dakota_ 20.11.09, 21:56 i tutaj nie chodzi o zmierzch itp . poprostu co wolicie wampiry czy wilkołaki ? ja zdecydowanie wampiry ; - ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michelle_ Re: wampiry czy wilkołaki ? 21.11.09, 02:33 phi. i tak wiadomo że większość będzie się kierować zmierzchem i tym którego z bohaterów bardziej lubi. jak ktoś bardziej lubi edzia to powie że wampiry . a jak woli jacoba to że wilkołaki - bez sensu. ja tam wolę wampiry wymieszane z wilkołakami. haha. ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
dijka Re: wampiry czy wilkołaki ? 21.11.09, 11:43 ja wolę wapiry w każdym filmie <prawie> są strasznie sexi i wogóle tacy tajemniczy i ideały... xDD Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: wampiry czy wilkołaki ? 21.11.09, 07:56 ` hm.. gdybym miała wybrać kim miałałabym zostać ; wilkołakiem czy wampirem to wybrałabym wampira , ponieważ jest się pięknym , czasami ma się jakieś niesamowite zdolności etc . {kurczę no , kieruję się zmierzchem ale okej ; dd} ale zasadniczą wadą nowo narodzonego jest to że przez pierwsze kilka lat jest się wiecznie głodnym i nie wiem czy dałabym sobie radę , ba ! pewnie że bym nie dała sobie rady , bo nie miałabym przy sobie jakiś innych wampirów które zdołały by mnie powstrzymać ; pp i to czyni wampiry w pewnym sensie gorsze od wilkołaków . ale jak sobię pomyślę że w wieku {ile lat miała leah jak przeszła menopauzę? nie pamiętam. powiedzmy że 17 ;pp} 17 lat to dziękuję bardzo . wielką wadą wilkołaków jest też to że szybko tracą nad sobą panowanie i to że jak się przemienią z powrotem w człowieka są nadzy ; pp oczywiście ich zaletą jest to że rany im się szybko goją , nie mają ochoty na ludzką krew etc . podsumowując ; wampiry {chociaż wolę wilkołaki xdd} Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: wampiry czy wilkołaki ? 21.11.09, 08:16 nie mam tak ogólniee. x dd a w sadze to wilkołaki bo tam jest Jacob. Odpowiedz Link Zgłoś
kitty_katy Re: wampiry czy wilkołaki ? 21.11.09, 08:18 Wampiry. I tak przyznaję, to ze względu na Edwarda. -,- Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: wampiry czy wilkołaki ? 21.11.09, 09:23 Ja nie lubie ani tego ani tego . Odpowiedz Link Zgłoś
limka Re: wampiry czy wilkołaki ? 21.11.09, 11:40 Ja tam wolę wampiry. Chociaż wilkołaki też złe nie są. Odpowiedz Link Zgłoś
martulla Re: wampiry czy wilkołaki ? 21.11.09, 17:13 wampiry!! ponieważ są one sexowne , a przynajmniej tak przedstawiane we wszystkich książkach i filmach , mają różne zdolności (nie chodzi o zmierzch tylko) . I lubie takie troche czarne charaktery . Jeśli bym miała ze zmierzchu wybrać to volturi ; dd zaraz na mnie nakrzyczycie , że przecież oni zabijają ludzi itp. , ale ja mam do nich słabość. Co do wilkołaków to one są zwierzętami...niee , a pozatym to ja nie lubie wilkołaków (w zmierzchu, w filmach o nich) . Odpowiedz Link Zgłoś
vanella Re: wampiry czy wilkołaki ? 21.11.09, 17:16 Wampiry Jeden z powodów:wolę pozostać w formie człowieczej niż zwierzęcej Odpowiedz Link Zgłoś
czarnanatalie Re: wampiry czy wilkołaki ? 21.11.09, 19:30 Zdecydowanie wampiry one są THE BEST! Odpowiedz Link Zgłoś
karola_483_th Re: wampiry czy wilkołaki ? 02.12.09, 00:06 zdecydowanie bardziej wampiry ;D Odpowiedz Link Zgłoś
selena94 Re: wampiry czy wilkołaki ? 21.04.10, 19:50 dakota_ napisał(a): > i tutaj nie chodzi o zmierzch itp . poprostu co wolicie wampiry czy wilkołak > i ? ja > zdecydowanie wampiry ; - ) Wampiry Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: wampiry czy wilkołaki ? 22.04.10, 20:04 hmm a ja wiem.. chyba niczego Odpowiedz Link Zgłoś
yuitza DZIZAS. 23.04.10, 15:14 a którekolwiek tu z was oglądało Underworlda lub inny film niż "Zmierzch"? Zmierzch każdy wybrał, bo myślicie, że wszędzie wampiry są takie doskonałe i zajebiste? grr, nienawidzę tego. zdecydowanie wolę wilkołaki/lykany <3 dlaczego?.. hm, zakochałam się w Underworldzie, pokazują jakie "naprawdę" są te dwie rasy, nie przesładzali jak w Tłajlajcie. nie boję się krwi. jestem bardziej "agresywna", trochę jak taki Lykan :3 Odpowiedz Link Zgłoś