annie__ 20.11.09, 20:37 Znalazłam ten profil przypadkiem.url=http://nasza-klasa.pl/profile/28021937/gallery/album/2/84]....[/url] Ta dziewczyna ma super fryzure . Mam pytanie .. Jak można tak postawić włosy ? Błagam pomocyy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annie__ Re: Fryzura 20.11.09, 20:38 nasza-klasa.pl/profile/28021937/gallery/album/2/84 Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladowa_xdd Re: Fryzura 20.11.09, 20:52 Cóż nie pomogę Ci, ponieważ nie prostuję włosów... I nie mam zamiaru! Zawsze chciałam mieć falowane włosy.! A tak właściwie, żeby mieć proste włosy wystarczy użyć prostownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mimi094 Banał xp 20.11.09, 21:02 no tylko mi nie mów ze nigdy tak się nie czesałaś? to jast banalnie proste nie bardzo chce mi ci się to tłumaczyć ale ok. Przygotuj: - lakier to włosów (jeśli chcesz żeby sie to trzymało ) i grzebień taki specjalny do tapirowania włosów, może byś i zwykły Pasem od góry nie tapiruj, zepnij je na chwilowo i zostaw. reszta tak jakby z pod spodu troszkę spryskaj lakierem i wytapiruj, każde pasmo po kolei, wszędzie . potem te pasma z góry odepnij i ładnie ułóż na tym wytapirowanym. aaha ale te pasma które zapięłaś na chwile to nie może ich byz dużo to ma być taka w miarę cienka warstwa. Trochę zagmatwane, jak czegoś nie załapałaś to powiedz Odpowiedz Link Zgłoś
annie__ Re: Fryzura 20.11.09, 20:56 ale mi chodzi o to ze te włosy jej tak stoją z tyłu Odpowiedz Link Zgłoś
allexz Re: Fryzura 20.11.09, 21:00 ee nie wchodziłam w ten profil, bo nie lubię podglądać ludzi. ale...jeśli chodzi ci tak jak emo mają(pełno takich kont xd i ludzi też) to się tapirowanie nazywa ;] a jak się tapiruje to na google znajdź. Odpowiedz Link Zgłoś
allexz Re: Fryzura 20.11.09, 21:02 em no zobaczyłam to foto, i ta dziewczyna to jest Lexi Cyrus, więc se zobacz. i to są włosy potapirowane Odpowiedz Link Zgłoś
any.rbd Re: Fryzura 20.11.09, 21:01 trzeba isc do fryzjera postopniowac od tylu znaczy zewnetrzna wartwe wlosy z tylu zostawic w normie no i lakier i prossrtownica Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: Fryzura 20.11.09, 21:01 wydrukuj fotkę idź do fryzjera i niech ci zrobi ; - ) Odpowiedz Link Zgłoś
pauuli Re: Fryzura ; d 20.11.09, 21:02 Może nie pomoge ... Ale dam ci propozycje XD . Może spróbuj coś bardziej naturalnego : Myślę że zrobiła to specjalnym żelem ; p Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: Fryzura ; d 20.11.09, 21:05 Fajne dziewczyna ma te włosy. A jak je zrobić? Nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś