pyysiaxdd 20.11.09, 14:10 Heej... Chcę pojechać na wycieczkę do Berlina... Ale moi rodzice powiedzieli że nie pojadę bo mam złe wyniki w nauce... Nie zdąrze poprawić ocen. <br /> Jak ich przekonać??<br /> Helpp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomojlizaak Re: Wyjazd 20.11.09, 16:24 popraw tyle ocen ile zdołasz. dużo się ucz. niech rodzice zobaczą, że bardzo ci zależy na tej wycieczce. ;] ja sama jadę na wycieczkę do Rzymu. powiedziałam rodzicom, że to prawdopodobnie moja jedyna okazja i, że zapłacę połowę lub nawet więcej, bylebym tylko pojechała. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: Wyjazd 20.11.09, 16:32 Nie dziwię się, że Ci nie dają jechać. Powinnaś wiedzieć : nauka zawsze na pierwszym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
olive Re: Wyjazd 20.11.09, 16:38 Poprawić oceny . Proste . Czasami ludzka głupota mnie zadziwia . Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Wyjazd 20.11.09, 18:07 Ucz się, niech rodzice to widzą ... Popraw parę ocen Porozmawiaj z nimi i spróbuj powiedzieć jak bardzo zależy Ci na tej wycieczce Może sie uda... Odpowiedz Link Zgłoś