18.11.09, 21:27 Więc przypominajcie najlepsze teksty London z Nie ma to jak hotel,ale takze Nie ma to jak statek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
crazy_lily Re: London 'teksty' 18.11.09, 21:33 To leciało jakoś tak: - Twój tata London pozostaje na razie w ukryciu. - Ale gdzie jest Ukryć? - W utajeniu. - Gdzie jest Utajeń? - Twój tata nic po ciebie nie wysyła...- i tak dalej To było w odcinku 'Nie ma to jak hotel' gdy tata London zbankrutował. Rozmawiała London i Moseby Odpowiedz Link Zgłoś
mileyka1 Re: London 'teksty' 19.11.09, 13:10 London: Statek już tonie, przechyla się! Ktoś( nie pamiętam ; ) ) - Nie London, obcas ci się złamał. London: To jeszcze gorzej! Mniej więcej tak to było Odpowiedz Link Zgłoś
sandy_sel Re: London 'teksty' 19.11.09, 15:06 mileyka1 napisał(a): > London: Statek już tonie, przechyla się! > Ktoś( nie pamiętam ; ) ) - Nie London, obcas ci się złamał. > London: To jeszcze gorzej! > > Mniej więcej tak to było to Bailey jej odpowiedziała Odpowiedz Link Zgłoś
inka_love_nick Re: London 'teksty' 20.11.09, 19:39 Taka śmieszna scenka: - Statek tonie uciekajmy na lewo!(cody) (London w prawo) - nie London w to drugie lewo! Nie ma to jak statek xd kocham to! Odpowiedz Link Zgłoś
sweetyy1 Re: London 'teksty' 21.11.09, 18:49 London:Hej Maddie czy ksiażka "Romeo i Julia" konczy sie dobrze? Maddie: Taak.......(Niee) Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: London 'teksty' 18.11.09, 21:48 - to mojego nazwiska nie wymawia się tiptyn ? xd . ___________________ - hura !!! -... i go szorujcie ! - hura ! kto mi powie co znaczy szorujcie . Odpowiedz Link Zgłoś
satini Re: London 'teksty' 18.11.09, 21:50 - Które zdanie brzmi najbardziej mądrowato? - To, w którym nie ma słowa "mądrowato". Odpowiedz Link Zgłoś
limka Re: London 'teksty' 18.11.09, 21:57 - London, wymień chociaż jednego ojca założyciela. - Jasne, to proste. Mój ojciec założył Tipton hotele. Odpowiedz Link Zgłoś
stella205 Re: London 'teksty' 19.11.09, 13:02 widziałam ten obraz jak psy grały w pokera iwana chce pokera ale wiesz ze te psy wcale nie grały skoro nie grały to skąd dalmatyńczyk ma tyle forsy Odpowiedz Link Zgłoś
tinn Re: London 'teksty' 18.11.09, 21:58 L: Co rooobisz ? A: Montuje urządzenie, które będzie automatycznie otwierało drzwi, tak że nie będzie ... (itd.) L: Co roooobisz? A: a nic takiego. _________________ -Gdzie jest Iwana? - Poszła na masaz ogona. xd ________________________ tam było tego wiecej, jak sobie przypomnę to napiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
inka_love_nick Re: London 'teksty' 20.11.09, 19:42 -moja kolezanka z pokoju jest bardzo mądra(dziewczyna niepamiętam jak się nazywała) - tak jestem najmądrowiejsza xd(london) Odcinek z nie ma to jak statek! Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowo Re: London 'teksty' 18.11.09, 22:05 Jesteś głuupiaa przez wielkie O . ! ., Odpowiedz Link Zgłoś
natuska412 Re: London 'teksty' 18.11.09, 22:14 najlepsze było jak w Nie ma to jak statek , ze sobą zerwała . Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: London 'teksty' 19.11.09, 12:28 London : Dawaj batonika !!!!! Maddie: A magiczne słowoooooo ?? London : Dawaj ________ London : Co robisz ??<br /> Maddie : klikam w klawiaturę, aby zię wyrzyć i dać upóst mojej wielkiej i bezgrabnnicznej złości !!! London : Co roobisz >>? Maddie : Coś piszę Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 Re: London 'teksty' 19.11.09, 12:38 hehe, jak czytam te komentarze wyżej przypominają mi się super odcinki z Nie ma to jak hotel i statek.. xD co jeszcze było, hmm... w Nie ma to jak statek: London: Co pani robi? Rysuję linię wiązaną z zasadami geografii, równik globusa. London: Co pani robi? Coś piszęęęę.... Odpowiedz Link Zgłoś
myszkaa Re: London 'teksty' 19.11.09, 12:43 hehe , to było jakos tak że robili reklame hotelu a London śpiewała i : L: żaden hotel jak ... jak M: no jak się nazywasz !? L : żaden hotel jak London . M: nazwisko ?! L: żaden hotel jak .... jak ... Wszyscy: Tipton !!! __________ to mnie rozwaliło , POZDRO Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 Re: London 'teksty' 19.11.09, 12:52 albo wiem, jeszcze jedno było.. jak Carey uczyła London śpiewania gamy. C: Do. L: Do jak dolary! C: Re, mi. L: Daj mi! C: Fa, sol. L: Wszystko co fajne kupuję sobie, bo mnie na wszystko stać. C: La. L: Las trzeba wyciąć, żeby zbudować hotel. C: Si. L: To coś po hiszpańsku! C: Do. L: Taak, znowu dolary! xDD Odpowiedz Link Zgłoś
sims Re: London 'teksty' 19.11.09, 15:17 Nie ma to jak statek : Pani T.:London,powiesz mi co to jest?? London:Zły manicure?? Odpowiedz Link Zgłoś
joejonas112 Re: London 'teksty' 19.11.09, 13:12 L- London M-Madie L-Proszę M-No London włóż teraz myślącą czapkę L-Nie mam myślącej czapki ale Tiarę tak M-No to Ją włóż bo potrzebny nam jakiś dobry temat do Twojego programu L-Hmmm... Jaaa! M-Może jednak wymyśliłybyśmy coś co innych ludzi też zaciekawi L-...Jaa! M-ych a coś co jest poza tym pokojem? L-Jaa! M-Ta myśląca Tiara coś nie działa ! Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 Re: London 'teksty' 19.11.09, 13:26 jak Carey uczyła London śpiewania gamy. C: Do. L: Do jak dolary! C: Re, mi. L: Daj mi! C: Fa, sol. L: Wszystko co fajne kupuję sobie, bo mnie na wszystko stać. C: La. L: Las trzeba wyciąć, żeby zbudować hotel. C: Si. L: To coś po hiszpańsku! C: Do. L: Taak, znowu dolary! xDD Odpowiedz Link Zgłoś
monique_93 Re: London 'teksty' 19.11.09, 13:36 Każdy wie, że jednorożce żyją w Australii Odpowiedz Link Zgłoś
wunia Re: London 'teksty' 19.11.09, 14:12 m-moseby L-london z nie ma to jak statek m: London po co to całe zbiorowisko?! L:bo przylatuje bardzo specjalny gość! m: och London nie mówiłas ze dzisiaj przylatuje twoj tata! L: moseby głuptasie nie moj tata... m:w takim razie kto?! L: jak to kto, IWANA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
black_rose Re: London 'teksty' 19.11.09, 14:42 hurra, ja!!! ________________________ ________________________ L: wyglądam okropnie... M: wszyscy tutaj noszą to samo! L: ty też wyglądasz okropnie... ________________________ ________________________ Hurra! mam koleżankę w więzieniu! ________________________ ________________________ L:Nie chcę tutaj żadnych nieproszonych gości! (wita się z jakąś dziewczyną) M: a to kto to? L:nie mam pojęcia Odpowiedz Link Zgłoś
montanacyrus Re: London 'teksty' 19.11.09, 14:58 L:Wszyscy wiedzą że wyglądam bosko, ale rozdrałam sukienkę i wyglądam tylko świetnie. Czy jakoś to tam szło Odpowiedz Link Zgłoś
sandy_sel Re: London 'teksty' 19.11.09, 15:05 "London, rozkazuje ci iść do Woodiego. A i jeszcze London każe ci być ładniejszą- to chyba nie możliwe London- tak, tak London tylko się drocze" to było dobre jeśli ktoś juz to napisał to sorry ale nie czytałam wszystkiego Odpowiedz Link Zgłoś
devilish_ teksy London , ! 19.11.09, 15:15 a : pięć minut przerwy ! l : świetnie a ile mamy czasu . x dd albo . : m : London nie byłaś dzisiaj w szkole , !? l : a to nie długi weekend ! m : jest środa . o . O l : eee tam i tak zaraz weekend . ;- ) albo . : l : statek się przechyla ! c : nie ! obcas c się złamał . l : aaaa to gorzej . tyle co pamiętam jak mi się przypomni napisze . Odpowiedz Link Zgłoś
truuu Re: London 'teksty' 19.11.09, 15:10 -(...) będę wtedy taka... naukowsza. - dla mnie to Ty jesteś najbardziej naukowniejsza na świecie! Odpowiedz Link Zgłoś
fan_miley Re: London 'teksty' 19.11.09, 15:46 Moseby: Pobyt na statku nie może ludzią groźić potrąceniem prze auto.!. London: Spokojnie, mam OC ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- London: Ale ten test jest łatwy. Wszystkie pytania są o Mnie.!. Beyli: Bo to nie żaden test. To ankieta randkowa London: to co i tak mam dużą szansę na szusteczkę.!. Beyli: Możesz się ździwić ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- London: Jak długo nad tym siedzimy.?. Zack: 30 sekund London: Mam dość. Zadużo skupienia naraz Zack: Jeszcze nie spotkałem nikogo kto się rozprasza szybciej ode mnie London: Hęo Zgubiłam wątek po jeszcze nie spotkałem --------------------------------------------------------------------------------------------------------- London: Moseby'emu też ktoś by się przydał. Wiesz nie był na randce od...Mam tylko 1000 kieszonkowego.!. Zack: Myślisz to co ja .? London: Czyli Tam Tidam Tidam -------------------------------------------------------------------------------------------------------- London: Wiesz że on jest niegrzeczny.?. Cody: Yyyyy tak jak miałem dwa lata zawijał mi prześcieradło London: whee.!. -------------------------------------------------------------------------------------------------------- London: Cześć.!. London: Co to takiego.?. Pani Tutweiller: To ilustracja wpływu oddziaływania księżyca na siłę prądów i pływy morza, zatem także na kurs statku London: Co to takiego.?. Pani Tutweiller: Na falach statkami buja London: Aaaaaa Pani Tutweiller: A ty co tu robisz.?.Bo w godzinach lekcjii ciężko cię tu ściągnąć. London: Mmm to tylko chwilowe. Chciałam Pani pkazać kwestionariuż randkowy Pani Tutweiller: A to z rejsu singli.?. Dziękuje ale w tej chwili nikogo nie szukam London: W piątkowy wieczór, Pani sterczy w klasie i rysuje sobie szlaczki na tablicy ------------------------------------------------------------------------------------------------------- NA TYLE Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: London 'teksty' 19.11.09, 16:04 haha dobre;D: Ona wogóle jest extra Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: London 'teksty' 19.11.09, 16:12 Mousbey: London w szkole mówią że masz złą frekwencje. London: Dlaczego tak mówią.? Prawie tam nie byławałam.. Mousbey: Dlatego, że gdy twój tata przyszedł na dni otwarte w szkole o tobie nie słyszeli.! coś poknociłam x dd Odpowiedz Link Zgłoś
seline_ Re: London 'teksty' 19.11.09, 16:15 mi się podobało ale w wersji angielskiej jak rozmawiała z yy. no nie wiem jak się pisze ale z kierownikiem hotelu xd. i mówił że jej tata jest "incognito". a London " where is cognito"? Bo "in" to po ang. "w" i się spytała gdzie cognito [czyli ukrycie ]xd oo. chyba wiecie o co mi biega.;p zdecydowanie wolałam z lektorem bo słuchałam tekstów po ang. i były zabawniejsze. xd Odpowiedz Link Zgłoś
lara12 Re: London 'teksty' 19.11.09, 16:08 Maddie: 'szachy to bardzo pouczająca gra, gra się w nią od 4000 lat' London: 'to chyba ktoś już powinien wygrać.?' xdd czy jakoś tak;D Odpowiedz Link Zgłoś
Re: London 'teksty' 19.11.09, 19:40 nie lubię tych maskujących strojów tak trudno je znaleźć w szafie... Odpowiedz Link Zgłoś
karcio Re: London 'teksty' 20.11.09, 19:48 już wiem co to znaczy szorować!nic fajnego xD albo CO TO TAKIEGO!!!;D London jest świetna Odpowiedz Link Zgłoś
kitty16 Re: London 'teksty' 20.11.09, 19:57 -London jestem Twoją fanką (fanka) -nie dziwi mnie to (London) -moge nazwać mojego psa Twoim imieniem(fanka) -a jest rasowy? -nie (rozpromieniona fanka) -nie. -.- ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kitty16 Re: London 'teksty' 20.11.09, 20:06 London: Stałam na balkonie i zobaczyłam coś okrągłego! Cody: To jest księżyc! London: Wiem przecież! A za dnia to jest słońce Pan Tipton bankrutuje. - Moseby: Twój tata chce zostać w utajeniu. - London: Gdzie jest utajeń? - Moseby: To znaczy, że pozostaje w ukryciu. - London: Gdzie jest ukryć? A na końcu odcinka: - Moseby: Mam dobrą wiadomość! - London: Ja też! Lubię masło orzechowe! - Moseby: A to zaskoczy cię jeszcze bardziej. [Czyta nagłówek gazety] "Tipton znów na szczycie!" - London: Szczycie czego? ;D - Moseby: Miłej zabawy na wakacjach, Madeline. - Maddie: Śmieszne. Tam jest o 20 stopni zimniej niż u nas. Pingwiny mówią: "Wow, ale zimno, wyjeżdżamy!" - London: Mają tam pingwiny, które mówią, i ty nadal nie chcesz tam jechać? xdd Odpowiedz Link Zgłoś
stefaa Re: London 'teksty' 21.11.09, 21:06 nie wiem jak to było xd London: gram Sharpi !!! Maddie: jak to to ja miałam dostać te role ?...ty nawet nie umiesz wypowiedziec tego ! London: to trudno to ja zagram w high musical school xd nie pamietam dokladnie. London: Mosbie które z tych ...( nie wie czego xd ) brzmi najbardziej mądrowato ? Mosbie: to w którym nie ma slowa madrowato ( London wyrywa wszystkie kartki xd ) jak mi sie przypomni wiecej to napisze xd Odpowiedz Link Zgłoś
cukierkowa09 Re: London 'teksty' 21.11.09, 21:18 P T - Pani Tutłajler L - London P T - ( pokazuje na mapie ) Co to jest ? L - zły manicure? P T - ( patrzy się na rękę ) No tak ... Tekst z odcinka z nie ma to jak statek ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
gigi_ Re: London 'teksty' 21.11.09, 21:22 London odleciała helikopterem i Mosbey czyta taki list : "Nikt mnie nie słucha i każdy ignoruję. Nikt nie wie gdzie lecę. Ps. Wyślijcie moje rzeczy do willi na wyspie Papuc ( czy jakoś tak) mojego taty , choć wcale tam nie jadę. " Ubóstwiam nie ma to jak statek Odpowiedz Link Zgłoś