      ze jakas nauczycielka sie moze na cb krzywo spojrzeć.Do szkoły sie przychodzi w
      obcasach, krótkich spódniczkach itp. a nauczyciele sie jak narazie nie stawiają.
      nie wiem moze powinniście jakiś bunt urządzić, strajk głodowy hehebig_grin
    • drama_queen Re: Sql ...:/ Heeeelp !!! 20.11.09, 10:29
      U nas nie wolno się malować, ale kogo to obchodzi? I tak się wszystkie
      dziewczyny malują, a nauczyciel nawet nie kiwnie palcem.
      A na waszym miejscu bym się dostosowała....
      • roxy11 Re: Sql ...:/ Heeeelp !!! 20.11.09, 10:46
        oj no to problem...
        może pójdź do dyrektora?
        wyjaśnij wszystko,że twoja przyjaciółka została bezpodstawnie oskarżona! tongue_out

a tak w ogóle to beznadziejnie macie w szkołach!tongue_out
        u mnie na początku roku we wrześniu jeszcze były mundurki, a w październiku już
        wycofalibig_grin może dlatego że jeśli ktoś nosił, to miał pomazane korektorem albo
        kredatongue_out
        no i potem było zebranie bla bla gadka że nie można się malować itp.
        starsze dziewczyny i tak maja lekki makijażcool
        • kitty_katy Re: Sql ...:/ Heeeelp !!! 20.11.09, 17:50
          Chodzisz do podstawówki czy gimanzjum ?
          Jak do podst. to zawsze się czepiają i musisz to przeczekać.
          A jak do gima to zależy jakie są zasady w twojej sql.
          No, ale jeżeli nie była pomalowana, a i tak jej wstawiła uwagę to powinnaś zgłośić to do
          wychowawcy. xd
    • lilii_95 Re: Sql ...:/ Heeeelp !!! 20.11.09, 20:35
      u mnie też się czepiają za makijaż, kolczyki w nosie, wardze, brwi, oraz za
      ubiór. Ostatnio miałam ochrzan od dyrektora za paznokcie pomalowane czarnym
      lakierem.

Najgorsze jest to, że kolczyki w rożnych częściach ciała nie są zabronione.
      Ale i tak są za takie coś uwagi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka