Dodaj do ulubionych

przyjaźń w 5 ? .

21.11.09, 14:23
więc mam problem przyjaźnię się z M * , M * , A * , B * .
i na poczatku roku było fajnie chodziłyśmy razem 5 wszędzie i wgl. a teraz : M
* , M * i B * sa razema ja z A * , zostałysmy same a najgorsze jest to że z B
* przyjaźnimy sie już 9 lat , a teraz ta przyjaźń jest jakby osłabiona, co
mogę zrobić żeby znowu było tak jak dawniej ?! .
[ i jedna M * , doszła do nas w 6 kl czyli teraz ] uncertain .
pomóżcie ! . kiss
Obserwuj wątek
    • lolli_pop Re: przyjaźń w 5 ? . 21.11.09, 15:41
      Według mnie przyjaźń w piątkę jest niemożliwa (wiem, że Cię pocieszyłamtongue_out).
      Zaproś wszystkie dziewczyny do kina, czy coś takiegobig_grin. Może to trochę pomoże,
      ale nie da rady, żebyś Ty i każda z Twoich przyjaciółek lubiłyście się jednakowo.
      • takaaklaudiaa Re: przyjaźń w 5 ? . 27.01.10, 10:01
        haha wysmialam cie;P no sorry przyjazn w piate.? tez tak mialam O* E* W* i co.? zosatala O* z E* ide na zawody ae to juz nie to samoo;P
      • sandrolaxd Re: przyjaźń w 5 ? . 27.01.10, 17:31
        lolli_pop napisał(a):

> Według mnie przyjaźń w piątkę jest niemożliwa (wiem, że Cię pocieszyłamtongue_out).
        > Zaproś wszystkie dziewczyny do kina, czy coś takiegobig_grin. Może to trochę pomoże,
        > ale nie da rady, żebyś Ty i każda z Twoich przyjaciółek lubiłyście się jednakow
        > o.
        zgadzam się .
        A jeśli to nie pomoże to zacznij przyjażnić się z tylko z A (xD) uncertain
      • koralowa Re: przyjaźń w 5 ? . 27.01.10, 19:50
        `.Nie połapuję się xdd.
        `.Ale ja się przyjaźnię od 4 klasy (jestem w 2 gim.) w 8 i jest dobrzee ; dd.
    • domika293pusia Re: przyjaźń w 5 ? . 21.11.09, 15:49
      jest na to jedna rada... Rozmowa! Tylko szczera rozmowa może rozwiązać problem!!!
      • majka04 Re: przyjaźń w 5 ? . 21.11.09, 15:57
        chciałabym je zaprosić do kina w galerii, ale wiem jakby to wyglądał one razem a
        ja z A * uncertain
        a do domika293pusia :
        rozmowa owszem , ale jak ją zacząć , bo nie chcę jeszcze pogorszyć sprawy
        • gumowamalina Re: przyjaźń w 5 ? . 21.11.09, 16:08
          ja tez mam taka sytuację i nie da się z niej tak łatwo wybrnąć jak się wszystkim
          wydaje tym bardziej że te osoby z nami nie gadają................uncertain
    • beautiful_ Re: przyjaźń w 5 ? . 21.11.09, 16:12
      Pogadaj z nią w czym leży problem smile Może to lepiej że się przestałyście
      kumplować ja od zerówki do 4 klasy przyjaźniłam się z taką jedną a potem ona
      nagle poszła do innej koleżanki i tyle z tego ale to dobrze.
    • crazygirl_xd Re: przyjaźń w 5 ? . 21.11.09, 16:14
      też tak miałam umawiaj się z nimi np. do kina gadaj więcej ogólnie spędzaj czasu
      może coś pomoże mi trochę pomogło mam nadzieje że ci też pomożesmile
      • majka04 Re: przyjaźń w 5 ? . 21.11.09, 16:20
        dzięki < 3
        ale, nie wiem czy się uda ale najpierw na gadu jej to napisze , spyta : Co tam ,
        a ja : Źle ...
        bo w sqll. dziewczyny będą gadać że głupoty gadam znaczy M * i M * uncertain . sad(
        ale zaproponuje jej wyjście do kina na : Księżyc w Nowiu , zobaczymy : ()
        • karmel_ Re: przyjaźń w 5 ? . 05.12.09, 19:46
          Witch też się przyjaźniły w 5 ; ) xd
          Powodzenia ; - *
          • pati8989 Re: przyjaźń w 5 ? . 05.12.09, 21:16
            paczka , ja tez tak mam , przyjaźnimy się tak gdzieś od 1 może 2 klasy , < 3

i aż do dzisiaj .
            tylko że często się kłócimy , < 3
    • justsayyesxd Re: przyjaźń w 5 ? . 05.12.09, 21:21
      porozmawiaj z kumpelą jeśli jest warta twojej przyjażni zrozumie co ci lezy na sercu jeśli nie
      odpusć ją sobie. Miałam identycznie z moja przyjacółka znamy się 13 lat i pomogło
      zaczełysmy więcej czasu spędzac razem i wszystko nadrobiłyśmywink bedzie dobrze;*
    • daag Re: przyjaźń w 5 ? . 26.01.10, 16:52
      kiedyś próbowałam się przyjaźnić w 4. ale Lena i Ewela ` wykopały ` Angelike, potem
      przestałyśmy się przyjaźnić z Eweliną i aktualnie z tej 4 przyjaźnię się tylko z Leną.
      zastanów się czy to są przyjaciółki czy koleżanki, bo to też ma znaczenie.
      • diamond_girl12 Re: przyjaźń w 5 ? . 26.01.10, 16:57
        Spytaj się ich o co chodzi, czemu was zostawiły .
    • koaal . ; ] 26.01.10, 17:02
      pociesz się tym, że przynajmniej A* się z Tobą nadal koleguje. (;
    • louise_ Re: przyjaźń w 5 ? . 26.01.10, 20:43
      Ta, którą znasz najlepiej - w końcu od dziewięciu lat. Zwróć na nią trochę
      uwagi, a przyjaźń zacznie się od nowa.
      • pauliska1212 Re: przyjaźń w 5 ? . 27.01.10, 15:11
        zostań z tą z którą się aktualnie przyjaźnisz, a tamte zołzy, które od was
        'odeszły' <tak to zrozumiałam> olej.
        No chyba, że się pogodzicie i spokojnie pogadacie o tym co się stało x d
        • deee_rf Re: przyjaźń w 5 ? . 27.01.10, 16:49
          ja mam 5 przyjaciółek w paczce i pomimo że każdą uważam za swoją przyjaciółkę za
          każdą raz się rozumiem lepiej raz gorzej .
          radziła bym ci porozmawiac z nimi ,bo skoro piszesz na forum to znaczy że Ci ich
          brakuje .
    • evilia Re: przyjaźń w 5 ? . 27.01.10, 19:46
      Moim zdaniem nie przetrwacie do końca ;/ Sorry ale stwierdzam fakty. Ja też niby
      miałam taką 5 i co ? No niby nadal ona jest ale tak jakby w rozsypce sad
    • slodkiporanek Re: przyjaźń w 5 ? . 27.01.10, 19:53
      W 5 trochę trudniej się przyjaźnić, choć da się i tak.
      Staraj się interesować co u nich po równo. Wychodźcie jak najczęściej razem.
    • britneyxd do użytkowniczki powyżęj: 27.01.10, 19:56

droga użytkowniczko!
      niby dlaczego mmają nie przetrwać?
      ja sie przyjaźnię w 4 i jakoś jest dobrze... ważne, aby się lubiały a przetrwają, bo my się
      kłuciłyśmy z taką jedną z mojej paczki, ona zarzekała, że od nas odchodzi, ale zmieniła
      zdanie, więc jak się lubią to będzie dobrze, tylko pogadajcie.
    • michaelmontana Re: przyjaźń w 5 ? . 27.01.10, 19:57
      wiem, że to nie miejsce na to ale ciekawość mnie zżea !
      www.kotek.pl/forum/02,3006,106353899,106353899,Jak_wyobrazacie_sobie_swiat_.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka